15

Mickey

преди 12 години

Kакво си се наклавиатурил, бе червей?:-)Никога не съм имал против тъч-скрийна, дори сега на такъв ти пиша. И двете си има предимство(да не би Епъл да не произвежда уреди с физическа клавиатура зомбьо?:-))Иначе ми хареса как се разсейваш от въпроса ми в постове 22 и 6 :-)

14

Mickey

преди 12 години

До 7 И кога съм казал че трябвало да купуват Андроид , бе пиле.?Напротив , сакатия айПад е по-добре защото няма GPS и разни други функции.Въпросът ми бе, ЗАЩО НЕ СА КУПИЛИ ОБИКНОВЕНИ ЧЕТЦИ!?(не че не знам отговора, де:-) )

13

Анонимен

преди 12 години

@ 18:Фабриката в Китай определено няма да е на загуба!На печалба ще са авиаторите на AMC и Apple :)

12

Анонимен

преди 12 години

9 млн са нищо за ВВС. Бомбите, дето ги изсипаха само първите няколко часа в Либия сигурно струват повече.

11

Анонимен

преди 12 години

Ей, пак намаза фабриката Made in China.Уж онова *** - Обама иска да стимулира хамериканската икономика, а всъщност киха на китайците кинти и осигурява работа.Добре е, че БГ също плаща натовска такса, че ще го закъсат хамериканците ако трябва да си плащат всичко.

10

.......

преди 12 години

Дреме ми на водомера какво са си поръчали терористите. Аз съм дал поръчка за 2 шишета олио и 1 пакет захар

9

Анонимен

преди 12 години

И тука требе така. Ipad ще замени липсващите самолети.

8

Анонимен

преди 12 години

И ако техниката даде фира, адиос мучачос.

7

Анонимен

преди 12 години

кой пък ви бръсне за слива вас, че давате мнение кое е по-добро?

6

fckIpad

преди 12 години

абе ***, кво ти разбира тиквата куха , та даваш мнение кое е по-добро, Apple или Samsung.Много ли си па отворен , та да казваш коя е най-добрата технология.... ***!

5

Хмм

преди 12 години

А, тия се сетили... iPad2 е вече под 500$ и то на дребно. Тая фирмичка-посредник сигурно ще го вземе за под 400$ на едро. И там има далаверки, не само тук!А иначе не съм много уверен, че айдепада е издръжлив на влага, -20С и вибрации достатъчно. Едно е в пътническите салони на климатизиран пътнически самолет, друго е в чантата на военен пилот, често скачащи с парашути и прочие. Поне някой влагозащитен/удароустойчив таблетец да бяха избрали?

4

дo Mickey

преди 12 години

Самсунг може да бие само моделите си от преди 10 години по пренос на данни. Apple има традиция в работата с държавните служби на САЩ, така че нищо не са си платили. Просто технологията им е най-добрата и най-лесната за употреба. Представям си как пилота, който трябва да намери нещо за секунди се мъчи с хаотичния интерфейс на Андроид ОС вместо да открие каквото му е нужно с няколко плъзгания на пръста. А за стабилността няма смисъл да говорим, iOS е най-стабилната.

3

Mickey

преди 12 години

@ 1Дали Епъл са си платили за тази антиреклама?:-):-):-)Разбира се че точно ЛИПСАТА НА GPS ги прави предпочитани тези недоносчета. Защото ако е за леки и тънки и удобство на офлайн прехвърляне на данни, Самсунг ги бие като стой та гледай:-) Ама като нщо скро да гледаме скадал защо не са купили обикновени четци , а се напутват със тия скъпи тояги и колко и на кого са снесли Епъл за тая далавера.

2

Анонимен

преди 12 години

Браво, браво, ние авиофеновете сме в очакване да изтекат една камара интересни наръчници, документи, учебници и прочее :)

1

Nice Fail

преди 12 години

Сложете им GPS и продавайте информацията на враговетe баси якия бизнес ! Раптори,стелтове всичко ще пада като пилци!