131

Констатация

преди 12 години

Старото оръжие е крадецът вика "дръжте крадеца". За да отвлече вниманието на публиката от скандала с австрийският лобист, налял 270000 в сметката на Моника, се захвана с КФН. Може частично и да е прав, но редовите служители в КФН още от времето на старото ръководство на комисията не взимат ДМС. за жалост ще се потвърди старата поговорка, че когато атовете се ритат, теглят магаретата.

130

blanko

преди 12 години

А ти, защо си мислиш,че в момента няма пари ?

129

ч

преди 12 години

Истината е, че от партиите, които са в политиката нито една не е достойна да бъде избрана. Но не може и да се оставят тия да оглозгат каквото е останало

128

99

преди 12 години

Откъде накъде министрите да връщат парите, а държавната администрация си ги е заслужила ? Ще ви кажа - едните са си взели 600 000 лв., а другите - 120 милиона. БОРИСОВ На 27 март да си ходи, искаме избори и ВРЪЩАНЕТО НА 120 МИЛИОНА ЛЕВА.

127

до 134

преди 12 години

Българино, ако комунистите върнат парите ,които взеха с куфарчетата и бонусите които си раздаваха от 150х.до500х.лв.,ще има за всички и за миньорите.

126

BG

преди 12 години

Вьрни си бонусите, нагло корумпирано ***. Пак плачеш за власта, не ти ли стига че народа не те иска и ти показа вратата, тук нямаш бьдеще, махи се. Маи не ти стигат парите от цистерните, които отиваха в македония и се пьлнеха с цигари в македония.

125

българин

преди 12 години

не ви ли е срам бе нещастници такива. миньорите от Мадан не са вземали заплати от 5-6 месеца , няма какво да ядат , няма с какво да си плащат сметките А ВИЕ ЛАКОМНИЦИ БЕЗОЧЛИВИ НЕ СЕ НАЯДОХТЕ - КРАДЛИВИ МИЗЕРНИЦИ - СПРЕТЕ ВЕЧЕ - ВЪРНЕТЕ ВСИЧКИТЕ ПАРИ , КОИТО СА РАЗЛИЧНИ ОТ ЗАПЛАТА.

124

Анонимен

преди 12 години

Работи ли някой в държавния сектор?Нареждат се само по шуробаджанащина и.бройката им лавинообразно расте..Разпределят държавната хазна по между си.докато са на власт и после цял живот"здравей живот" .а народа" кучета го яли."Ходи та гласувай!!!

123

ха ха

преди 12 години

ами нова анкетна комисия начело с Миков и другия оклюмал мишок до него Орешарски и др. Костов ще се включи, той свърши с криминалните разследвания и сега е свободен за нови подвизи в комисиите.Ами една комисийка за Хохегер и българсаката Моника Сергейска перачката на пари

122

Анонимен

преди 12 години

Като гледам и като чувам що се лее из медийното пространаство си правя извода,че Станишев е истинския противник на Борисов.Останалите са и тако и вако.Не обичам комунистите.Но още повече мразя тяхните слуги.

121

хаха

преди 12 години

гнусен гей.гоцето ще ти разкаже играта-къде си тръгнал бе сукалче

120

Анонимен

преди 12 години

*** СИ ТИ МИШОК.

119

Анонимен

преди 12 години

СЪСЕЛ

118

3333

преди 12 години

Само Станишев, долу ББ.

117

Анонимен

преди 12 години

Има нещо тлъсто на снимката, пъкв комисията не знам ...

116

Анонимен

преди 12 години

Той отново повтори, че че има всички основания за вот на недоверие на правителството в сектор "Сигурност".==================================================================Руското *** загрижено за сигурността на България ?!? Този или е луд или взема нас за луди........

115

Странжата

преди 12 години

Оставете глупостите!Народе виж сега какво Ви подготвят "народните представители"- супер измислица- сега внимавите -група лобисти на топлините счетоводители подготвят промени в закона за енергетиката и ще Ви задължат да закупите ново чудо топломери за дистанционо отчитане.Пригответе си още по двеста - триста лева от хляба за децата Ви.Друго ново -ежемесечно отчитане по 5лв. на радиатор смятаите какво ще дължите!Г-н- Кузманов говорител на топлините счетоводители се кълне ,че те не печелили от нас.

114

Време е

преди 12 години

За всеки случай да питаме и Ким, а?

113

бсп

преди 12 години

ееееей го бе Сергейчо,я го вижте как се УГОИЛ!Вижте го преди и сега,ще да е от кризата ха ха ха !Ама май,ще е от спестените му/открадени/пари от мандата му!

112

Анонимен

преди 12 години

сергейчооо, а герберите от кого ли са се научили да крадат? масларова, мургина, р.овч, вальо топлото, нора ананиева, емел етем, хидроинжинера? вси4ките сте за бесилка