34

Анонимен

преди 12 години

За какво са разхожда ББ до Тунис , а Плевнеалиев до Афганистан?

33

Антон Кутев

преди 12 години

Вой, *** мръсни, мамичката ви, за това ли ви плащам! Квичене до небесата искам, че Гоце си идва и ще ни клати без вазелин всичките!!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Кольо Колев от Държавна сигурност.. :) Колко сте ми ясни...

31

Уво

преди 12 години

Огън , още две години.........

30

Тояга

преди 12 години

Аз си мисля че трева пасът щом 22 год. ги пързалят по един и същ начин това какво означава бъламурници сме и това е самата истина за бг. народа..

29

Тояга

преди 12 години

бочето му изтича мандатчето и си вдига рейтинга ли хаха пожарникарска му работа как ще ме убеди да гласувам за него не знам трябва да сам пил газ...

28

Nora

преди 12 години

М да, тия явно продължават да си мислят, че хората трева пасат и продължават да бълват лъжи. Ама кво да се парви, те хората са взели просто едни пари за тая работа.

27

Анонимен

преди 12 години

31 коментари и по 28 огрицателни за всеки написал нещо добро за ББХА КАЖЕТЕ САМО МАСТИЛОТО ЛИ Е ЧЕРВЕНО!БЕЗ ДА СЪМ СОЦИОЛОГ И ПОЛИТОЛОГ ПЛАТЕН ОТ ЧЕРВЕНОШИИКИ ,ПАК ЩЕ ВИ КАЖА IОЧЕВАДНО ББ ВИ БЪРКА В СХЕМИТЕ,РИТА ВИ САНЧЕТАТА И ВРЪТКА КРАНЧЕТАТА!ДАЖЕ ЗАКОНА ЗА СУБСИДИИТЕ "БЕШЕ НАРУШЕН"С ЕДИН МИЛИОН ЗА БЕДСТВАЩИТЕ,СЕГА И ЗАКОНА ЗА БОНУСИТЕ ШЕ ПРЕКРОЯТ !БЪРКА ВИ ЯКО В ....................

26

123

преди 12 години

Коя е агенцията, а? Всяка власт си има социологическа агенция, която я изкарва с рейтинг до небесата, а реалността е друга! Ние все си търсим месията - идва, разочароваме се и той си отива в небитието ... И ние сме един народ, но социолозите, политолозите и други -лози да отговорят на този въпрос ...

25

Анонимен

преди 12 години

ПЛАТЕНИТЕ ПИСАЧИ СА В ПОТРЕС!САМО ЦЪКАТ -КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ВСЕ ЕДНО!БОЙКО ВИ БИ ШУТ!ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ,ПЛАТЕНИ СОЦИОЛОЗИ ПОЛИТОЛОЗИ станали милионери с паро на БКП/БСП ПИШАТ ГОВОРЯТ СЪЛЗИ ЛИЯТ ЗА БЕДНИТЕ ,КОТО ЧЕ ДО ВЧЕРА ПЕНСИИТЕ БЯХА 1000Е !БА СИ НАХАЛНОСТТА!ДА ПИТАМЕ КОИ СА НАЙ КРУПНИТЕ МОНОПОЛИСТИ И ОТ КЪДЕ ТРЪГНАХА И НА КОЙ ДЯВОЛ СЕ МОЛЕХА И КОЙ ГИ НАПРАВИ И ОХРАНИ З А К О Н Н О!

24

Анонимен

преди 12 години

Каква наглост! Камара от гафове и пак изследванията показват, че имаме най-одобряваното правителство!?!?!?! Българийо, Българийо...дали някога ще се превърнеш в държава?

23

az do 23

преди 12 години

а ти си пълна мишка

22

иван

преди 12 години

майката ни разкатаха тези крадци и мутри.Друг коментар нямам.

21

Анонимен

преди 12 години

Бойко е пич и мъжкар. Серьожа е хленчещ ревльо за ,когото мнението на Партията е по-важно от всичко. Сещате се за коя партия става въпрос,нали. Онази дето създаде Белене и Ловеч.

20

Б

преди 12 години

Не живея в България и показах тази снимка на мой познати бизнесмени за да им обясня кой е нашия премиер.А ТЕ МИСЛЕХА, ЧЕ ИМ ПОКАЗВАМ КАДРИ ОТ ФИЛМ ЗА МАФИЯТА, КОЙТО СЕ СНИМА У НАС!!!КАК МОЖЕ 2-Я ЧОВЕК НА ДЪРЖАВАТА (след Президента) И ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО ДА ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА???

19

Анонимен

преди 12 години

ЗА ЯД НА *** IБИЕ ВИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!ЛЕКА ПОЛЕКА И ЗАКОНИТЕ ВИ ПРОМЕНЯ!ХА ДА ВИ ВИДЯ КАК ПИЩИТЕ!ДА СЕ МАХНЕ КУКЛАТА НА КОНЦИ ВЕЛЧЕВ И ДА ПРОЧИСТИ СЪД.СИСТЕМА Е ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ БАСТИОН НА 22ТОДИШНИЯ ТЕРОР НАД БЪЛГАРИТЕ!

18

мечо пух

преди 12 години

Ама пък що народ му се върза преди две години?

17

Емо

преди 12 години

Обикалянето на президент и министри по терена е обикновена ПиАр дейност, начертана от скъпи ПиАр агенции, за които пак плащат от наште данъци. но освен това е и признак на безсилие и на това, че много чиновници на по-ниско ниво не са си свършили работата. Т.е. няма никакъв контрол отгоре надолу на качеството на работата.

16

george

преди 12 години

ей много ги е яд *** че не са на власт

15

Анонимен

преди 12 години

...това че имаш диплома за еди какво, си-нищо не означава!Не случайно в Америка те питат ,първо какво можеш да правиш.