28

а

преди 12 години

Спокоймо! КГБ си знае работота и всичко е под контрол.

27

АНОНИМЕН

преди 12 години

Ще ти се ама няма да стане 2011 ръста на Щатите е по голям от този на Русия , нещата лека полека си идват на своите места.

26

Анонимен

преди 12 години

Опозицията е спонсорирана от Запада,за да дестабилизира Русия,която става все по-силна!За това не искат Путин да спечели,ама няма да ги огрее фалиралите САЩ!

25

Анонимен

преди 12 години

До 29 извода е един , като бачкатор имаш повече от един комп под ръка , защото днес нямаше да можеш да пишеш , карантината е 24 часа , а те не са минали.

24

?

преди 12 години

Закакво прават избори и харчат сумати излишни пари като е ясно че *** е сечели предварително.

23

БАЧКАТОР

преди 12 години

Писах снощи нещо за холокоста и за евреите и веднага ми изтриха коментара ,правете си изводите.

22

Анонимен

преди 12 години

Ако СУ - то , а ти помирисвал ли си някога война или си по скоро от тези шапкари от БНА които лапаха 40 години пари за нищо , бъди спокоен ако има францизи там ще се похвалят , но няма , има само в болните ви *** глави , за вас и сините митинги бяха разбойнически , а по големи разбойници ит комунистите няма.

21

СУ-35

преди 12 години

26, теззи не са пленници, че да ги показват по телевизиите, те са обикновенни разбойници и не заслужават такова внимание, за да си пленник трябва да докладваш военната част към която принадлежиш и чина си. Но вие гейберчетата дори и барут не сте помирисвали, нормално е да не ги знаете тези неща.

20

Анонимен

преди 12 години

До 22 тъпче първо на такива мисии никой не се афишира какъв е второ ако има такива ще цъфнат по сирийската телевизия както пленените на времето от Садам американски пилоти , но понеже си чукче едва ли може да вденеш за какво иде реч.

19

анонимен

преди 12 години

До 24 какво ново начало бе умнико социализма само в сънищата ще си го сънуваш и Китай и Русия строят капитализъм при това от най- вълчи първичен тип , ох блаженни са верующите царсво им небесно.

18

един от всички

преди 12 години

Както винаги съм казвал по отношение на световната реалност: "Оптимистите учат английски, песимистите учат китайски, а реалистите изучават Автомат Калашников" Това е истината. Американците трябва да бъдат озаптени, защото нещо много се разпасаха напоследък :))))))))

17

9К79 Точка У

преди 12 години

Що се отнася до Сирия понеже форумци засягат темата .. вчера са били пленени 10-на френски инструктори ръководещи опозиционните банди! И на най-големите *** вече трябва да е ясно що за "демостранти" се сражават срещу армията. По случая не се шуми много защото това е един добре дошъл коз в ръцете на сирийския президент. Сарко едва ли иска да се раздуе случая с неговите командоси в предизборната ситуация във Франция!

16

9К79 Точка У

преди 12 години

Това е доказателство, че руските *** на чичо Сам-Немцов, Касянов, Каспаров, Митрохин, Удалцов и тем подобна *** събираща се на "Болотная" въобще не ги интересува честното провеждане на изборите, а просто изпълняват политическите поръчки на чорбаджиите си от Вашингтон! Те още сега са произвели "видедоказателствата", за да дигат пушек за загубата на изборите. Обикновеният руснак обаче няма да допусне това и В.В. ще бъде президент за да има могъща Русия!

15

демокрацията

преди 12 години

нещо демокрацията много взе да им пречи на "демократите" ..първо референдума в Сирия не го признаха, сега изборите в Русия готвят да ги изкарат уж фалшиви..

14

КЪСМЕТ НА ПУТИН

преди 12 години

НАЙ-ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА.

13

гейберски кретени

преди 12 години

Много са смешни пронатовските кретенчета тук, вече бяха нападнали в мечтите си и Иран, а сирия я мислиха вече за победена. Но, но..натовците си търпят и то солидни загуби там. Доблестната сирийска армия ги отнесе буквално. Мир на прахта на загиналите войници и офицери от сирийската армия.

12

Анонимен

преди 12 години

Тези 10 *** няма как да минат като военнопленници, единствено могат да бъдат класифицирани като терористи. За да бъдат военнопленници трябва да кажат от коя военна част са и звание, но има проблем-франсетата официално не са във война със Сирия, няма и френска официална военна част там, така че ще бъдат разстреляни ако вече не са.

11

Анонимен

преди 12 години

Ленин си беше продукт на същите тези стратези пратен да разруши Руската империя но започнал своя игра а Сталин ... дай боже на всеки народ такова "патило" построило най-могъща военна и втора икономическа сила

10

До 15

преди 12 години

Ха..ха..то като гледам твоята глава...хич нямаш право да говориш за главите на останалите. Мизерна и изпаднала България критикува Русия и китай..ха..ха.. Запомни момко три неща 1. В Сирия твоите натовци яко ще лапат дървото, дори вече го лапат. Онези 10 франсета ги отпиши вече. 2. Путин ще спечели. 3. Скоро България ще се освободи от американското робство.

9

Анонимен

преди 12 години

Голям вой ще е, много средства и сили се хвърлиха но едва ли дори и стратезите на цветните революции се надяват, че сценарият ще мине. Руският народ е патил достатъчно от западните си "доброжелатели" заразата на неолиберализма беше пресечена навреме и нов Горбачов или Елцин няма да му пробутат. А разните правозащитници вместо да се кахърят за руснаците по-добре да обърнат внимание на референдума в подопечната им Латвия за да не се стигне и там до Южноосетински сценарий