101

с.

преди 12 години

Действително е имало врътка с реекспорт на Булгаррено и французите са ни отрязали квитанциите!Имало е и други опити за автомобилостроене в България,но другаря Леонид Брежнев нещо се е вкиснал и нашите управляващи като видни руски *** са спрели нещата!Те излъгаха за Чернобил навремето и обрекоха голяма част от народа си да умре от рак!Та за една кола ли ще противоречат!

100

Анонимен

преди 12 години

добре че вече нема руски коли

99

Наемател

преди 12 години

Само в кола карана от българин може да се види кафяв антифриз.

98

Съветите на Чаво

преди 12 години

Като не ви харесват руските коли не ги купувайте. Сега сте свободни и не виждам какво толкова има да плюете.

97

remov

преди 12 години

ei tai beshi ,za si4ki imashi si4ku

96

Анонимен

преди 12 години

Много добре че не са ги пуснали. Едно умно нещо и те да направят.

95

remov

преди 12 години

be niznam ma sas zaplata ot 150lv apartament kopih,na selo vila dignah i dveti si dica izi4eh .rialno 120lv beaha se inoh siga 2500evru.

94

Стършел

преди 12 години

Рено "Алпин" е спряно от производство в България, защото според договора с французите е имало срок, в който не е трябвало да ги изнасяме. Нашите са го направили, точно къде не знам и франсетата са прекратили договора и отиват в Румъния - "Дачия". Поне това съм чел тук там.

93

БГ до "Чужденец

преди 12 години

Виж си коментарите и ще се сетиш кой е ***!

92

dimbul

преди 12 години

Е Е Е Мама ми, дядо ми каза сега. - Във 70 години руснаците са правили това МОСКВЕ, а българи Рено Алпин А110. Ако тогава державата се управлявали не хора със мизерийни мозък, а истини патриоти на България и до сега бе българи карали тези красиви спорткарите. Българска нация е техническа нация. Руски *** Брежнев казал тогава, че за българи стига и този "москве 408". Мерси на руснаците.

91

Анонимен

преди 12 години

Ех славни времена бяха !С Жигула и сто лева за бензин отидох до Москва и се върнах .Сега със сто лева за бензин докъде ще стигнете?

90

до 93

преди 12 години

Няма какво да смятам, 8400 лева винаги са си били по малко от 12 000 марки. Знаеш, че валутните курсове на държавата не бяха реални с цел да не се изнася валута от страната.

89

Стършел

преди 12 години

Действителен случай. Комунизмът- На всекиго според възможностите, на всекиго според потребностите По времето на Тодор Живков. Радой Ралин отишъл в една баничарница и заплатил всичките банички, които тя ще направи през деня с уговорката, да се раздават безплатно и седнал на една пейка от другата страна на улицата. Дошъл първият клиент и си поръчал една баница. Като разбрал, че са без пари ама как защо взел 3. Срещнал го приятел на улицата, разбрал и тича до баничарницата и взел 5. и т.н. Видял суматохата един милиционер и отива при баничаря да го пита какво става. Ами ей тоя отсреща плати всичките баници да го раздавам без пари. Милиционерът отива при Ралин и го пита другарю какво правите, как може така? Ралин му отговаря. Другарю милиционер, аз няма да доживея да видя кога ще дойте комунизма та реших да видя как ще се живее, какво ще става когато той дойде. Малко го посъкратих но мисля, че е достатъчно за да си направите извода.

88

Гошо Тъпото

преди 12 години

До 94 Леяра: Не само от каски,ами и от претопени нески...танкове Тигър и Пантера;затова москвичите бяха тежки и...проходими като БТР.

87

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да пишете коментари, лада няма да си купя.

86

Анонимен

преди 12 години

Трябва да си голям *** за да обиждаш цял народ.

85

Чужденец

преди 12 години

до БГЯвно някои положения не са ти ясни, затова ще ти обясня:1. Както е написал един ваш много почитан автор, вие "не сте народ, а ***". 2. След като не искаш никой да те обижда, не обиждай и ти. Българите, обаче мразите всичко и всеки и не можете без да обиждате.

84

леяро

преди 12 години

Като чуя, че еди-кои си коли са от претопени немски каски /а това съм го чул още преди 40 год./ ми става доста смешно - как си представяш седи некой на линията и гледа: това е каска, тове не е - нема да го топиме...... Аре бегай оттука с тия немски каски, бе

83

Анонимен

преди 12 години

Само като ги гледам и се сещам, че бензинът беше 10 стотинки. 86 беше много ароматен, като излизаше от ауспуха на москвето.

82

Гошо Тъпото

преди 12 години

Москвичите 403 и 407 са правени от...претопени немски каски.Затова са толкова...яки и още се намира някой да ги...кара.Аз бях пазарил една 403 на времето много запазена,невадена от гаражи докато отида след няколко дни да я...взема,собственика решил да я...покара за последно ия блъснал отпред в радиатора.Още ме е...яд,че се разминах с тази хубава машина.