190

да се върне

преди 11 години

да се върне откраднатото от народа.БСП винаги са били крадци.след 10 ноември те раздадохачаст от народното богатство на свои хора.Тая много ли е кадърна като взема толкова много пари за ПиАРагенция.Върни краденото.

189

тя

преди 12 години

"Атакуват ме, защото съм с политика Станишев". НЕ атакуват те защото си с *** Станишев.

188

Конститунационалист

преди 12 години

Това се получава,когато един политик си мисли,че е хванал дявола за к..а! Става въпрос за Сергейчо! Той си мисли ,че е най безпогрешния и може да елиминира Първанов по неконституционален начин! Ами Станишчо, нали Първанов беше избран на най високия избирателен пост и СЕГА ,СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА ,ТОЙ ТРЯБВА ДА СИ СЕ ВЪРНЕ НА ПОСТА! Това и фашистите след 1989 г. го знаят и го изпълняват стриктно ! Ти какъв си ,че няма да се съобразяваш с това условие ? Айде ,бегай при дедо си !

187

T.N.T.

преди 12 години

WAMPIRE,WAMPIRE,6TE TE "ATAKUVAT",A NQMA DA te atakOvat,OT DALE4E SI GROZNAOT BLIZO SI STRA6NA...KOLKOTO I DA TI SE 6TE...NQMA DA TE ATAKOVATSTRAHLIVI SA IGNU'SLIVI...ZAD TEB E KREMALKOLKO SI SMELA INAGLA!!!...

186

kk

преди 12 години

"Единствената причина за тази атака е, че живея с политика Сергей Станишев, с когото животът ме срещна. Няма конфликт на интереси и искам това да бъде ясно", отсече Йосифова.ХахахахахахаКоя трябва АЗ да ш*бам, за да мога МОЯ агенцийка да вземе 300 000-400 000? договорче ? Пичове, дайте някой от депутатките или зам.-министърки...ще я върна в юношеството й!

185

Прасето Гошо

преди 12 години

*** долна разклецотия ***. Нахална, нагла като всяко прясно изсрано червено ***. Никога не съм бил толкова краен и вулгарен в коментарите си, но това поредно безобразие минава прага на търпимост и на най умерения и толерантен обрулен от живота, безперспктивноста и мизерията данъкоплатец.

184

Анонимен

преди 12 години

до ЖанаЯйцепроизводството в ръцете на кадри на БКПСоффарм-кадър на БКП с подкрепата на СДСЛукойл-БКП с приватизация харизано от СДСЗАПЛАТИТЕ се плащат от ОЛИГАРСИТЕ на БКП справка МАДАН -МИЗЕРИЯ благодарение на ОЛИГАРХ от БКП с концесия съдействие на...ПЕНСИИТЕ СА НИСКИ защото НА ТАЗИ ДРУГАРКА 1 МИЛИОН , КОВАЧКИ забравил да внесе 116 милиона данъци ТОВА Е САМО С НЯКОЛКО ДУМИможе да се напише СПИСЪК дълъг ОТ СОФИЯ ДО БУРГАС !БЕДНИ СМЕ ЗАЩОТО МНОГО НИ КРАДЕ МАФИЯТА БКП и ДС от1944 до 2012г!

183

ЖАНА

преди 12 години

Мълчите за цени на лекарства,ток,парно,горива яйца ,стоки от първа необходимост........и т.н. и унизително ниски заплати.............за безработицата да не говорим.Седнали да отвличат вниманието на раята с дребнави скандалчета.

182

Анонимен

преди 12 години

Тази на снимката гледа като ударена с мокър ***.......

181

222

преди 12 години

Прости и господи!Не знае какво говори.

180

of 216

преди 12 години

Моника, разбрахме,че имате далавери със Сергея,но я си кажи честно кой ти направи бебето или и то е далавера?----------------------------------------------------------Бебето е част от пиар кампанията за Станишев, която се водеше от Моника,бабите трябваше да го видят семеен с дете.Аи добре и е платено за това

179

Люински

преди 12 години

Г-жа Моника Люински като е червена снаха да не би да заслужава специално отношение. Сакън като е със Станишев да не я пипа никой. Ега ти печелившия ПиАр бизнес...На мен винаги ми е било трудно да разбера с какво точно се занимават и каква е принадената стойност на ПиАр бизнесите?

178

питанка

преди 12 години

На колко години е тази Моника, че можа да роди 3 деца , да ги гледа, че и да се квалифицира толкова и да печели милиони от консултации.За нея денонощието и е сигурно 50 часа.Много умни хора в тая Б-ия бе.БРАВО!

177

АНОНИМЕН

преди 12 години

Алчна и крадлива си, но и тези дето те атакуват не им е чиста работата. Да им падне, как биха си гепили.

176

Никсън

преди 12 години

. Е..ти платения форум. Пускат Ви муха, пуснаха ви кого да ядете и забравихте скъпите яйца, скъпото гориво и скъпото парно. Е..ти шараните, докато си чешете езиците за мадамата на Станишко, взели че ни продали земите на Катар :-0

175

Анонимен

преди 12 години

Атакуват те, щото си алчна и ***

174

varnenec

преди 12 години

Питам се кой такова в леглото,Моника е** Станишев.Или Станишев е** Моника.Тая е много нагла също като Станишев.Е поне сега ще лизбийстват))

173

счети

преди 12 години

" Откъде дошли, там отишли" Има господ който бави , но не забравя.

172

varnenec

преди 12 години

Щяла да съди ,понеже са е наречели любовница на Станишев.Ами как си *** ***,брак имате ли??.Нямате значи си *** ))

171

Анонимен

преди 12 години

до 215Аз го значм ,за *** дето рецитира "Аз съм българче"-Аз съм българче......,/замисля се /-я па я....,/пак мисли/море така е!