6

666

преди 12 години

ЖИВЕЯ ПОД НАЕМ !!!!ЩАСТЛИВ СЪМ!!!БАНКИТЕ ДА ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ МЕН !!!!АЗ РОБ ДОЖИВОТ ЗА ЕДНА ПАНЕЛКА НЕСТАВАМ!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Манипулативни,платени статийки,написаното не отговаря на истината.Панелките в Люлин,Владиславово,Кайсиева градина,Меден рудник,Столипиново след като си изплатим задълженията с най високите лихви в света са по скъпи от колкото в Германия,Испания,Флорида...

4

поля

преди 12 години

Глупости. не купувайте пасиви с воденични камъни на шията до живот. За кво са ви тия камъни с лихви, това е затвор. Живота не е 10 панела или 10000 тухли, той е преживявания, любов ,постижения и деца. А това става и под наем!

3

р 100

преди 12 години

Ееее, писна ми от статистически извадки събрани от някъде си. При ниски доходи, съответно гадни условия за кредити и растящи цени на: горива, електроенергия, храни и други, какво точно ще ме мотивира да купувам имоти и да се набутвам за данъци, лихви и други такси? Да падат цените, не ми дреме.

2

Анонимен

преди 12 години

Има мноооого още накъде да падат цените. Не достигнат ти цените нормалните 300-350 Е движение на пазара не очаквайте.

1

Брокер

преди 12 години

Лъжи!!! Платена статия!!! Купувай народе, че не остана!!! След месец се очаква скок в цените с 99%, сега е шанса!!! Бързо,бързо теглете кредит и купувайте новото строителство!!! Продаваме ме го в момента под пазарната му цена!!!