46

Nobody

преди 12 години

Kakto kazah Ipad 3 e nabutvacia , dneska si vzeg edin Ipad 1 16 gb na 250 $ chisto i tova e ste chakam za Ipad 99S :)

45

ha ha

преди 12 години

ай, гъзария, не функционална дъска за рязане на хляб

44

Анонимен

преди 12 години

Дойдох от Русия, за да купя новия iPad на тригодишния си син ДавидЕгати платения от фирмата уж купувач.Като го вземе 3 годишния му син и ще има Аай ПааднаНяма ли Ай Падове за бебета и пеленачета?

43

Mickey

преди 12 години

Tарикатлъка с "опашките" и "разпродадения пре-ордър" лъсна още в събота а дори на много места и в петък вечета! Самотни продаавачи клатещи си краката и цялата гама на Самуснговия иПад по рафтовете.Правилното му име е : iPad 2S ( с S като Samsung)

42

nobody

преди 12 години

На този момент не е арно да се купува ипад 3 това е като витата на сони , няма хакове и е скъп в началото . Я ки се земем на половин цена ипад 2 за да си цъкам angry birds и plants vs zombies на гоуем екран , че ЕГН то ми расте и вече недоскиван на този ипод. Живи и здрави на всички !!!

41

Анонимен

преди 12 години

Прав си, затова постовете на наблюдателя, са нацъкани с минуси, защото се оценят заради фактите. Платените драскачи също са факт.

40

Анонимен

преди 12 години

В форумите, като този, постингите се оценават според фактите. Всеки ли, който знае повече от теб, е "платен драскач" или само тези, които занят много повече от теб?

39

Анонимен

преди 12 години

Изтриват ти ги, защото както ти казаха, си най обикновен платен драскач.

38

sava

преди 12 години

v nasheto selo nyamashe opashka za ipad 3.nai - obiknoven den s nova hubava stoka si beshe!

37

Шоп

преди 12 години

Вие сте ***. Седнали с доходите си от 400 лева да правят сметка на американците. Ми за тях един Айпад е все едно за вас 300 лева, много ясно, че ще си вземат такава джаджа, просто така, като седнат в самолета да се занимават с нещо. А самолет знаете ли какво е или само каруцата на дедо ви от село признавате за транспорт?...

36

Мишо

преди 12 години

Човешката простотия няма граници. Егати зомбираните ***. После ми обяснявайте, че "феновете" на i-шитните не били хамави.

35

Анонимен

преди 12 години

И какво точно можеш да работиш на таблед, бе наблюдателю ?!?!Освен платен форумен драскач като теб

34

еврве

преди 12 години

е това ми е мечтата. Дано един ден си взема такъв.

33

az

преди 12 години

напърдателее, сън не те хваща май... миришеш

32

Анонимен

преди 12 години

Как работиш докато вървиш ХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААА!!!! Ми работиш, работиш па се пребиеш... *** кухарката! 65 милярда таблета даже са продали! *** идиотската статия!

31

Независим

преди 12 години

Не бих си купил таблет, защото при моя начин на живот, не ми е полезен. Следователно не бих си купил и iPad.Но след като пробвах почти всички марки телефони и лаптопи установих че iPhone и MacBook Pro са най-доброто в тези две категории за мен.И моля Ви не ми поставяите диагноза ЗОМБИРАН и др. подобни!Както виждате аз не Ви категоризирам! Нека всеки си ползва това което харесва!

30

Мишо

преди 12 години

Не, че аз съм 38, но....Когато вървя, вървя, не цъкам на таблет. ;-) GPS има всеки нормален смартфон, съответно вече почти всеки нормален човек. ;-) Защо да си държа лаптопа в ръцe, като мога да си го сложа на масата или бюрото?!? Защо да въртя екрана, като мога да завъртя снимката? Когато няма WiFi има usb модеми и мобилен нет. :-) Аз лично също бих избрал лаптоп пред таблет. ;-) :-)

29

до 36

преди 12 години

То и картофите са популярни по цял свят и кока кола и макдоналдс е ?

28

Анонимен

преди 12 години

Тези таблети са напълно излишни играчки!Освен да разглеждаш документи и интернет сайтове за друго не стават! Да шаренийката е хубаво нещо но заради тази шеренийка да дам над 1000 лева,няма да стане! Моля ви направете да опит да работета със специялизирани програми на тези играчки! Аз съм пробвал, не става! За същите пари ще си вземете много помещен лаптоп или PC който ще ви свърши много повече работа!

27

Николай

преди 12 години

Днес се връщах от магазина и видях един горд собственик на Ауди А8 застанал до задната врата да набива прав наденица и нарязан хляб поливайки ги скромничко с Нестий... скрити на задната седалка да не го виждат всичкиЧудя се колко ли горди собственици на новия пад ще изглеждат по същия начин... и дали разликата в цената ще оправдае разликата в производителността ;) или просто искат да изглеждат като *** с Версаче