12

Анонимен

преди 12 години

Нямам думи за вас. Вие сте елементарни, прости, комплексирани ***. Този човек е истински артист на световно ниво и прави истинско кино. Ама на кой му пука бе? Нали е "турчин и във филма му се споменава Анадола, смърт за него, смърт за турската култура, те не са хора" ... ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС, ПОВРИЩА МИ СЕ!

11

Анонимен

преди 12 години

Ей зомбита, като ви чета словоблудствата и за пореден път осъзнавам истината - българина е много просто същество, което естествено разбира от всичко!Гледайте филма, пък после критикувайте! Говорим за един от значимите режисьори последните години, който обира редовно награди в Кан!Поне се образовайте от обща култура

10

Професор Вучков

преди 12 години

Ооооооооооооооообичам турските сериали-учат на морал.А нашите български все простотии ,псувни и всякакви нелицеприятни сцени.Нашите актьори не играят роли, а се лигавят побертетски.Като се погледне парадоксално на нещата филми като "хан Аспарух" главния герой не си е свалил електрония часовник.Ами " Време разделно"-поръчков филм от БКП (ДС) преди възродителния процес ,Андон Дончев не е стъпвал в Родопите-художествена. измислица.

9

Анонимен

преди 12 години

тук изобщо знае ли някой кой е този режисьор...:( не може да слагате всичко на политическа основа, Джейлан има награди, не защото е турчин, а защото прави страшно добро кино!

8

Анонимен

преди 12 години

6 е прав. Това, което гледаме е само в Истанбул. Защо не дадат малко по на изток към Кюрдистан как живеят?

7

Анонимен

преди 12 години

Всички тези фестивали, както и международните конкурси за Мис са на политическа основа. Колкото и хубав филм да направим едва ли ще ни огрее някаква награда, защото сме България.

6

1

преди 12 години

Имало едно време в Анадола - пясък, камъни, население живеещо в мизерия...и сега е същото, живеят още в 17-ти век 80 % от населението на Турция, а гледаме захаросаните серияли пропагандиращи хубавия живот. Е като е толкова хубаво, защо тези тук които се пишат турци не отиват там? Защото там няма кой да ги дундурка и да им ходи след задниците както у нас. Там никой не иска мързеливци и консуматори на социални фондове.

5

Анонимен

преди 12 години

Това не е комерсиално кино. Турците са традиционно силни и никога не са преставали да правят "истинско" кино, за разлика от нас. Последните, които гледах - "Музиката на Истанбул" и "Моят Марлон и Брандо" бяха много добри. Не ги мислете тях.Нека се замислим какво правим ние и кой плаща "българското" ни кино /в частност сериалите/ сега. Защото това са скъпи продукции като за нас. И какъв е смисълът от наличието им.

4

До 3

преди 12 години

Долината на вълците!Само допълвам.

3

Анонимен

преди 12 години

Всеки има право да гледа това,което му харесва!Добре правиш,че сменяш канала като не ти харесва филма!Лично на мен ми допадат много турски филми-Гордата Аси,Любов и наказание,Истанбулска приказка,Под липите,Цената на славата!Предпочитам тях,пред американски бози,с течащи лиги и изкормени тела!Просто ПРЕВКЛЮЧВАМ канала!

2

кинокритик

преди 12 години

Какви са тия турски кич-пародии, заливащи екраните? Не се ли разбра от шефовете на каналите, че българина генетично не приема тази турска псевдокултура, която безуспешно се нагнетява в ефира? В колкото познати и приятели съм гостувал, като се пусне турска боза, моментално се сменя канала! Стига турцизации и чалга, моля!

1

Анонимен

преди 12 години

"Имало едно време в Анадола"-ОТВРАТТТТТТТ по-добре да ме вкарат в затвора отколкото да гледам такава изродщини