14

АНОНИМЕН

преди 12 години

Башаре, да си намериш и ти като Кадафито една тръба за да се криеш, но гледай да с двойно дъно за да се скриеш, пък и тръбата да е по-дълга, защото си по-продълговат.

13

hmmmmm

преди 12 години

malko e utrepal bat Bashar,da puska migovete i da gi zalee s bombi.

12

за 13

преди 12 години

Те русите на това разчитат, вече продадоха на Башар един кораб преди 3 седмици.

11

Е как къде...

преди 12 години

Требе зор да има. Има наличност от остаряло военно оборудване, което трябва да се хвърли някъде, за да може да заработят икономиките на едни страни в криза. :) И по първия въпрос - не е демократично да не се съобразяваш с чичко Сам точка.

10

Принцеса Самира

преди 12 години

Асад направи референдум и новата конституция ще се приеме..какво недемократично видя отново "цивилизования" свят и къде сгреши пак сирийския народ?

9

TOTEM

преди 12 години

GADNA EVREISKA PASMANA....SIRIIA KAZA -DA !!! - I NE!!! - NAMESA NA VANWNI ELEMENTI KATO - ;NATO;- EVROPEISKI ....BOKLUZI, VAV NAWATA TERITORIIA !!!.....KOGA I NIE BALGARITE WE KAZEM VAN 4UZDI BOKLUZI OT TERITORIIATA NA BALGARIIA ??? KOGA?

8

7

преди 12 години

Един въпрос ме мъчи и не ми дава спокойствие. Щом като имаме демокрация и всички знаем, че ръководството се избира чрез избори малко или много, кой и кога е провел някакви избори за Сирийски национален съвет, че да бъде легитимен представител? На какъв принцип е избрано ръководството? Ако случайно не са провеждани избори, как такива "големи" демокрации го приемат за легитимен? Само аз ли виждам противоречие?

7

Крети

преди 12 години

Мизерниците от САЩ искат 3-та Световна война, държава влизаща в рецесия търси отново война. Пък и нали са слуги на евреите . Искат да вземат Сирия за да прелитат по лесно към Иран , мамка им и пед*ли. Ще се радвам ако Иран е направил някоя добра ракета изненада. Ако продължават така ще се радвам всеки път когато умре Евреин или Американец, МРЪСНИ ТЕРРОРИСТИ!

6

Den Haag

преди 12 години

Kolko hubavo bi bilo ako horata jiweat ot swoq sobstwen trud, a ne da grabqt bogatstwata na drugite narodi.

5

Анонимен

преди 12 години

своята страна.

4

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

СЛЕД гръмогласния провал на конференцията "Приятелите на Сирия" в Тунис, която представителят на Саудитска Арабия демонстративно напусна, заради абсолютното й безплодие, този референдум е нов звучен шамар за Запада. Изключително големият процент, с който сирийците одобриха новата си Конституция 89,4%, при избирателна активност 57,4%, показа на целия свят, че сирийският народ подкрепя и вярва във своя президент, и иска именно под неговото ръководство да извърви пътя към демократизация на

3

умерен

преди 12 години

Най - хубавото е,че семейството скоро ще бъде обесено за военни престъпления.........това няма да върне хилядите убити от режима, но поне ще спаси Сирия от диктатурата

2

Бил там

преди 12 години

Само толкова ли? Не са ли 99.99 %? Нещо става там значи....

1

Анонимен

преди 12 години

Сирия им запушва пътя към Иран. Драпат с нокти и зъби да превземат Сирия. Сега ревът и дрънкат глупости . Нагли империалисти