22

Platejni

преди 12 години

pone v Losenetz niama isbor na ekip i sa mnogo uchtiwi, mislia, che ima rezon w niakoi ot komentarite,..institiciata Losenets e seriozna zaplaha kakto za Aleksabdrofska bolnica, taka i za Voenna. W momenta nabirat kadri i sled wreme shte zadminat drugite bolnici, ikonomikata e pazarna, ana starite igrachi nei m se nrawi.Sred lekarite se shiri mnenieto , che shefat na voenna iska Losenets, za da si plati dalgowete i unishtoji v zarodish novata institucia. Kolko e dostowerno, ne znam.

21

Стоименката

преди 12 години

съгласен съм, какво говорят за Чирков, за Гайдарски, За Начев, за Вили Димитрова, всеки им гледа в паницата, а не това какшо са направили. И аз предлагам да сторите препоръките на Владов от Военна болница- спираме всички трансплантации, но когато след 3 дена дойдат в правителствена болница и вият на умряло- при Дянков за пари от по 200 000 паунда и трансплантации в Англия, ха сега да ви видя

20

Таня

преди 12 години

Сашо диков е поръчков журналист, прави и използва статистики за оперделена година и говори за неуспешност на операциите от 80 % при положение , че са направени 3 трансплантации. И на *** им стана ясно,че атаките са поръчкови, понеже се търси под вола теле. Когато има качествена медицина и самите пациенти трябва да плащат- лекарите са престъпници, а когато държавата им плаща , а пациентът е цар и се трансплантира, въпросът е друг- как така ще му плаща, за какво! българите сме болни мозъци

19

герасим

преди 12 години

*** от военна болница организират плюенето, нищо ново, само това знам

18

Kaka Mara

преди 12 години

Спасов е много добър професионалист, гледа да стои далеч от мърсотията на цялото здравеопазване, затова го атакуват, защото предвидливо парира ударите и пази сътвореното с години,..естествено е там да царят други закони..

17

Ианкул

преди 12 години

дано да не стигате до трансплантации, не ви го пожелавам, тогава ще ви питам кой ще ви помага

16

служител от Лозенец

преди 12 години

Професор Спасов е от новаторите на новото време, а това не се нрави на редица хора, които нямат неговия комбинативен ум, чувство за усещане и прозорливост. Допълнително дразни, че и можел да пооперирва, както се изразяват някои. Създаването на една нова институция в София бърка сметките на всички и предизвиква омраза и завист, както и много врагове. Типично за всеки българин е завистта. Но ние, всички работещи в институцията, Лозенец, го подкрепяме. Надяваме се и той да ни подкрепи

15

Видял

преди 12 години

В болницата работят много свестни и кадърни лекари , но управлението е под всякаква критика .Там все още цари дух отпреди 90 година и всичко се прави наужким , като подчертавам отново - това не е по вина на редовите лекари и сестри . Тази структура не бива да съществува в този си вид , защото така тя е еднакво вредна и за пациенти , и за медици !

14

Анонимен

преди 12 години

Шефовете по отдели в Пирогов взима по 30 бона ОФИЦИАЛНИ ЗАПЛАТИ!!! Шефовете на МВР - още повече! Иван Рилски? Токуда? ЗАЩО СА СЕ ХВАНАЛИ С ЛОЗЕНЕЦ? ЗА ДА МОГАТ ДРУГИТЕ ДА НАЛАПАТ И ТЕХНИТЕ ПАРИ!!!

13

до Емо

преди 12 години

Като не си лекар, както сам изтъкваш, си трай...

12

Анонимен

преди 12 години

Кретенииии, взима 15 бона, защото вие докато пиете ракия и ядете салата пред телевизора и гледате стъклен дом, Спасов е от 15 часа в операционна и спасява Бг деца! Искате да взима 600 лв като вас ли, защото вие само скатавате от работа или направо сте си безработни? Неблагодарни селяни! Като сте такива, не заслужавате лекарска помощ!

11

до 15

преди 12 години

не знам коя вълчица те е отгледала теб, но аз ще се чубствам много по-спокоен на операционната маса, знаеки че доктора заровил ръце в мен до лакти, не си мисли в момента как ще си плати парното ....

10

Анонимен

преди 12 години

Тиквуняка защо не се сменя този бонусчия? Болниците са станали като феодални владения...И тоя *** се самонаградил с 15 бона на месец!

9

Анонимен

преди 12 години

А бе нещастнико, Спасов е от далавераджиите комунисти и ченгета!Ама ти нали си *** и не стопляш.

8

emo

преди 12 години

Само гледайте как организирано цъкат минусчета хората на Спасов! Браво! Настоящи комунисти!

7

Неспасов

преди 12 години

напълно съм съгласен с определенията за това комунистическо некъдърниче Спасов, което е убиец на деца, при това си раздава и пари за некадърност. За затвора е, а титлите си е купувал още откакто учеше в стоматологичния факултет. Един неуспял зъболекар вече е ПРОФЕСОР!! Срам и позор!

6

Д-р Георгиев

преди 12 години

Спасов е известен крадец и мошеник. Лиже подметките на всички премиери и прокурори до момента и това го спасява от сигналите за злоупотреби и сексуален тормоз. Тези сигнали са много, но има и много хора, които от страх не са подали сигнали.

5

емо

преди 12 години

Не съм лекар, но ми се струва безумие тази така наречена б-ца да дава дипломи за лекари, равностойни на тези на Медицинския Университет!

4

emo

преди 12 години

Абе хора, не разбрахте ли че Б-ца Лозенец не е никаква болница. Това е място за раздаване на пари и далавери. Натискаха да стане факултет на Университета за да може въпросния доктор да стане професор - професор по какво ???? На никой не е ясно. Иначе болницата напълно отговаря на стандарта на СУ - ниско качество във всяко отношение. За разлика обаче от редовите преподаватели в останалите факултети на СУ, там не си знаят парите...

3

Доктор Ох Боли

преди 12 години

Как да му вярвам, като това е един нечистоплътен човек - кариерист и далавераджия.Превърнал е болницата в бащиния. Закри стола към нея и сега мъчи болните с кетеринг, а персонала може и гладен.Какъв е този извънреден труд дето го дава през месеца та взима по 15 000 лв допълрнително за положен труд при заплата от 1 000 лева. Извода или не си гледа работата за 1000 лв, гледа само надписванията за да гушне големите пари. ГЕРБаджийска му.Така е наплашил персонала та не смее да си вдигне главата.