54

до BIG AL

преди 12 години

Давай, давай! Ама само внимавай да не потече пяна върху клавиатурата. Иначе за руснаците-недей да хапеш ръката, която те храни. Щото утре нафтата може и 3 лева да стане.

53

Въпрос

преди 12 години

Аз не зареждам от Лукойл, а ти ?

52

BIG AL

преди 12 години

Алоооо, руските агенти , ТУК не става дума за ИНТЕРЕСИТЕ на Костов , а за ТЕЗИ на цял един НАРОД......................................................................Няма по-мръсно нещо от правешките кланове на комунистите- тези с волските мутри- и преди , и сега грабили нашите пари ...Наглост - при НУЛА ЛЕВА данък печалба на една РАФИНЕРИЯ !!Наглост , руска , при ОЩЕ ДВЕ години липса на контрол на вноса на нефт ..Наглост , руска -внасяли тип 'Брент"- а всъщност на незнайни цени - от своите си кладенци !!??Наглост - на охраняващия ги с фирма "ИПОН"- мин. председател на България !!??Наглост , руска и имперска - на анклава Росенец- никакъв български контрол - а руски - на българско пристанище !!?? КАКЪВ "Шенген" чакаме !!??Тановци - слуги на чужд интерес- ченгета продажни ...Наглост руска - изнудване с цени- монополни, със съдействието на българската държава !!??- ЕДНА година Комисията за конкуренцията "УСТАНОВЯВА" - има ли монопол !!??Руските рубладжии - съвсем се самозабравиха ..Не можете вече 2/3 от един народ - да пратите в лагери , мам..ви руска , кагебейска , *** ...червена ...

51

Sniper

преди 12 години

Горивата се отразяват пряко на цените на ВСИЧКИ продукти, все пак е нужно при производството и транспорта на стоките. Не само като шофьори, а и като потребители сме засегнати директно и индиректно.

50

До кмета

преди 12 години

С акцизи, данъци и подобни простотии не се пълни бюджет. Трябва производство и износ. Тогава ще има. Сега от бюджета виждаме кой с колко се е облажил от властимащите. А хората теглят каиша.

49

цялата истина

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управляващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия цялата истина........

48

Д-ра

преди 12 години

НЕ съм шофьор, но подкрепям протеста и мерките, които "Сила" предлага, защото те са адекватни, за разлика от неадекватността на финансовият ни министър: Дянков а си пипнал сребърният фонд а съм те пратил да пикаеш през сламка!

47

!

преди 12 години

Под новината , че Софи Маринова ще ходи на Евровизия има повече коментари. Явно тя ни вълнува повече от цените на горивата :((

46

pich

преди 12 години

g-n.kmete s tea gluposti koito pishesh moje li da mi celunesh zadnika *** dolen ti imash li si predstava ot petrol ti znaesh li che cenata ot 120 e za barel petrol se otnasia za sort brend koito e nai visokokachestvenia a v lukoil se vnasia ruski petrol koito e s visiko sadarjanie na siara i e po evtin pone s 20 procenta ta da ti kaja che v momenta luk oil i darjavata pribirat ogromni pechalbi za smetka na bednia balgarski narod taka che kato pishesh pak takiva gluposti se zamisli

45

Анонимен

преди 12 години

Да дойдат танковете!

44

митака

преди 12 години

Дизела 4 кинта звучи добре,тъкмо малко ще олекне трафика....Бай Фахри и компания от търговишките села,Бай Масан от смолянско,Бай Авджа от Кърджали и т.н. ще трябва да докарат каруците в софия че иначе трудна работа....

43

Знаещ

преди 12 години

За *** които си мислят, че високите цени пречат само на използването на автомобили ще кажа, че те влияят на почти всички хранителни и нехранителни стоки и услуги. И всички цени тръгнаха нагоре.

42

45

преди 12 години

За Бога братя,не зареждайте!!!

41

такси

преди 12 години

Всички коли излизат на улицата и се паркират, като за парад заключени до решаване на проблема.

40

кмета30

преди 12 години

Не може да искаме високи заплати, а да сме на дъното по производителност на труда в ЕС!! Няма как да стане! Или ще влизаме в пътя и ще ставаме хора, или го духаме! С мързел и мрънкане не става, а с работа!

39

кмета30

преди 12 години

Какво може да се направи, за да се повишат заплатите,ще попитат някои! Това е задължение на ония горе да помислят.Протестът трябва да е насочен срещу това,не срещу горивата!Нашите горива а едни от най-евтините в целия ЕС!Който му се занимава,да проучи в Европейският енергиен портал!!А освен да мрънкаме и протестираме само това го умеем добре), да потърсим и вина във себе си!!! Трябва да се преквалифицираме и да намалим нивото на структурна безработица у нас!Курсове за преквалификация трябват!

38

kmeta30

преди 12 години

Вижте какво, заблудени бунтарчета! Много бих се радвал, ако с протести постигнете нещо! Но исканията са ви безумни. Ако се направи мораториум върху цените,ще стане страшно,след като той изтече!Тогава цените ще се вдигнат още повече.А държавата разчита на акцизи и ДДС,за да не се стигне до свръх-дефицит в държавният бюджет.Защото ако този дефицит мине 3% от БВП,ония в Брюксел ще ни подгонят!! И наистина проблема е в заплатите,не в горивата! Нямаме икономика, а имаме и структурна безработица.

37

krasos

преди 12 години

картофи :)

36

krasos

преди 12 години

Гледайте каратофи ,за да сте добре и да не се оплаквате дами и господа !!!

35

юнака

преди 12 години

ай бензина да става 3 лв а нафтата 4 кинта .Стига сте ревали заминавайте на село да копайте нивите.