42

Анонимен

преди 12 години

Исус е казал:"Децата първи ще дойдат при мен!"Какъв АД ви гори в главите, бре, ***?!

41

RIP

преди 12 години

как към ада? всички са деца.. сега са в рая.RIP

40

до 44

преди 12 години

Без колани нямаше да има оцелели. Браво за дисциплината, българските учители никога няма да могат да наложат на 12 годишни деца да са с колани. Ние в колите не си ги слагаме та в рейс ли.

39

lpp

преди 12 години

До отец Иван. Аз съм християнин и моля Бог да се смили над слощастните диши на тези деца,но в твоите уста отче Иване думата''Бог'' е като гной.Как можа да кажеш тези мръсни думи.Сигурен съм че нито мюсюлманин нито евреин нито будист ще каже нещо подобно.Бъди проклет нещастнико.

38

Анонимен

преди 12 години

Коланите и столчетата за деца са причината, защото правят човека неподвижен, но тъпите еврокомисари, само глупости измислят, за да има забрани и нарушения. За пари!

37

Анонимен

преди 12 години

Истински ужас.Господ да ги прости!

36

Тихомир Томов

преди 12 години

До 37 Да обърнах и точно затова са толкова много жертвите . Просто не са могли да мръднат и на 20 см от мястото фиксирано с колана . Термина е " починали законно " абсолютно жалко . Шофьора най - вероятно е получил инфаркт

35

атеист

преди 12 години

отец иване ти си стар ***

34

интересно

преди 12 години

Защо ли се случва след инцидента в белгийската джамия!

33

123

преди 12 години

В България на ден умират от глад същия брой деца!

32

Nikolai

преди 12 години

Някой обърна ли внимание на това , че всички деца са били с предпазни колани .Светла им памет на загиналите дечица.

31

Den Haag

преди 12 години

Предната част на автобуса практически липсва"" az kato gledam na snimkaite ne e tochno taka.Установено е, че всички пътували в автобуса, който е бил нов, са били с поставени предпазни колани"otkade znaqt , po golqmata chast ot avtobusa e nevredima.Ako sa bili s kolani nqma problem., автобусът не е намалил скоростта и не е оставил диря от спирачен пътznachi prikazval e s nqkoi i ne evnimaval v putq.

30

Анонимен

преди 12 години

това само в Швейцаристан го има би казал всеки *** или емигрант, ако случая беше в България.България е за истинските българи, а не за оплаквачки нещастни.Омръзна ми да чета писанията на ревлювци и "успели" емигранти отрекли се от произхода си

29

1811

преди 12 години

Винаги е трагедия, дори и само една жертва да има!

28

Someone

преди 12 години

Prez sulza predavam moite suboleznovaniq i se nadqvam horata po sveta i generaciite koito predstoqt shte si vzemat pouka ot vsichki tezi tragedii i prostotiq !!! Kakto se spomena se molq silno da sa na po dobro mqsto !!! AMIN

27

Иванчо

преди 12 години

Лошото в България е, че ако не спазваш знаците си ***. Но и ако ги спазваш - също.

26

А?

преди 12 години

Напишете ми еднаЕДНАбългарска автобусна фирма, шофьорите на която да спазват ограниченията на скоростта, че не се сещам??

25

до отец Иван

преди 12 години

Абе, ти си голям кавал бе. А за нашите деца при река Лим, за какво ни наказва нас тъпия ти бог.

24

Буревестников

преди 12 години

Бог да прости отишлите си завинаги невинни душици!!! Не знам какво и по какъв начин може да се коментира такава ужасяваща трагедия...:( Поне според мен коментарите са излишни! Можем просто да се молим за душите на загиналите дечица и за поне някакво успокоение на душите на роднините им,макар че трудно ще има такова :( ! За наше огромно съжеление такива трагедии стават ако ли НЕ всеки ден със сигурност на няколко дни из целия ни прокълнат от алчността и жаждата за власт и пари свят!!!.... :( :( !

23

ми

преди 12 години

истинска трагедия - Господ да е с тях :(