42

сашо

преди 12 години

до 50,ако имаше глупомер ти щеше да го счупиш с тъпотията която си написал,ами ако има полицаи замесени в убииството, ти как си го обясняваш ЗАПОДОЗРЯН С БЕЛЕЗНИЦИ да се гръмне,това ако е некадърност тези и за пъдари не стават.

41

Анонимен

преди 12 години

защо са загрижени от Костов и БСП и турците , за как се е самоубил човек който е убил 17 годишно момиче , а не мислят за убитото момиче от *** , да се беше самоубил и другият убиец , а на семейството на самоубилият се убиец Чочо , едно Честито мъртвец.

40

Антон

преди 12 години

ВЪВ ВСЯКА НОРМАНА ДЪРЖАВА ЕДНО СЕМЕЙСТВО ИЗГУБИЛО ДЪЩЕРЯ Е ОБЩЕСТВЕНО ПОДКРЕПЯНО, НЕ ХУЛЕНО, НИТО ПОСТАВЯНО ПОД СЪМНЕНИЕ.МИРОСЛАВА НЕ Е ОТДЕЛЕН СЛУЧАЙ В ПЕРНИК, А КАСАЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ТОВА СА НАШИТЕ ДЕЦА ИЗБИВАНИ, УМЪРТВЯВАНИ, ПРЕБИВАНИ ОТ ***........ОТ ***, ОТ ЧЕНГЕТА.ВСЕКИ ДА НАВЕДЕ ГЛАВА И АКО Е НЕСПОСОБЕН ДА КАЖЕ НЕЩО СМИСЛЕНО И КОНСТРУКТИВНО, ДА МЪЛЧИ, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЛАГАТЕ ОГРОМЕН ГРЯХ ВУРХУ ДУШАТА СИ, АНАКАЗАНИЯТА ЗА ТАКИВА ГРЕХОВЕ СА......УМОПОМРАЧИТЕЛНИ!!!

39

Антон

преди 12 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ КОСТОВ Е МРЪСЕН ПРИВАТИЗАТОР.ТОЙ ИМА ГРЕХОВЕ И ЩЕ ГИ ИЗПЛАТИ.В МОМЕНТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК КОЙТО ПОЕ МИРОСЛАВА ЛИЧНО.ЗА МЕН ТОВА Е ПРОЯВЕНА ДОБРОСЪВЕСТНА ПОСТЪПКА И САМО ЗА ТОВА МУ СВАЛЯМ ШАПКА.ЕЛЕОНОРА БЕШЕ СТРАННА НА 25 ДЕКЕМВРИ ПРИ КУЛЕЗИЧ, НО ТОВА НЕ Я ПРАВИ ПОРЪЧИТЕЛ.СЕСТРА И Е БИЛА УМЪРТВЕНА ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН И 2 МЕСЕЦА ДЪРЖАНА ЗАРОВЕНА ПОД СТУДЕНАТА ЗЕМЯ.НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА Я НАПАДАМЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВА МЪКА ВИРЕЕ В НЕЙНАТА ДУША.

38

Анонимен

преди 12 години

Би било добре генералът на народа да се вземе в ръце и ако не може да реагира адекватно, то поне да не лъже публично. САМО СК!

37

@@@

преди 12 години

Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.

36

Анонимен

преди 12 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.

35

дo # 43

преди 12 години

Питам се какво може да очаква човек от Парламент, начело на който стои бивша комунистка стругарка, понастоящем трансформирала се в бизнес дама с аграрно излъчване и вид на колхозничка, пременила се за модно шоу. Умствените й качества ще се въздържа да коментирам, защото не искам да съм груб.

34

Анонимен

преди 12 години

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много въпроси. И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм."

33

Анонимен

преди 12 години

Да е мислил някой, че премиер ще ни бъде човек без ден трудов стаж в живота си? Да е мислил някой, че бодигард от силова групировка ще бъде Премиер? Да е мисли някой, че 20 год след това пак същите хора (децата, племенниците и внуците им) ще ни управляват? Да е мислил някой, че през 2012-та година България ще бъде световноизвестна не с друго, а с корупцията си? (а не беше така през 2001-ва, защо ли? В момента тези глупости за корупцията 97-01 се говорят САМО в България. Не, че я нямаше, но сега размерите са чудовищни... нямат измерение. Как не успяхме да убедим другите извън Бг, че сега сме цъфнали и вързали? Как цялата медийна пасмина говори едно, а хората усещат друго? Как така сега уж имаме възможност да сме по-добре, а надеждата вече и тя се губи? Въпроси, въпроси, въпроси...

32

Анонимен

преди 12 години

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!

31

kapitalistadnes

преди 12 години

При Костов има факти. Взе изтърбушена държава и за четири години я вкара в икономическите и полоитически релси в посока ЕС и НАТО.Дори 10год. след управлението му /смея да твърдя най - доброто за страната от 45 та насам/ всички политически сили го бутат надолу от страх да не се завърне, защото знаят какво следва, а на тях не им изнася. Нека някой обясни, защо се концентрира толкова ресурс срещу този Държавник, защо не доказаха за 10год. вредите, които твърдят, че е нанесъл на България в съд?

30

Анонимен

преди 12 години

Костов е депутата с най-демократичната визия.Не зная колко е обективно мнението ми за него,но продължавам да вярвам ,че е достоен човек и умен политик.

29

Стършел

преди 12 години

Костов не си в Парламента да се занимаш единични случаи!....като искаш да си обществен защитник друга е институтията, в която трябва да отидеш!

28

Анонимен

преди 12 години

Странно, много странно! От къде на къде Мин. Председател ще вика депутат за да коментирали един чисто криминален случай.Или може би в криминалната ни държава е нормално криминалните дела да се коментират - решават от политически лица по политически съобръжения

27

Анонимен

преди 12 години

Че Цецка сънува сладострастен сън е повече от ясно...По-интересно кой сънува ,че я оправя ...Румен Запалката или Боко?

26

Бай Тошо

преди 12 години

Че кой е този наивник, който вярва все още на полицаи?

25

на снимката

преди 12 години

Каква хубава ---двойка ,Костов и Цецка!

24

Анонимен

преди 12 години

Леля Цецка на снимката е в еротичен екстас!

23

rumen221

преди 12 години

ВЕРНО, ЧЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ПОЛИЦАЙТЕ СА КАТО НАРОДА - КОФТИ МАТРЯЛ И НЕ СМЕЯТ ДА ОТВЛИЧАТ, ИСКАТ ОТКУП И УБИВАТ И ВСЕ ПАК НЕЩО НЕ Е ТАКА ЦОКО, БОКО, КАКВО СТАНА С ОТКУПА-НАСЛЕДСТВО ОТ МИШО БИРАТА???1. Никой не убива някого, ако очаква той да му донесе 500 000, с произход приятеля на Гоце Първаноглу, Мишо бирата (И защо така са бързали да убият ДЕТЕТО, а ако искат доказателства, че е жива)? - Не и едва час и половина, след като са я отвлекли, А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ; - Отвлекли я в гората, но после я върнали в гараж?!?- Момичето е писало писмо...- Обажда се по мобилен (и предполага намеса на полицаи, КОЕТО ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО ДА Е ПРИЧИНА ЗА ИМПУЛСИВНО УБИЙСТВО, КОИТО НЕ Е МОГЪЛ ДА СПРЕ ДОРИ МАФИОТА-КОНТРОЛЬОР НА ОТВЛИЧАНЕТО (Междувпрочем какво стана с трите разкрити от чужди служби големи фабрики за амфетамини, двете от които са в Перник и една в Мездра)- Заровена гола в гората, но дрехите сложили в три плика, О БОЖЕ, КОЛКО ПРЕДВИДЛИВИ УБИЙЦИ?!?!- На другия ден до спортната зала има гол труп на младо момиче, но Началника Флоров 40 дни упорито твърди, че Мирослава е в Германия (работела по гръб)?!?!?2. Каква е връзката между това момиче и другото, изчезнало в Мездра (Руска Бяла) освен, че и двете са имат подозрителна близост до Мишо бирата И ДВЕТЕ ОТГОВАРЯТ НА СЛЕДНОТО ХИПОТЕТИЧНО ОПИСАНИЕ (ИЗТЕКЛО, ПРИМЕРНО, ОТ НСБОП):- Информацията за нарко-заводите в Мездра и Перник ИЗТИЧА ОТ МНОГО МЛАДО МОМИЧЕ ИМАЩО НЕЩО ОБЩО С МИШО БИРАТА (това е гола хипотеза, но момичето тайнствено се оказа в чужбина била *** - същото което твърдеше Флоров за убитата БОЖЕ, КОЛКО ЕДНАКВО И МИЛИЦИОНЕРСКО?!?!)=ПОМНИТЕ ЛИ БЕШЕ СКОРО3. САМОУБИЙСТВОТО на човек, който НЕ Е АРЕСТУВАН И НЕ Е ЗАДЪРЖАН НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НО първо е БИЛ, пък после НЕ БИЛ С БЕЛЕЗНИЦИ (който бил ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, казва кой е убиеца, бил я закопал, но само приблизителното знае място на гроба, предполага пред съседите искат да ми лепнат нещо, сътрудничи АКТИВНО и изведнъж му скимва да се самоубие) - ЯВНО го е пречукало МВР-то Вероятно, за да не каже, каквото не трябва (не, не онова което е казала и убитата по мобилния Има замесени полицаи, а КОИ СА ТЕ)!!!- След ПЪРВИЯ обиск влизат в апартамента, не намират пистолет, няма ток и крушки, НО ПРИ ВТОРИЯ АЛАРМАТА СЕ ВКЛЮЧИЛА И НЕЩАСТНИКА СРЯЗВА КАБЕЛИТЕ С ГОЛИ РЪЦЕ И СЧУПЕНИ ПРЪСТИ?!? ПОСЛЕ В ТЪМНОТО ВЗЕМА ПИСТОЛЕТ!?!?:НО- Първо бил в дрешника до външната врата и като е бил сам?!?!? (ЗАЩО НЕ Е ИЗБЯГАЛ, А АКО НЕ Е САМ - КАК ГО Е ИЗВАДИЛ, без да го види конвоиращия Зам.-шефът на ГДБОП Валентин Цоновски?!?!)- После бил в стая, че и в каса, НО КАК Я Е ОТВОРИЛ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЛУТНИЦА ПОЛИЦАИ- Накрая вади трети от тоалетната ПРЕЗАРЕЖДА ГИ СЪС СЧУПЕНИ ПРЪСТИ И СТРЕЛЯ, ТРИ ПЪТИ, ПЪРВИЯ В СЪРЦЕТО И ЗА ПО-СИГУРНО, ВТОРИЯ В УСТАТА, А ТРЕТИЯ В СЛЕПООЧИЕТО (съседка заяви в пряко предаване, че чула три изстрела О, КАКЪВ ЖЕСТОК САМОУБИЕЦ)!!!- АМА ИМАЛ И СКОПЕН КАЛАШНИКОВДа. Лъжат!!! Но откъде толкова наглост? ЕТО ОТ КЪДЕ - БАШ СЕЙБИЯТА ЗАПОВЯДВА ИНОСКАЗАТЕЛНО!!!" - Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира Версията, която ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕ ВЯРНА е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България, обясни Началника на ГДБОП - Флоров. СЕГА ПЪК, МОМИЧЕТО ОТ МЕЗДРА БИЛА *** В ЧУЖБИНА (колко познато)4. "УБИЙЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПЛАТИЛИ на когото трябва разследването боксува, защото той замита (На времето Запалката се срещаше с оперативно интересни лица, сега лично Боко преговаря с роднините, НО В КАКВО СВОЕ КАЧЕСТВО ГОДИШНО УМИРАТ ПО 1 500 БЪЛГАРИ, НО ЗАЩО СЕ СРЕЩА ТОЧНО С ТЕЗИ РОДНИНИ?!?!) 5. СЛУЧАЯ ПРИКЛЮЧИ - ЗАБРАВЕТЕ..."Междувременно започнаха ЗАГРАДИТЕЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ...- Информацията СЕ МИНИМИЗИРА...- Засегнатите СЕ ОВЪЗМЕЗДЯВАТ...(според алчността им... Майката и сестрата влязаха при БОКО, като разярени тигрици и излизаха кротки като агънца)- Случая СЕ ПОТУЛВА С "АДВОКАТСКИ" ХВАТКИ... ИЗЧЕЗВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА- На по-любопитните им предстои или им се случват "РАЗНИ НЕЩА"... (катерушки, катастрофи, падане от висок етаж и други такива "житейски" дреболии)...ЛАФА НАЛИ ГО ЗНАЕТЕ - МАФИОТ, МИЛИЦИОНЕР, МАФИОТ, МИЛИЦИОНЕР, ФЛОРОВ, ЦОКО, БОКО - ЛЪЖАТ НИ ЛЪЖАТ НИ, КАТО ДЪРТИ РИМЛЯНИ, НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР- ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА!!!