49

5kov

преди 12 години

Пледирам за следният закон :"Който отвори вратата на колата си, да му се отнема свидетелството за правоуправление - книжката! Така и така ще извърши нарушение!"

48

Анонимен

преди 12 години

И един бич за да се самобичуват като попрекалят ! Ей , от къде извира толкова тъпотия!?

47

Мамантос

преди 12 години

Ей, как не се сети Тиквата преди Сарко за този номер?!

46

Ей,

преди 12 години

една французойка казваше преди години, че на нас дупките са ни по пътищата, а на французите са им в главите...почвам да я рабирам жената....направо да карат само линейки, кардио-хирургичен екип отзад и минимален набор органи и тъкани готови за спасяване на живота на тези отпред - че всичко става...баси - тея евреи верно ще затрият хората....

45

sevtus

преди 12 години

Типично за популиста Саркози - помпозни кампании срищу нещо си с предизвестен нулев резултат. Сега да обясни защо някой, който е решил да седне на волана след като е пил, му е нужно да проверява алкохолното си ниво.

44

Анонимен

преди 12 години

А В БЪЛГАРИЯ ОСВЕН АЛКОХОЛЕН ТЕСТ,ДА СЛОЖАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА ГРАМОТНОСТ В НАРОДНИЯ ИЗМАМЕН ПАРЛАМЕНТ.АМАН ОТ ЕДНИ И СЪЩИ УГОЕНИ ШОПАРИ ДОШЛИ ОТ СЕЛАТА ДА ТЪРКАТ НАСРАНИТЕ СИ *** В ЗЛАТНИТЕ КРЕСЛА НА ПАРЛАМЕТА И ДА НИ РАЗПРАВЯТ КОЛКО МНОГО РАБОТЯТ ЗА НАРОДА НО С ГОРНАТА И ДОЛНАТА УСТА ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ.

43

Евгений

преди 12 години

Явна, някои от коментиращите не са схванали, че не става въпрос за това полицията да има дрегери и да следи за употреба на алкохол. Предложението е всеки шофьор да бъде задължен да си купи дрегер, а оттам става лесно да задължите милиони шофьори да си купуват оборудване и за хиляди други неща. Хубав ден за всички!

42

Евгений

преди 12 години

Кретенията не познава граници. Задължителен дрегер за алкохол, за наркотици, за превишена доза Кока-Кола или Ред-Бул, задължителни апарати за проверка на кръвно налягане, пулс и температура, задължително ниво на музиката в автомобила, а може би и задължително преработване на отработените газове? Имам страхотни идеи, които могат да бъдат наложени за целия Европейски Съюз. Всъщност, има достатъчно чиновници, които правят само това - да измислят поредната серия от глупости. Хубав ден за всички!

41

Анонимен

преди 12 години

За каране в пияно състояние трябва да се конфискува МПС-то освен глобата.А за взет/даден подкуп от пияно лице трябва да е криминално престъпление с поне 6м ефективен затвор.И проблема ще се реши доста бързо за 1-2г.: пияндурите ще са без автомобили, а подкупните катаджии по затворите.

40

Калин

преди 12 години

между контрол и самоконтрол има разлики ..нерво, едното ти го налагат, другото си го само налагаш всеки би следвало да има дрегер в автомобила .. за да му напомня, че не трябва да кара насмукан:) какво лошо има в това .. нервозо.

39

Нервна

преди 12 години

Франсетата май искат да надскочат нашите закотворци по безумия."да има в автомобила си мобилен дрегер, с който да може сам да установи" - това как решава проблема? Това,че има и може да го използва,не значи че иска и ще го използва.Шофиращите в пияно състояние са абсолютно наясно,че са пияни,съвсем умишлено го правят и дрегера ще им стои за украса. Пак лобистки закони в нечия корпоративна полза.

38

Калин

преди 12 години

Вижте как го правят .. екземпляри :)

37

KOKO

преди 12 години

мобилния дрегер го произвежда приятеля на сарко а и държавата ще събере няколко милиона за хазната.

36

123

преди 12 години

Ее франсетата отдавна сме си задминали с по-умно решение: всеки си държи едни "служебни" 200лв в колата за в случай, че бъде проверен от КАТ.

35

Калин

преди 12 години

аз по ресторанти .. и кръчмета в криза не ходя .. не, че не мога да си го позволя, мога :)ама ей тъй да ви е гадно .. !

34

Калин

преди 12 години

много .. интересно .. в милиционерска бг .. каква сигурност има

33

сервитьора

преди 12 години

калине ти си следващия

32

Анонимен

преди 12 години

e taka se pravi biznes

31

Калин

преди 12 години

Електронният магазин "Амазон" продава мобилни алкохолни тестери на цени от 3 до 60 евро............................................................................................................................................милиционерите колко ги взимат ?

30

le marseillais

преди 12 години

mn mi e interesno samo ako si preminava6t 4ejdenec kakvo pravim policaite vednaga vadqt i ti uslujvat s dreger koito struva 150evro i si zadaljen da go kupish?