96

TOI

преди 12 години

Както и при насекомите, бандата от Герб преживява своята метаморфоза. От обикновени гладни въшки гробарите се преобразиха в марокански скакалци, след които остава пустош. Милиционерите унищожиха резерва, национализираха и изплюскаха частните пенсионни фондове, национализираха и изгризаха резерва на здравната каса... Сега е ред да бъде изяден и сребърния фонд. След туй Минджа Стоянова иска да зароби и бъдещите поколения със заем, който ще бъде изяден от режима на Мутрата, а ще бъде плащан от децата ни. Време е да се пръска с ДДТ. Вън некадърниците!

95

petra

преди 12 години

Вече някои били върнали бонусите - представяте ли си с какви пари разполагат всеки момент за да могат да ги върнат веднага. Гавра с нас които чакаме дрехите втора употреба от 1 лв. и броим стотинките за 0,5кг месо пред празник.

94

Анонимен

преди 12 години

tova si e BILGARSKO ne moje da go promeni6 v krivta si e.

93

Анонимен

преди 12 години

Нека все пак си припомним че на Доган се води консултация а не бонус! Както и на Цвъцко и още доста гербери! И се оказа че законово няма как да им се вземат.

92

акуд

преди 12 години

люфти месан и все пак е "стъпка в правилна посока" за начало е пак нещо вие дпс и престъпната бивша тройна к00лиция нямате и една , а само стъпки и разходки в неправилни посоки.

91

към Местан:

преди 12 години

Кога ли Вашият Ахмед Доган ще върне бонуса за Цанков камък и другите останали?!...Невероятно, но едва ли!

90

ДО ЛИЛИ

преди 12 години

Като не чувстваш чиста БЪЛГАРКА марш по на юг.Произхоздам от с. Чокманово обл, Смолянтам турчин не е замръквал или най-малко :оправял:баба.Излез от панелното си апартаметче, или може би някой далавераджия турчин ти е купил нещо по свястно.Турците В БЪЛГАРИЯ,който работят за мен им смъквам кожите и си спомням за ЧОКМАНОВО

89

Анонимен

преди 12 години

ei narode razbra li-bonusi shte ima a za nas-iaica po 40 st

88

ннн

преди 12 години

е как ще се оправи тази държава - управляващите лапат,ама яко, а бедният и болен народтърпи - търпял е 500 години + още 200 , сега ще търпи поне още 100 години. Тогава от България няма да има помен. Кажи ми,кажи,бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее.//по памет/.

87

Лили

преди 12 години

500 г.,турско робство не искам да знам,колко жени са влачени по храсталаците и са се връщали непразни.Петко Войвода е казал тези думи.Раждали са от турци бабите ни криели са от всички.Ние не сме чисти българи,това е пропаганда на *** попове.Стига лъжи 500 години,за какво говорим?Лъжата и покварата,не са ни чужди,както и до ден днешен.Турците са помагали на Левски,а Българин го е предал НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ-БЪЛГАРИН.

86

Елизабет

преди 12 години

От турци -агенти , няма нужда да се намесват! Те с Гейчо едва се накрадоха и сега ги сърби.

85

боко

преди 12 години

Доган взел бонуси-комисионни ,но каза от кого и за какво.Други взимат ,но не казват... ОТ КОГО.Що не казват ,бе бате?

84

Анонимен

преди 12 години

колко ти плати хидролога??????

83

Анонимен

преди 12 години

ЕТО ГО бай *** на снимката

82

T.N.T.

преди 12 години

"WRA6TANETO NE RE6AVA PROBLEMA",NO WSE PAK E "WRA6TANE".WIE OT BEKAPE 6AIKATA STE DOBRIZETOVE--PIETE /KRAV/ I NIKOGANE POVRA6TATE--AIDUCI-MILIARDERI.

81

до 114

преди 12 години

Бе ти вчера ли се роди ?Тия некадърните от тройната удвоиха резерва за четири години, удвоиха МРЗ, пенсиите и крадоха...Боко за 2.5 години намали резерва наполовина, незаконно не индексира пенсиите и краде.К'во го браниш?Май си на заплата при него, плоскоглавецо.

80

Анонимен

преди 12 години

ТУРЧИНА , МАИ МНОООООООООГО ИСКА ДА ВЛАСТВА ??? МОЖЕ , БАЙ ФЕС , НО СИ ОБЪРКАЛ ДЪРЖАВИТЕ ...НЕ И ТУК ...

79

Анонимен

преди 12 години

А вие Г-н Местан какво върнахте? Какво направихте? Нищо не върнахте и направихте бедния народ още по беден!

78

Анонимен

преди 12 години

***, КАЖИ НА ХИДРОЛОГА ДА ВРЪЩА ДВАТА МИЛИОНА!!!

77

13

преди 12 години

Тоя трявба да замълчи сега и во веки веков АМИНН