23

След това

преди 12 години

ги намират, били при "батко" и приятели.Очаквам сега от кръжока "червени пръстчета",в "каква държава живеем, Цвъ-Цвъ, ушаците полицаи,които не са си свършили работата, защото не й контролират хормоните,вече крадат хората наред, трябва да ги пазите и от извънземните,тиквата е виновен".Комуноидно-кутевски и майоманоловски шедьоври.Хората вече им се усмихват и им праскат по едно минусче,от друго няма смисъл. Едно си баба знае за това му плащат:)))))))

22

момата

преди 12 години

Снощи я видях на Лъвов мост с едни високи лачени ботушки. На кой телефон да се обадя да съобщя?

21

Анонимен

преди 12 години

Това да не е част от планираната кампания на БСП за насаждане на страх и паника сред населениеот? Всяка сутрин ни поднасят съвсем обикновени истории, които обикновено се случват от 20 години ансам. Или сбиване или някой изчезнал пък после намерен при роднини. Идеята е да се насажда усещане, че държавата не върви добре и престъпността се увеличава.В действителност в момента има много по-малко престъпления отколкото преди 4 години например.Благодарим ви "журналисти"

20

Зоро

преди 12 години

Бялата мафия е съучасник в бизнеса с органи, да се провери дали това момиче скоро е ходило на медицински изследвания, от там черпят данни за съвпадения на кр. групи и органи.

19

Българче

преди 12 години

Сигурно е щерка или роднина на някой виден столичен Милиционер или Мутрафон че толкова бързо е обявяват за издирване със снимка и по сайтовете!!!.... Ако НЕ беше... снимката и щеше да се мота сума ти време по някоя папка в някое си столично РДВР и да събира прах.... НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ Дами и Господа.... това ако изчезне някой средностатистически български гражданин даже няма и да разберете..... пък камо ли да видите и снимка още на другия ден!!!.....

18

Анонимен

преди 12 години

в сайта има някакъв ***, който се прави на хакер

17

Анонимен

преди 12 години

и 100 минуса да ми сложиш е ясно, че си един и същ, самия факт че се занимаваш с подобно нещо доказва що за тъпо и нещастно парче си

16

Анонимен

преди 12 години

ИДВАТ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ , ДАНО ДАНЯМА НИЩО ЛОШО, ПРИБЕРИСЕ МОМИЧЕ

15

...

преди 12 години

Разбира се,дано я намерят жива и здрава.За разбирачите-явно е трябвало да се придвижи от точка А до точка В и като не е дошла,телефонът и е бил изключен,та и досега.

14

4ефо

преди 12 години

Номер 18 е напълно прав за мафията с органи.Започваме да приличаме на Албания

13

до 19

преди 12 години

Обикновено такива като теб, които парадират колко са им добри и възпитани децата, имате най-големите *** за деца. Има доста такива примери, едни от най-пропадналите наркомани и престъпници в квартала, в които живеех имаха най-самоуверените и горди родители, които съм срещала. Така че не се пъни толкова, не ги знаеме и твоите!

12

4efo

преди 12 години

Много зачестиха тези новини напоследък.Дано не става въпрос за трафик на хора или търговия с органи.Да се прибере живо и здраво момичето!!!

11

до 19

преди 12 години

Ако се съди по коментара ти наистина си адски ограничен човек. Не знам какво е станало с момичето дано е живо и здраво. Но да те отвлекат или убият не е гаранция за лошо възпитание или работа с лоша компания.

10

до 6

преди 12 години

Ами защото ние сме "нещастници,прости и ***" затова нашите деца сме ги възпитали да не се събират с неподходящи хора,да не се забъркват във скандали,да се прибират навреме и да осведомяват родителите си ако решат да закъсняват.Хайде ти като си умник помисли тези които изчезват с какво се занимават,с какви хора дружат,от какви семейства са и ще си отговориш сам на въпросите."Човешко нещастие" е ако те сполети болест или нещо случайно,но ако ти сам си го търсиш вече не е нещастие а глупост...

9

Анонимен

преди 12 години

Докато ни заминават с акти, остъклени балкони и т.н., мафията за органи се е настанила в България и краде само млади, хубави и умни хора! ТОВА Е ЖЕСТОКОСТ! Влезте в Липсва.ком, вижте колко много хора изчезват! Все млади и красиви! На всеки 3 дена изчезва по някой! Това не е нормално! Защо медиите не говорят за това? За последните 3 години са изчезнали тройно повече хора, отколкото са изчезвали в периода около 2005 година! Лично проверих в сайта! Потресаващо е!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Дано я намерят жива и здрава.Нама.еците за друго са излишни в момент

7

Анонимен

преди 12 години

Прав е "Оня" от пост.11 - няма нищо толкова страшно във факта,че 22-годишно момиче е излязло в неделя и до ранната утрин на понеделник още не се е прибрало.За да започнат веднага такава офанзива по издирването,значи има още някакви факти,въз основа на които и близките на девойката, и МВР са обезпокоени.За предпочитане е, все пак,своевременно да се вдигне шум и да я търсят,отколкото да изчакат предвидените по закон три денонощия и чак тогава да обявят тревога.Надявам се всичко да приключи добре

6

Шефа

преди 12 години

Ай сиктир с тия простотии бе!!! Неделя беше преди няма и 12 часа. Това, че се е запила някъде, не означава, че е изчезнала.

5

Оня

преди 12 години

Това не е нормално .. изчезнала от вчера, а вече снимки по медиите, полицията събира информация... Има нещо гнило. Или новината е некадърно поднесена, или обслужва някакви интереси. Полицията започва да работи по случаи с изчезнали хора наай най-рано 24ч. след като са обявени за такива. И в този период рядко се пускат снимки на въпросните хора.

4

Аз

преди 12 години

Няма нищо по-гадно от неизвеността в случая ...Дано на никого не се случва. А за първите коментиращи - от къде имате толкова злоба???