66

Анонимен

преди 12 години

zashto toia narod vi tarpi a ne vi zakachi na edin klon ,tolkova e lesno a marsite darjavata.

65

Застрахован

преди 12 години

Не ми трябват доказателства!Живея в тази държава и съм абсолютно наясно какви 'застрахователни' компании бяха/са "Лев Инс", "Бул Инс", "Армеец" и т.н.!!Узаконени рекетьорски банди с одобрението БГ държавата и Съда!В БГ, рекетьорските фирми от началото на прехода (ВИС, СИК, 777 и т.н.) 'узакониха' бизнеса, чрез мутро-застрахователни компании.

64

Анонимен

преди 12 години

Полтъргайстът от Червения площад започна да шава и в пипалата на Октопод, названието на специализираната акция на българската полиция. В интервю за популярно издание по интернет президентът на Атлантическия клуб в България Соломон Паси направи удивително признание, свързано с тайнственото изплуване в общественото полезрение на скандалния някогашен главен прокурор Никола Филчев. Бившият външен министър определи Филчев като главен изпълнител на заговора на кръгове, близки до съветското КГБ и българската ДС, свързан с обвиненията към първия дипломат за шпионаж в полза на чужда държава.

63

Закъснение

преди 12 години

а тракторното лайне поръчаха ли го вече?

62

ринго

преди 12 години

много са продажни тия помаци бе ...брат брата продава за единия келепир ей така навремето са нахлупили *** и са избили кръвните си роднини християни в Батак.Този Устинов е *** лапал ползвал и сега плюе по ръката дето го е хранила .Помашка му работа...

61

Гичка

преди 12 години

Малиййй тоя свидетел от Кошарево добре е гушнал 500,000 ама много нескопосано лъже, личи си с просто око .... има опасност да си ги земат обратно сребърниците.... а и Господ има .....

60

Павел Устинов

преди 12 години

Аз носих парите . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . "Бойко Борисов се е срещал с Бай Миле и Сретан Йосич, заяви свидетел по делото срещу "Килърите". Показанията са дадени по време на заседание на Шуменския окръжен съд, съобщи БНР. Васил Костов-Кеца разказа, че лично е присъствал на среща между тримата, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Според Кеца Борисов е отговарял за каналите за наркотици към Турция. По думите му от южната ни съседка влизал хероин, а натам били изнасяни каптагон и синтетична дрога. "Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски", обясни Кеца. "

59

А то какво било ....

преди 12 години

"м-даааааа: ""Името на Пламен Устинов нашумя след като адвокатите на Алексей Петров показаха декларация, в която той е написал, че главният секретар на МВР Калин Георгиев, шефът на ГДБОП Станимир Флоров и прокурорът Роман Василев са му предлагали подкуп от 500 000 лв., за да лъжесвидетелства срещу Алексей Петров по делото Октопод. Докато Устинов е писал декларацията си на 22 юни 2010 г. Петров е бил в ареста. Адвокатите обясниха, че тогава Устинов сам ги е потърсил и е казал, че ще напише декларацията, ако те му помогнат да се скрие в чужбина."

58

ee

преди 12 години

SCHEF NA OKTOPOD I NAGLITE E GEORGI PARVANOV

57

AcOrP

преди 12 години

Айдее да извадят доказателствата.... Кво гледаме тея цирковее... Обвинения основаващи се основно на свидетелски показания и забележете... на 1 човек по няколко дела.. Тези свидетели са защитени по принцип ама този явно е толкова важен,че няма проблем името да му се споменава да не е анонимен и т.н. Това говори достатъчно колко надежден свидетел е... За октопода няма 1 твърдо и годно доказателство. За наглите уж има ама не и за кой е поръчвал....

56

дфдс

преди 12 години

Обаче на тия всичките трепането им е минало и цуци и муци и алексеи и съдии и мъдии,всичко на ред

55

Тарикати и балъци

преди 12 години

Защо не напишете как ВАС оправда "тримата танкисти" Урумов, Икономов, Генков за ОПС-имотите, дето те уж не знаели, че двете им дъщери - едната ученичка тогава ,другата студентка Право,а на Икономов - 80-годишната майка си уредили ОПС-имоти в Приморско, пък сетне от ВСС ги "наказаха" с отнемане на малка част от заплатите им. Ама доблестните съдии се оплакаха във ВАС - те. на колегите си, и три състава от съда на милиционера-съдия Г.Колев единодушно ги оправдаха. Говори се,че сега съдиите ще подават молба до президента за награждаване на тримата техни колеги с орден Стара планина I степен за проявен героизъм при отстояване на интересите си, пък и съдийското достойнство. Боже мили и ти бГ Темида, която позволяваш на колеги да съдят колеги, с които заедно работят, та дори седят в една и съща стая!! Е, как ще ги осъдят, те са нахални и безочливи бетер ***! Оправданите съдии пък ще съдят като висша инстанция такива мушмороци като тях за допуснати груби нарушения , използвайки принципа: "Не е морално, но е законно!". Преди време бившият зам.председател на ВАС , генералската снаха Солакова, отсъди за ген.Пенгезов, чиято дъщеря взе ОПС-имот в Приморско, да бъде върнат на работа! Това е висшият съд, за чиито състави никога не знаеш какво ще отсъдят по простата причина ,че там присъдите не се базират на логиката и справедливостта, а на това как докладващият е изложил присъдата от по-низшата инстанция и доводите за и против нея и кой е шеф на тричленния/петчленния състав! Боже, вземи си вересиите! Това го няма и в Сомалия и Конго Киншаса! За това пишете, оставете Трактора, него съдия Ченалова ще го оправдае! Гарантирано от СГС!

54

детска учителка

преди 12 години

Пламен Устинов е *** като А.П. и дори имат роднинска връзка по женска линия, от едно село са.Не е случаен човек,както си мисли тук детската градина.

53

Анонимен

преди 12 години

Гаранция давам, че тоя хубосник ще бъде оправдан по всички обвинения, не забравяйте, че всички съдии са назначавани от шефа му господин доносника агент Гоце

52

ФИАСКО ЗА ЦУЦКО

преди 12 години

ГЛУПОСТИ,ЕДИН КОМШИЯ МУ ДАВАШЕ 250 000, ЗА ДА ОТВЛЕЧЕ ТИЯ ДЕ,АМА ТОЙ КАЗА,ЧЕ 150 000 СА МУ ДОСТАТЪЧНИ,ЩОТО БИЛ СКРОМЕН. АБСУРДНО НАЛИ. ДЪРЖАВНАТА КЛЮКАРКА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СИ МИСЛИ,"ЧЕ ЕДНА ЖЕНА КАЗА",Е ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ЗА ОБВИНЕНИЕ НА КОГОТО И ДА БИЛО,НАЙ-МАЛКО ПЪК НА А.ПЕТРОВ, КОЙТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦУЦИ Е УМЕН, И ТО ТВЪРДЕ И ТВЪРДЕ ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА ЗА УСТАТА И НА ПРОКУРОРИНА КОСТОВ И ЗА САМИ ЦУЦИ.СЛЕЗ ГОСПОДИ ДА СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ.ТОВА,КОЕТО СЪТВОРИХА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ ТЯХ И ЩЕ ЗАВЪРШИ С

51

Анонимен

преди 12 години

Както писа някой по-долу , наистина е меко казано смехотворно и чудно , такъв професионалист какъвто изкарват Трактора , да даде директна поръчка за убийство . И то на кого , на някъкъв *** , дето висял , като бръснарски каиш пред домовете на големците ! Виж ако го беше направил Цвъчко , нямаше да се очудя !

50

Решението е ясно!

преди 12 години

Алексей Петров-Трактора мрактора, Гришата мишата, Пламен Устинов, Ангел Бончев Дайте на бате Илко няколко кухненски ножа и гледайте как ще ги оправи набързо!

49

Илко-президент!

преди 12 години

Он, бате Илко, щъ ги оправи набързу...С две три ръчкания..

48

УМЕН

преди 12 години

НЯКАКВИ жалки помашки историйки

47

анонимен,до 46

преди 12 години

МНОГО КУХА ЛЕИКА СИ. А ПЪРВАНКАТА ДЕСЕТ ГОДИНИ БЪРКА В ДЖИГЕРИТЕ НА *** КАТО ТЕБ .