85

от 86 до Майка

преди 12 години

Както казах на оня от Свидетели на Йехова да спре да прави секс. След като и вие госпожо сте на ясно, че само въздържанието е единственият шанс да се избегне нежелана бременност, защо изобщо водим този разговор? Знанията, не винаги са достатъчни - грешки стават, без значение колко сме внимателни. Разбирате ли какво ви казвам? В такива случаи аборта трябва да се приема като единствено решение. По-добре ли е да го хвърлите в дом, където ги гледат по-зле и от кучета? Или това е далеч по-хуманно? А?

84

Майка

преди 12 години

Пак не сме наясно. Има средство, което предпазва 100% от забременяване, нарича се ВЪЗДЪРЖАНИЕ! Аз не коментирам нещо, с което не съм наясно, налагало ми се е и да ползвам въпросните таблетки. Ако едно момиче/момче е достатъчно голямо/зряло за полови контакти, би трябвало и да може да носи последствията от евентуална бременност! Пак опираме до знания, които повечето деца не получават вкъщи, нито на улицата.След като не оправдавате аборта като средство за предпазване просто не обиждайте хората!

83

от 86 до Майка

преди 12 години

А Вие явно не знаете, че тези таблетки за спешна контрацепция също не дават 100% шанс да не последва бременност "образована" госпожо? Няма 100% предпазно средство вземете вие да се образовате малко, че ставате смешна и прочетете листовките на презервативи и хапчета и всичко - няма някъде където да пише, че предпазването е 100% сигурно. Набийте си го в главите, че гафове стават понякога въпреки всичко и въпреки всичкото пазене. Много ясно, че не оправдавам аборта когато секс се прави безвсякакви предпазни средства и стискаме палци да не стане бебе след това. Когато аборта се използва като средство за предпазване от нежелана бременност тогава е абсурдно, но е абсурдно и заради един скъсан кондом или заради едно хапче дето не е подействало да си опропастиш живота, че и живота на близките си.

82

От Майка до 86

преди 12 години

Госпожо, за след скъсан презерватив има таблетки за спешна контрацепция, като алтернатива на аборта с много по-малки последствия за организма на жената. Ако не сте чували за тях, вероятно и дъщеря ви няма да е. На кратко - хормони, които не позволяват оплодената яйцеклетка да се имплантира в матката и няма бременност.Спрете да обиждате и се образовайте малко, преди да коментирате!Не ми се ще да почвам на Библейска тема, че ще си откараме во веки... ама и там Ви куца...

81

гурчо

преди 12 години

Тази болница е много зле - спомнете си какво се случва в последно време там - пациентка умря след исписване, друга при превеждане от едно отделение в друго, лекар наби колежка, а и третират мъртви бебета като обикновен ***, не не мога, много ми дойде!

80

ot 84 do 85

преди 12 години

Абе сектант *** - ти да не би да чака до сватбата, за да правиш тогава за първи път секс? Я бягай при Свидетелите на Йехова и се скрий. Ако се зачетеш в Библията особено в Стария завет ще откриеш такива гнусотии и издевателства, че сам можеш да плюеш на вярата си. Едно момиче само дето не го убиха за това, че е станала тази грешка и я накараха да го роди - такива ненормални сектанти като тебе. А ти се пази до сватбата и никакъв секс, че да не забременееш - нали така? Ама да не забравиш -***.

79

до 84

преди 12 години

Който наруши една от Божиите заповеди (не прелюбодействай) обикновено няма скрупули да наруши и друга (не убивай). Това за бъдещето на дъщерята със скъсания презерватив е толкова изтъркано, че няма накъде повече. Дъщерята каква работа има с бика, че да си къса презерватива? Или родените имат право на личен живот, а неродените - под ножа, за да не развалят спокойствието на родителите си. Уважавайте човешкия живот, дори когато се намира в малко, безпомощно телце.

78

до 68

преди 12 години

До тъпите моралисти - не ви пожелавам дъщеря ви да ревне, че е забременяла след скъсан презерватив. Грешки стават - *** такива и никой не е застрахован от тях!!! И ако сте съгласни с лека ръка, да сложите кръст на бъдещето на дъщеря си заради една грешка - давайте. Няма по-голямо наказило от това да гледаш дете, което не е желано а е плод на нелеп инцидент, изнасилване или баща, който те е зарязал! За това казвам, че докато не ви дойде до *** няма как да разберете - хайде със здраве.

77

kireza

преди 12 години

Боже каква неграмотност сред родните ни "набедени" журналисти....Ами като пишеш за нещо,вземи и прочети малко за материята....Трупове и ембриони...божеее....През 1992 година като се прибрах в България,прочетох:"Баща закла сина си"....да ама не,както казваше Петко Бочаров....Чудех се как така журналистите са се научили да колят с миниатюрно куршумче....Тъпотии в родните ни вестници мнотго повече отколкото бог би дал на един народ....Ограмотете се малко бе чеденца.......

76

до 70

преди 12 години

А избора на детето, което е в утробата ти?

75

Анонимен

преди 12 години

Ембрионът е неродено човешко същество. Ако не бъде убито детето ще се роди. Това, че не диша не го прави мъртво. Вътре в корема на майката, то се храни, развива и расте.Това, че се говори за възможност от аборт до третия месец, не е защото до тогава детето не е живо, а защото след третия месец абортът е опасен и за майката.Без бременнестта е невъзможно раждането, и който говори, че в корема на майката детето е мъртво и може да бъде просто премахнато явно не е чел достатъчно и ли има други някакви душевно-психични причини.

74

Майка

преди 12 години

Уважаема, Госпожо, привърженик на абортите. Не правите разлика между аборт по медицински причини и такъв по желание. Първото е необходимост, второто убийство! За да не стигате до подобни терзания отворетре първата търсачка и напишете "начини за предпазване от забременяване". Супер лесен начин да разберете как не стигате до "грешки"! Образовайте вас и децата си, молете се да не ви се налага да изпитвате последствията от нито един от двата вида аборти. Жалко за "ембрионите" и техните родители!

73

сстранник

преди 12 години

Вижте,всеки тук има право да пише според нивото на собствената си компетентност и цел-и редактори на статиите и форумците!!!Първите търсят сензация ,а вторите себеизява.А случая е съвсем ***...Във всяка многопрофилна болница отпадъците се събират РАЗДЕЛНО!Всички отпадъци,които не са "домашен ***" се водят "Токсични отпадъци" и се изхвърлят на специално място в болницата и след това се изгарят!Помислете си за пълни уринаторни торбички, пълни памперси от лежащо болни,изрязани тумори,крайници,органи,млечни жлези ,системи за кръвопреливане,марли и бинтове,както и такива "плодове" след аборти от родилното отделение!Всичко това се слага в ЧЕРНИ НАЙЛОНОВИ чували и пътищата на тези чували (има си поставени схеми) не бива да се пресичат с пътя на обикновения *** от кошчетата в стаите!дА,АМА ЧУВАЛИТЕ СА ЕДНАКВИ!И някой новобранец или пиян санитар просто е СГРЕШИЛ и е объркал еднаквите чували!!!И тези чували ,които са за специализираното болнично сметище и до което клошари нямат достъп ГИ е изхвърлил в контейнерите на "Чистота",където си изхвърляме *** и ние!НЯМА СЕНЗАЦИЯ И УБИЙСТВА ,А ПРОСТО ЧОВЕШКА (САНИТАРСКА) ГРЕШКА!

72

Анонимен

преди 12 години

37 говориш наизуст.При ИСУЛ няма как да има ембриони!!!!В ИСУЛ няма гинекологично отделение!!!!Нито родилно!Там има само хирургии, и може да има биологични отпадъци от операции, но не и ЕМБРИОНИ!

71

Анонимен

преди 12 години

69 не слушате ли ?Съобщиха ,че са спонтанни аборти.Няма вина никой , освен този който ги е изхвърлил в обществен ***, а не на специално за това място!

70

*

преди 12 години

Тази статия действително е уникална...Но това е на първо място до къде сме я докарали ...биологични отпадъци от болница в обикновен контейнер...хора ровят в контейнер с човешки остатъци...клошари правят шоу , за да изкарат някой лев ...полицията също прави шоу за да докара рейтинг...в края на краищата се окозва , че ембрионите са били с патоанатомия , но вместо да си кажем " Бог да ги прости !" искаме да са се родили ...и т.н.

69

майната ви!!!

преди 12 години

Бе голяма работа станала! Това се случва във всички болници по целия свят! Ама *** има нужда да плюе и *** по другите и да показва как той самия е чист като сълза, а другите - ***!

68

Анонимен

преди 12 години

Ембрионите най-вероятно са от спонтанни аборти,едва ли някой лекар ще се наеме да прави аборт по желание в напреднала бременност,но те са човешка плът и има цивилизовани начини да бъдат унищожени/кремирани/,по етични и здравословни причини/изхвърлени по този начин разнасят опасни зарази/.

67

Природозащитник

преди 12 години

От килима събирани и правени са повечето от нас за съжаление и една част от тях са ни управлявали и и винаги ще са на власт !

66

Природозащитник

преди 12 години

"Три трупа на новородени" , " и трите ембриона " , - Санитари изхвърли ли абортирали ембриони в контейнер !? Това е проблема има си специални места където се изхвърлят.Но на нас се казва три трупа на новородени , и започват асоциации , кой , как , защо ?Стига с тези манипулации ! Предлагам ви заглавие драги журналисти . " ОНАНИСТ УНИЩОЖИ МИЛИОН ЖИВОТА" На първа страница , купуваш вестника и разбираш , че не е баш така чекиджията се е изпразнил на килима . Цялата ни работа е такава .