211

Гледайте!!!

преди 12 години

А Бе Се: Цените на млечните продукти в Европа падат06 март 2012 | 06:26 | Агенция "Фокус"Начало / ПромишленостБрюксел. Повишението на производството на мляко в страните, в които това е традиционно, в комбинация с ръст в развиващите се страни, ще допринесе до леко, но стабилно понижение на цените на млечните продукти в средносрочен план. и докато няма съмнение, че млякото, което се произвежда е нараснало, това е най-вече защото добиваните количества са се увеличили, а не заради увеличение на броя на добитъка. Това също трябва да помогне за по-ниски цени, съобщава А Бе Се.В Европейския съюз прогнозите за производство на мляко в средносрочен план са за по-голям добив и очаквано намаляване в броя на млекодойните крави.Много е вероятно да има допълнително преструктуриране в рамките на млечната индустрия на ЕС, като тези страни-членки, които поддържат сравнително високи цени на производството на мляко, като Румъния, България, Словакия и Унгария, ще намалят производството си през следващите пет години.

210

доло ГЕРБ

преди 12 години

Това правителство само народа не иска да си направи щастлив

209

Петлето Герчо

преди 12 години

Петел в дълбока депресия търси щастлива кокошка за да му вдигне висналия...гребен!

208

Анонимен

преди 12 години

Аве защо не пуснат слух за някой птичи грип таман паднат цените

207

Анонимен

преди 12 години

Ако сме малко сплотени да не купуваме яица за велик ден да не храним тия *** който умишлено и спекулативно вдигат цените ще ги видим ние тогава какво ще правят нямали даги намалят до символично

206

Ангел

преди 12 години

Има си спекулация в цената.Както имаше спекулация и в олиото.Министър Найденов увери че правителството ще се намеси.Това не може да продължава вечно.

205

тцЪ

преди 12 години

Интересно. Кокошките, гледани от бабите на село, са си направо свободни кокошки. Защо не стимулират бабите по някакъв начин да отглеждат повече? Хем вълкът сит, хем агнето цяло - получават допълнителен месечен бюджет за храна на кокошките, продават яйцата на сигурни купувачи, нямат нужда от специални инсталации, освен една ограда, та птиците да не прехвърчат из двора - и ето ти яйца от "свободни кокошки" на нормална цена.

204

ALABALA

преди 12 години

майка му европеиски саюз,баси глупостите отново 'щасливи кокошки' ааааа алчни западняци :))))алчно правителство, ще спазваме всички каквото каже европа а ще живеем с мизерни заплати .турят ти еедна глоба и до там неможеш се оправиш една година. и не ме убеждавайте че така трябва и че трябва да се чака алабала,изобщо не бяхме за там .поредното показно колко алчни стават хората на запад .МАФИЯ,МАФИЯ,МЯФИЯ

203

ей

преди 12 години

Аз съм на шоколадови яйца вече

202

Анонимен

преди 12 години

За 1500 евро какво правят щастливите кокошки aidriell.blog.bg/lifestyle/2012/03/06/.915440

201

Анонимен

преди 12 години

*** ***, при социализма яйцата бяха по 2 и 4 стотинки-------------- Глупости, бяха по 13 стотинки...

200

Анонимен

преди 12 години

И за чий *** направиха онази комисия "Анти-спекула" или нещо такова? Какво точно работят? Ефект от 'работата' им няма, само настаниха разни балдъзи и шуреи на топли местенца, да лапат държавни пари.....

199

ххх

преди 12 години

не смятам да храня спекулантите и за великден ще боядисам 3-4 яйца.... а до тогава -никакви яйца ...

198

Анонимен

преди 12 години

Аз не съм софянец и днес от кокошарника взех 8 яйца,имам и два много хубави петела,а пък вие софиянците където сте все големите философи айде сега плащайте нали имате пари,нали искахте герб......

197

nzim

преди 12 години

Аз съм на 19 години, студент, и при първа възможност ще напусна, защото държавата прави всичко възможно да изгони нормалните хора. Само исках да знаете това.

196

по стандарта

преди 12 години

Аз си купува само яйца стандарт "СТАРА ПЛАНИНА".Не ми трябват яйца от щастливи кокошки.

195

Коко

преди 12 години

от де пазарите бе хора? вчера си купих яйца XL по 35стотинки и съм доволен от цената. Май е време да преразгледате търговската си политика!

194

Запасняка

преди 12 години

Нямам думи . Май аз съм виновен .Май и яйцата са виновни . И полските също . И производителите .И кой ли не .А ! И Европейския съюз също .

193

оффф...фък_оффф

преди 12 години

ПИСНА МИ ОТ ПРОСТОТИИ...А НА ВАС ПИСНА ЛИ ВИ ?

192

az

преди 12 години

6taslivi x..6ta da qdete maikavi mrasna