76

sonia

преди 12 години

Запушихме устата на Анонимчо.Не се е появявал повече.Когато фактите говорят и боговете мълчат.А камо ли..........

75

sonia

преди 12 години

Българинът винаги се е простирал според чергата си.Итова му прави чест.А гърците ядоха и повръщаха големите за балканската им уста хапки,докато накрая се ***. Дълго ще мирише из цяла Европа.Има един виц,че само руснак може да ходи гол и бос и да си мисли,че живее в рая.Аналогично-само грък може да стигне до просяшка тояга и да си мисли,че превъзхожда другите.Прощавай,Анонимчо,но ти си просякът на Европа.

74

nikolai

преди 12 години

A бе гърците са си добре а ние продължаваме да им бачкаме най-мръсната работа и така ще продължава да е.Голяма част от парите които са 'потънали" в Гърция ги виждаш къде са-висок стандарт на живот,земеделие,туризъм,улици,градове всичко чисто,красиво и подредено.В България също се краде и всичко отива из швейцарски банки,мутри,к*рви,яхти,джипове.Това е разликата между двата народа и затова винаги ще си останем техните бачкатори за полето,миячи на *** и млади к*рвички за дърти гръцки дедовци.

73

Анонимен

преди 12 години

НОВИТЕ МРЗ В ГЪРЦИЯ ЗА НЕКВАЛИФИЦИРАН РАБОТНИК- ВАЖАТ ДО 2015 ГОДИНА!А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ВЪСТАНОВЯТ НА ПРЕДИШНИТЕ НИВА!КЕНЕФИСТАНСКАТА ИЛИ КУРВИСТАНСКАТА БГ-ПРЕСА ЗАЩО ЛИ НЕ ИНФОРМИРА СТАДОТО ОВЦЕ ЧЕ МРЗ В ГЪРЦИЯ ЗАВИСИ ОТ СЕМЕЙНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И СТАЖА, КОЙТО СЕ БРОЯТ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ВНОСКИТЕ В ТРУДОВАТА КНИЖКА НА РАБОТНИКА В НОИ?586,08 Х 14 ЗАПЛАТИ-НЕСЕМЕЕН БЕЗ СТАЖ634,91 Х 14 ЗАПЛАТИ-НЕСЕМЕЕН С 1 ТРИЛЕТИЕ СТАЖ692,63 Х 14 ЗАПЛАТИ-НЕСЕМЕЕН С 2 ТРИЛЕТИЯ СТАЖ750,35 Х 14 ЗАПЛАТИ-НЕСЕМЕЕН С 3 ТРИЛЕТИЯ СТАЖ644,70 Х 14 ЗАПЛАТИ-СЕМЕЕН БЕЗ СТАЖ693,52 Х 14 ЗАПЛАТИ-СЕМЕЕН С 1 ТРИЛЕТИЕ СТАЖ751,24 Х 14 ЗАПЛАТИ-СЕМЕЕН С 2 ТРИЛЕТИЯ СТАЖ808,96 Х 14 ЗАПЛАТИ-СЕМЕЕН С 3 ТРИЛЕТИЯ СТАЖ

72

Умчо

преди 12 години

Все пак става дума за хора и човешки съдби. Политическата класа се заигра с хамериканските банки и рушветите от Сименс и френските производители на бойни кораби. Наливаха им заеми за да купуват прескъпо локомотиви, комуникационна и военна техника същите тези американци, германци и французи...Колко е една заплата, пенсия, колко струва една бойна фрегата.А седем?Затова протестират. Едни ядоха кюфтетата, но други ще ги плащат. Браво за непримиримостта. СОЛИДАРНОСТ!

71

sonia

преди 12 години

Да,точно това е днешният грък. Разпран,смачкан,мръсен,но с вирнат нос. Браво.

70

До 82

преди 12 години

dnes.bg не е за *** вицове !

69

Анонимен

преди 12 години

Бай-бай, Барба Яни!Поживя си, сега ти е ред да плащаш!

68

sonia

преди 12 години

Чета коментарите и се убеждавам,че балканската простотия е една и съща.Без значение дали ще се наричаш българин или грък.Братята гърци трудно могат да приемат факта,че колелото се върти. Бяхме ние сега сте вие.Какво толкова? Колкото по-отвисоко падаш,толкова повече боли. Не знам как е в Гърция,но в Кипър се шири тотално невежество.Образователната им система е една и съща,така,че нямам обяснение за голямото им самочувствие.Понякога искрено ги съжалявам.

67

до 80

преди 12 години

Кой е бил "официалният" език и на кой се е пишело в Източната Римска Империя ?--Латинският! Вторият официален език е бил гръцкият, тъй като в домовете на римляните е имало много гръцки роби и е трябвала да могат да ги командват.

66

Скиахтро

преди 12 години

:)69.. неграмотен варварин ще ме учи на история :):)Приказките на *** баба ти ли са история бе?Когато моите деди са имали цивилизация, твоите са се люлели на клона хванати с опашката!

65

До 69

преди 12 години

Кой е бил "официалният" език и на кой се е пишело в Източната Римска Империя ? Напомняш ми един турски капетан ,който не намерил о.Малта и изпратил телеграма : "Малта йок! " :)))

64

Скиахтро

преди 12 години

до 58Не е *** ли?Последния път като минах границата, точно *** беше, не вярвам за месец, от *** да сте направили санитарен възел!...Ха! Бях с един приятел, още на границате ме пита, къде съм го докарал, като ви видя колибите. Като минахме през Любимец, ме задърпа да се връщаме обратно. В център на град, бунище не беше виждал...Не било ***... явно нямаш ***, та не знаеш какво е! ...направо от клона на дървото, от където още не си слезнал!

63

dido

преди 12 години

dremimi na 6peka za garcia,i cialoto sredimnomorieze nevijdate li 4e celiat region sa maloumnici

62

до 73

преди 12 години

Ха, вносен материал, жените ви *** са се изсипали всичките, *** ги германци, турци, французи, цялата ви икононика се базира на тях. Вие българите къде се бутате, трябват пари! Само на приказки не пускат, колкото и да ви се е вдигнало нивото, от както фалира Гърция :)

61

Митко

преди 12 години

Извинявам се, номер 71.

60

Митко

преди 12 години

Определението за номер 78 е "***" и "***"!

59

хайде на оран!

преди 12 години

Таверните ще са пълни, но с германци, българи, турци, французи! И гърците ще бъдете там - но като прислуга на новите господари!--Браво, лятото сме в Гърция!!!! Айде, наште! И пиенето им хубаво, и храна им - хубава! Ама повечето гъркини за нищо не стават. Пак ще трябва да разчитаме на вносен матрял.

58

Вомит до Марк 58

преди 12 години

Аз хубаво ще си напъна гънката, не ти давам същия съвет, защото ако си напънеш твоята единствена гънка дето ти е отзад ще се насерешКакво ще стане с държавните служители, ми ще взимат 13 и 14 заплата бе, не го ли разбраВ нюха ти се съмнявам, надушваш п*****а на *** ***, от там мирише!Няма какво да ти обяснявам повече, радвай се на напредъка, вече сте европейци, *** да ви е як, щото ъкъл нямате

57

до 70

преди 12 години

Защо всички останали членки на ЕС трябва да храним гърците--Екатерино, кога сме хранили гърците? Тъпотия 2 - работим и за 50 евро. Кой работи за 100 лв. на месец?И останалото, което си писала са глупости, но няма да ги коментирам да не подтиснеш! Удари една ракийка и не коментирай икономически новини.