25

val

преди 12 години

нямам думи ...имат ли представа какво коства на един спортист да постигне такива успехи...не нямат ,...и знаят ли каква болка съпътсва всичко това и колко струва след това доживотното лечение на всички травми които са получили за да прославят страната и да покажат по света къде се намираме, кои сме и какви сме.Брей че завистливи хорица с малки душички и болни мозъчета. Най после някой се сети да зачете огромните усилия и труд на Спортистите. И за информация след това те продължават да работят.

24

Пенчева

преди 12 години

Много е жалко, че има толкова ограничени и озлобени хора! Направо ми е мъчно за тях!!! Пожелавам им да станат най-добрите в сферата, в която се занимават и да разберат, колко усилия, лишения, безсънни нощи и болка съпътстват пътя към успеха! И странно защо олимпийските игри са толкова почитани векове наред!? Защо българите сме способни да оплюе ме всичко хубаво, което е някой друг е постигнал! Хора не бъдете толкова лоши, радвайте се на малките неща..живота е токова труден и без това...

23

Анонимен

преди 12 години

Имам чувство,че има хора лишени от способността да мислят...Ако всеки можеше и е толкова елементарно да станеш олимпийски шампион,ми нали всеки 2 щеше да е такъв.Като адвокати,зъболекари,счетоводители,...Детство в залите,тинейджъри пак в залите,младостта ти пак в залите,дори родители и са пак там.Тея сигурно не са се изпотили никога през живота си,не са излизали от кафетата и кръчмите и от купони нон стоп.Най ми стана гадно като прочетох"фабрика за л....а"Потресана съм от простотията...

22

zhikan

преди 12 години

абе много *** народ има тук !!!какво толкова им завидяхте на шампионите за тия пари!Нали тези спортисти като постигнат успехи им се радва цяла България,стават пример за децата и вместо да ходят да се напиват и дрогират по цял ден може пък да придобият спортни навици!!!Какво искате-шампионите да мизерстват и децата като видят това да си казват-защо да спортувам като няма пара и дори и да постигна най-големия успех пак няма да живея добре!!!Така че не им завиждайте а проявете уважение!!!

21

ronin

преди 12 години

Анаболните простаци-спортистите са опора на мафиотската власт в страната ни, затова ги тачат и тъпчат с пари! Иначе каква полза от един спортист-фабрики за ***!

20

Анонимен

преди 12 години

Не,не може!Тези са съвременният аналог на бившите "активни борци против фашизма и капитализма" преди 89-та година.Сега имат същите привилегии.

19

Nora

преди 12 години

А неможе ли като им свърши "звездната" кариера да се научат да работят като всички останали хора.

18

BOYKO

преди 12 години

И ЗАЩО ИМ ДАВАТ ТЕЗИ ПАРИ.....ДА НЕ БИ ТЕ, СПОРТИСТИТЕ КОГАТО ИЗКАРВАТ ПАРИ ДА ГИ ДАВАТ НА ДЪРЖАВАТА.....ДА СЕ СТЕГНАТ,ДА ТРЕНИРАТ И ДА ПЕЧЕЛЯТ.....ПРОФЕСИЯ " СПОРТИСТ"....А НЕ.....ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ ,БОЙКОООООО....НЕНОРМАЛНА РАБОТА.....БОНУСИ,МИНИСТРИ С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ,ПРОФЕСИЯ "СПОРТИСТ".ЗАПЛАТИ И ПОЖИЗНЕНИ ПЕНСИИ ЗА ХОБИТО НА ЕДНИ ХОРА(СПОРТА демек)

17

Ivan Grozni

преди 12 години

Търся спортен клуб по борба/бокс/карат/ит.н. , за да се науча да карам Порше Кайен, да имам голям бизнес и някой ден да стана премиер или миниум мултимилионер...

16

Анонимен

преди 12 години

А колко деца донесоха медали от олимпиади по математика,физика,химия,информатика и др.За тях защо никой се не сеща.Или може би премиера не знае за тези дисциплини?Той нали е каратист.

15

до 18

преди 12 години

38 год. мед сестра с 170 лв пенсия добре ли е ? А цял живот е вършила 70 % от работата на доктора и всички гадости с почистването на пациентите.

14

pebor

преди 12 години

По принцип подкрепям тези пенсии за спортистите медалисти. Но трябва да се мисли за всички, иначе не е демокрация.Пример: майка ми е пенсионер, беше главен юристконсулт на комбинат 4-5000 човека в областта на дърводобива и преработването. Пенсионира се на тавана на пенсиите, сега взима 260 лв. Това е грабеж! Как стават тия фокуси?!

13

Анонимен

преди 12 години

Мразя посредственото управление, мразя безсилието си, че не мога да направя нищо срещу посредствеността, простащината, безцеремонността, липсата на уважение, цинизма, това, че някой разполага и рови с мръсни ръце в живота ми.Мразя тези простаци и тези, които се продадоха за пари и ги докараха на власт, за да определят как да умрем!

12

до 11

преди 12 години

Прасе тъпо, неграмотно, пиши името на Апостола с главна буква мамка ти недоучена ...

11

Анонимен

преди 12 години

Настоявам да получа изчислената си пенсия, честно и почтено изработена в тежки и опасни условия на труд с високо квалифицирана инженерна специалност.Управляващите да знаят, че икономиката не се прави от физкултурници, колкото и успешни да са те, а от високо образованите, добросъвестни и честни хора, които са дали живота си, знанията и възможностите си, а сега се подиграват със стрините им!Спортист си до време и има възможност да се образоваш и живееш като другите граждани.

10

sante_dog

преди 12 години

Според мен за реалноста в България това си е една прилична сума на месец. Ест може и повече но ако тръгнем така трябва да има и за актьорите, за музикантите, за учените...

9

Tepix

преди 12 години

900 лв? За цяла младост по лагери, в тренировки и потене в зали? Навсякъде по белия свят позлатяват спортистите си, тук им даваме пари да си платят сметките ...

8

Анонимен

преди 12 години

до 2Мутрите управляват България. Преди 20 годинки всички борчески групировки бяха създадени от БСП . Наричаха се "борчески" защото бяха предимно от спортисти. Основната им дейност беше рекет , сводничество и наркотици. Тези от тях, които оживяха сега са " бизнесмени" и по етажите на властта. Затова и поддържат себеподобните си. А спортистите и сега си се ръгат, и лежат или в Бразилия или другаде.

7

Армеец

преди 12 години

Сигурно тези спортисти ще са по щат към министерския съвет.Чудно професионален спорт ли ще развиваме, или връщаме Живковизма.Като какви ще им плаща примерно Литекс, Септември, Ботев Пд, левски, ЦСКА - то такива отбори вече няма да има след като Нейков им вземе базите от напролет.Нещо не се връзва.

6

!!!

преди 12 години

SLED 40 DENA 6te pusnat nov portal i 6te davat pari na vseki koito se e registriral i regnal o6te fr-ta mojej da zeme6 4000$ samo kato regne6 20 4oveka.Reg se pravi s pokana eto go tvoq 6ans!signup.wazzub.info/?lrRef=3f8674a0Vlez pro4eti.Parite 6te se davat seki mesec ne 1 pat :)