37

Анонимен

преди 12 години

ne beshe ydoben zaradi otnoshenieto si kam balgaria

36

Анонимен

преди 12 години

Как не са ни намесили и нас в "убийството" болните мозъци?

35

36 е прав

преди 12 години

Трайковски действително започна политика за сближение с нас.Спомням си една неофициална среща между него и Парванов в Охрид,а на сцената на античния театър там,български и македонски музиканти изпълниха 9-та симфония от Бетовен.Беше няколко месеца преди смърта му.И тогава това никак не се харесваше на сърбоманите там!Про сръбските вестници ,като "Вечер" на Латас бълваха огън и жупел!Сигурно беше убит!Ако беше останал жив,съвсем сигурно днес Македония щеше да бъде член на НАТО и Ев.Съюз!

34

Димитър

преди 12 години

Няма да са македонци, ако сега не обвинят "Бугарите татари"

33

Анонимен

преди 12 години

България и Хърватия не ще пуснем Сърбия в ЕС скоро да направим като гърците както не пускат Македония по молба на Сърбия .македонците искат да ги заграбят Сърби и Гърци вместо да им кажат БЪЛГАРИ .българия първа ги призна за не ги заграбят същите те ни показват среден пръст .македония може да се обяви за геноцид над техните граждани българи и да си иска земте от сърбия включително и унгария хърватия за албания не знам.геноцид е имало от сърбия гърция и турция не от нас.

32

до Васил 39

преди 12 години

хахаха "масакрите" - това от англиското "massacare (убийство) ли идва :-)? Ей момче - научи се да говориш на родния си език - български, остави го тоя твой имислен от сърбите български диалект, че ставаш смешен :-)хахаххахахаха масакарите !!!

31

Vasil

преди 12 години

Игат Панчевски е психиатриски случа! Сериозно и тешко перверзиран, патолошки тип!!! Не е првпат да дава "спектакуларни" изави! Како таков, сака да предизвика внимание на и во авноста...идентични изави даваше и за масакрите ка Веце, Карпалак, уботен и Бриони, за убе и охан во Шевенинген, за раштански лоза и за што ли уште не! Под итно на сериозен преглед, за жалее е!!!

30

666666

преди 12 години

RAZLIKA NIAMA - MAKEDONIIA SE UPRAVLIAVA OT, SARBI,WIPTARI, KOMUNISTI...........BALGARIIA OT RUSNAZI,TURZI, ZIGANI, KUMONISTI...

29

до 9

преди 12 години

А бре вуйче, да наритаме, що да не? Ама с кво, да питам аз? Май вече немаме армия да се озъбиме на Македония, а сърбите ще ни прегазят за часове тоя път. Там американците не посмяха да влезнат по суша, а ние с какво ще воюваме? Хората успяха след зверската война срещу НАТО да си опазят танковете и самолетите непокътнати, а ние сами си ги нарезахме, за да сме баш-НАТОвци! хахаха... ще наритаме на слона ръждивия...! хахаха

28

Анонимен

преди 12 години

пак ли тия македонски простотии

27

атанас -българин

преди 12 години

До този, жалко-антички ренегат:..ако ти е антички,освен панихида няма какво да му помогне..!!!Мир на праха му!

26

до 26

преди 12 години

България абдикира окончателно от интересите си в Р.Македония и заряза пробългарските политици там в момента в който кретена Желю Желев я призна официално часове след обявяването и под диктовка доколкото си спомням не на Сърбия,а на сегашния ни"Голям брат" и баш съюзник в НАТО-САЩ.Сърбите не ги долюбвам никак,но истината е ,че си го турихме сами.

25

атанас

преди 12 години

Планирал е да окупира Китай и Индия,но службите им са реагирали мигновенно.

24

ТЕЖЪК

преди 12 години

естествено 4е го убиха срабската даржавна сигорност о6те управля сарбия с продажните мак комунисти тои се опита да им попре4и да спрат с албанизирането на македония което е в инерес на сърбия и така го у4истиха

23

бг

преди 12 години

да му помогна на ДемианФИРОМСКИ АНТИЧКИ БЮРМАДЖИСТАН

22

Фактите

преди 12 години

Сръбският имперски шовинизъм не познава граници ! Безразсъдната агресивност на сръбските политици доведе до атентатите срещу Киро Глигоров, Борис Трайковски и Зоран Джинджич и до масовите убийства на мирно население в Хърватска, Босна и Косово !

21

Апис

преди 12 години

Демиан е *** като всеки фиромец защо му обръщате внимание. Демиане как е пълното име на дъравата ти според ООН? Хахахахаха няма да ти стигнат символите разрешени от днес.бг за да го напишеш хахахаха нещастници!

20

анализатор

преди 12 години

По времето на Гоце, крадльото Сакса и Тройната коалиция България абдикира окончателно от интересите си в Р.Македония и заряза пробългарските политици там като Президента Трайковски и Любчо Георгиевски . Това направи възможно атентата срещу него проведен от върхушката на Сърбия да успее. Докато си траем и не се намесим твърдо във Вардарско ще отстрелват българските патриоти поединично . Време е за отговор в библейския смисъл ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ !!! Те един наш ние десет сърбо-комунисти !!!!

19

VDCH

преди 12 години

Помня добре много от изказванията на Трайковски. Използваше всяка трибуна да говори за македонско малцинство, да плюе България и да я обвинява за всичко във ФИРОМ. Така че аналогия м/у него и Георгиевски е крайно неуместна. Яд ме е и че на всяка годишнина от смъртта му кореспондентът на БНР в Скопие обявява този българомразец за голям приятел на България.

18

Анонимен

преди 12 години

Е бре Демиане , *** антички као Саше Великиот