271

Анонимен

преди 12 години

Дянков си призна за 55 милиона раздадени бонуси dnes.bg/politika/2012/03/08/diankov-potvyrdi-nad-55-mln-lv-bonusi-za-2011-v-mf.153291,3

270

клоун

преди 12 години

Професията на Боко Тиквата е ***.Така ,че не може от циркаджия да се иска да спре цирка

269

Петкова

преди 12 години

С0ФИЯНЦИ ! Не стойте само в интернета, а залейте площадите с протести ! Вече е нетърпимо !!!

268

Extremist

преди 12 години

Ave tva taka nare4eno СДС дето само си лижат п.и.ш.к...и..т.е:Що не си направите по една п/у/т..к.а та да ви шибаме как си трябва ?

267

анонимен

преди 12 години

Толкова милиони!!! Защо не ни оправят дълговете на страната???

266

радо

преди 12 години

и СДС и БСП си платиха на изборите за всичко което правиха през управлението си. От нас зависи след година дали ще си платят и тези некадърници. Преди поне даваха и на народа а групировката ГЕРБ излапа всичко сама а сега предполагам че ще дръпне и голям заем за да захлебва до изборите.На база последни избори предполагам че ще успеят да заблудят за пореден път българите и не ми се мисли как ще оцеляваме още 4 години. Но виновни сме всички дадохме му власт е сега ще ни яхат.

265

Да връщат веднага!

преди 12 години

Не искаме обяснения! Искаме връщането на много и много милиони! Не ни интересува как ще стане. Когато ги крадоха тайно от бедните, намираха начини!

264

Наглеци!

преди 12 години

Как не се срамуват от болните и умиращи без лечение деца, от нещастните, молещи за милост майки тези ненаситни и алчни политици през всичките 22 години!

263

Тъпи овце сме

преди 12 години

Те народа си май за нищо го нямат! Подиграват се с нас непрекъснато, кой откъдето свари. А ние се сърдим на чужденците!

262

бау

преди 12 години

Става въпрос за страшно много пари които са си раздали.Опитват се да ни пробутват че са взели скромни суми.Да ама няма кой да им вярва.СДС им подля вода и сега ГЕРБ и червени не могат да се разберат кой е взел по-големи бонуси.Да им е..м....та..

261

клара цеткин

преди 12 години

Ало, синьо-червената мъгла, защо не кажете на червените кхмери да спрят с цирка с бонусите- те първи излязоха на "манежа" и хвърлиха камъни в градината на Бойко. Това са на *** мръсните номерца. Сега да им извадят техните бонуси от времето на Тройната крадлива гмеж и да им затворят алчните уста.

260

бау

преди 12 години

Браво на сините.Досега не съм гласувал за тях но покрай тези бонуси ми станаха синпатични и в този момент съм за тях.

259

кой да е

преди 12 години

Просто не ми се вярва ЧАК такива глупости да се предлагат на децата. И то от РИОКОЗ1

258

борд

преди 12 години

Само мандатност не е достатъчна. Директорите не могат и не трябва да бъдат нито "работодатели", нито "мениджъри". Какъв мениджмънт има в едно училище ?! Да се отдаде лавката под наем и да се прибере комисионна ?! Да се чуди как да излъже общината с щата, как да принуждава персонала да излиза "доброволно" в неплатен отпуск или да го изхвърля на борсата след 15 юни за да прибира заплатите за летните месеци и после да раздава бонуси както му скимне?! В голяма част от училищата и дет. градини например счетоводители, касиери и някои учители получават в пъти по-големи бонуси, които после се делят с "мениджърите". Учебно-възпитателният процес е последна грижа на "мениджъра" в епохата на делегираните бюджети.Някой да се опита да анализира кадровата политика на училищния "работодател"? Каква система прилага да привлича по-квалифицирани, доказано добри професионалисти в подарените, т.е. поверените заведения?! Някаква рвзултатна дейност по повишаване на квалификацията на най-важния субект в УВП - Учителя?! Няяяяяма такова нещо. Точно обратното - в училищата тревожно нараства броят на "сезонните" учители и "оборотните" учителски места с цел да се присвояват заплатите за летните месеци, "работодателят-мениджър" все по-често умишлено назначава нередовни учители не само с цел икономии от заплатите на специалисти, но и защото тези хора са много удобни - манипулируеми и послушни. Ето защо НЕЗАБАВНО следва да се пресече този произвол в българското училище, защото нищо добро не ни чака като народ. Директори - само с функции,координиращи УВП, назначавани заедно с учителите от един и същ работодател - училищен борд към общината, който да е отговорен за всичко, осигуряващо съществуването на нормална и ефективна образователна система

257

Пумияр Борисов

преди 12 години

Управляващите си живеят като европейци, а народа като клушари.

256

Макаров

преди 12 години

Мафията в действие ... боносите са отплата за послушание и купуване на съвест.Срамно явление за десетки милиони затова пък на пенсионерите не се отпуснаха поне 20 лв за коледа,било криза.Това не е престъпление това е гавра с народа ни и държавата.

255

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРВЕНИ СИНИ БЕМБЕНИ И ВСЯКАКВА ГНУСНА ГМЕЖ ДА ЗАМЪЛЧИ!КОЛКО ГОДИНИ ВЗЕМАТЕ БОНУСИ-22 И БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ БЕШЕ ВСЕ В КРИЗА,ВСЕ МАЛКИ ПЕНСИИ,ВСЕ МАЛКИ ЗАПЛАТИ!КОЙ ГЛАСУВА ТЕЗИ ЗАКОНИ ЗА ДМС И БОНУСИ? ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО ДНЕС ВИЕТЕ ОТ ТРИБУНАТО НА НС И ХОДИТЕ КАТО ОПЛАКВАЧКИ И ВИЕТЕ НА УМРЯЛО ПО ТЕЛЕВИЗИИ!СРАМА НЯМАТЕ И НИ МИСЛИТЕ ЗА ***!ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА НЕ ВИ СЕ УМИЛКВАТ ,А ДА ВИ ПИТАТ КАК ГЛАСУВАХА ВАШИТЕ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ,КОГАТО СЕ ПРИЕМАХА ЗАКОНОСЪОБРАЗНИТЕ БОНУСИ!

254

бау

преди 12 години

333 КОЙ ЩЕ НИ ОРГАНИЗИРА.За да има протест трябва организация.Кой ще я направи.Ако бяхме като гърците .поляците сърбите дали така спокойно щяха да крадат бълг. политици.

253

цялата истина

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управляващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия цялата истина........

252

бау

преди 12 години

Дават се милиони на всяко министерство и те се бият да вземат колкото може повече.Това не е за да се върши работа а да имат колкото може повече за бонуси.