43

Реалист

преди 12 години

Най-вероятно парцалките на госпожицата са били купени с парите на 35 годишния мъж и той просто си ги е прибрал. Поредната история за материална експлоатация на мъжа от жената. Само че този се оказал от криминалните-хора които много не цепят басма на порядките. Ако беше добро и хубаво момиче никой нямаше да я остави в полето ...

42

HA

преди 12 години

Намериха я. Пишете вече в другата новина!

41

do 54

преди 12 години

Sus sigornost ciganetata,makar che se znae koi e vinoven

40

ева

преди 12 години

Намерили са я. Жива.

39

mhm

преди 12 години

А сега де, кой е виновен?

38

Анонимен

преди 12 години

Наистина ли са я намерили? Радвам се. Един път и нашата полиция да си свърши работата както трябва!

37

Enigma

преди 12 години

След деветчасово издирване столични полицаи откриха безследно изчезналата 22-годишна жена.Мария Владимирова е намерена в землището на с.Казичене, премръзнала и в шок. В Пето районно управление е задържан съпричастният към изчезването й криминално проявен К.К. /35 г./.Операцията по издирването на жената започнала тази сутрин веднага след подаването на сигнала от майка й в 4 часа. В акцията се включилии екипи на Пето РУП, секторите Издирване и Престъпления против личността на столичната дирекция. В издирвателните действия взели участие магистрални полицаи и кинолог.В хода на разследването криминалистите получили информация, че снощи около 18 часа младата жена била изоставена от мъжа, с който живеела на семейни начала /без дрехи/ на детелината на Околовръстен път и Ботевградско шосе.Приятелка на семейството разбрала за инцидента от К.К. след разговор по телефона и уведомила родителите. Майката и братът на изчезналата цяла нощ я търсили безуспешно и едва към 4 часа подали сигнал в полицията. След активна работа екип на сектор Издирване забелязал в безлюдна местност между аерогарата и с. Казичене, младата жена, увита в найлони, премръзнала и в шок от случилото се. Медицински екип й оказал първа помощ. Предстои преглед при съдебен лекар за установяване на следи от насилие по тялото й. Мъжът, с когото живеела на семейни начала, е задържан в Пето РУП още тази сутрин. Той е известен на полицията за кражби и блудство. Според първоначалната информация, най-вероятно младата жена е жертва на домашно насилие.Разследващият екип продължава работата по случая.

36

Радослав

преди 12 години

Вие *** ли сте бе?Момичето изчезнало,вие говорите за сутиен!Нещастни *** комплексари!

35

ха ха

преди 12 години

и какво стана с донорството, партизан за бой се стяга и долу белите престилки. Увредени *** мозъци.Браво на полицаите и на Цветан Цветанов.

34

Анонимен

преди 12 години

Момичето е средно-статистическа българка, не е човек на никого и вече я намериха жива. Дано всичко да е наред със здравето й. Благодарим на криминалистите от V-то РУ за бързата им реакция и старателното разследване! Вършат си работата хората и то перфектно, като се има предвид възнаграждението им. Благодарим също за всички молитви и кураж!

33

до Алов

преди 12 години

Внимавай да не опеят и теб

32

Алов

преди 12 години

Тази мамина убавица скоро ще я опяват.

31

За всяка

преди 12 години

хормонално обременена девица, природата в която крещи е виновен Цвъ,Цвъ, физкултурника и Боко-Боко, тиквата, тиквуняяя, кратуняя и такива шедьоври на ком. партията.Характерно поведение на всеки комунист, не ме е грижа за девицата, момента за плюене е дошъл.Занимават цяла Б-я с хормоналното развитие на тиновете.

30

Анонимен

преди 12 години

Кой знае къде се *** тая пикла,само стресира гражданството!

29

до номер 39

преди 12 години

Повече информация: сутиен 85-С, 180 см. пъшка на долно ла, особено гласовита нощем след 2.

28

Анонимен

преди 12 години

Намерете я!

27

име

преди 12 години

дайте повече информация за да може да я разпознаят хората

26

ха ха

преди 12 години

Явно днес темата спусната от Позитано е "донорството.Гледай продължение на сериала "Апокалипсис сега" в червени и черни краски.Хора пазете децата си, да вдигнем знамената и в балкана, на революция срещу белите престилки/_които вече са кът в Б-я/, а после ще ходиме на лекар къде, в Гърцияяяя.

25

!?

преди 12 години

Хора , пазете си децата ! Отвличат ги за донори на органи ! Прекалено много хора изчезват безследно.

24

ДАНО...

преди 12 години

Палува някъде с едно , две и повече гаджета.За лошото не ми се мисли,дано не е...