6

реалист

преди 12 години

Софарма и Огнян Донев си имат силно лоби в правителството и даже да махнат Константинов,високите цени на лекарствата ще останат!!! Там говорим за милиони,които всяка година се източват от касата и от болниците и от тях има за всички,да не говорим,че като председател на КРИБ,може да притиска правителството със стачки и с отказ да подкрепя предложенията на правителството в тристраннката,така че високите цени на лекарствата ще си останат,а джоба на Донев ще продължава да се пълни!

5

възмутен медик

преди 12 години

Райчинов,ти какво направи за толкува години шеф на БЛС?Само бубунясвате от пиене,а нито един лекар от виновните не е наказан за своеволията си !!

4

прасчо

преди 12 години

Умния човек,първо гледа в собствения си двор и после почва да наднича в съседа....А да ме прощава д-р Райчинов,но неговия двор е целия в курешки...........и като гледам първите му изявления,не е на добре......Съсловната Му организация смърди,че се не трае.....а на него първата Му работа е да критикува Министъра !!!!!!!!

3

Гален

преди 12 години

Този Райчинов е по-голям *** и от предишния доктор-търгаш!Няма ли един светъл ум и почтен човек в тази корумпирана прослойка, който да поведе лекарското съсловие към ценностите на професията? Ето и Спасов- 15000 лв/месечно за извънреден труд!За него денонощието е най-малко 240 часа?!Нахална и крадлива мутра!Оказва се и не съвсем способна!

2

cool

преди 12 години

Като му видиш физиономията и се чудиш това професионален измамник ли е или лекар

1

Анонимен

преди 12 години

Стига си дрънкал простотии бе докторе!Стани министър на здравеопазването ама не ти стиска.Какво ще промениш - НИЩО!!!!!!!!!!