13

ДО ТИКВАТА

преди 12 години

Tиквата е лъжец и мутра и манипулатор и престъпник. Той не се разправи с Станишев и предишните крадци, но ние НАРОДА ще се разправим и с него и с тях. ТИКВА, МАХАЙ СЕ С ДОБРО, ТИКВА !!!!!!!!!!!!!!!!

12

:)))

преди 12 години

На тази снимка...Борисов не ви ли прилича на бай Тошо....близкото минало, трибуната, ръката.... :)

11

optimist

преди 12 години

Ха-ха другарите сънуват оставки и затвори. Колко много им се иска отново да са на власт, за да могат да крадат и да правят далавери необезпокоявани!!!

10

Рая

преди 12 години

За цените на лекарствата ГЕРБ няма вина, те ги наследиха от бившите правителства. Още от зората на т.н демокрация куцо и сакато /все членове на БКП обаче/ започна да отваря аптеки и да трупа пачки.ГЕРБ просто се правят , че не знаят нищо. Всеки българин зад граница е установил ,че навсякъде по света цените на лекарствата са по евтини от тези в ***. Давай Бойко спри гаврата със здравето на хората от "златните" лекарства, ако го направиш с теб сме !

9

Алооо ,...1

преди 12 години

Преди него има други ,.....спазвай реда,Бойко е най-отзад!Костов ,Доган,Р.ОвчЪ.,Хр. Бисеров ,Надето Нейнски,Сумисти,Релета,Първанов,А.Марин,Масларова ,и от Съд. система има доста....навалицата е голяма ,има и царе ,...цар Кирил Рашков ,Цар Симо-2,....това са ОСНОВНИТЕ ---"КРАДЦИ НА ПРЕХОДА" В Бг!

8

До 6

преди 12 години

Трябва да се въоръжиш с много дълго търпение,за да дочакаш оставката на Бойко.

7

optimist

преди 12 години

Само така Борисов! Който не се справя си отива. Обществото иска отговори и действия, а не лъгане и мазане в стил Станишев. Втори мандат за ГЕРБ!

6

Бай Доктор

преди 12 години

Оттук нататък най-доброто, което може да се направи, е сериозен одит на всички лекарства и на цените им. Това коментира пред журналисти в парламента министърът на здравеопазването Стефан Константинов.По-добре е одитът да не се прави от хора, които са от Министерството на здравеопазването, за да няма съмнения, а например от експерти от Министерството на финансите, както и от неправителствени организации, заяви д-р Стефан Константинов.По този начин министърът коментира решението на премиера Бойко Борисов да отстрани заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова и посочи, че вероятно решението е продиктувано от желанието за максимална прозрачност и от това да няма абсолютно никакви съмнения.Самият Бойко Борисов обяви, че Гергана Павлова "не е изпълнила своя ангажимент да обясни как се формират цените на лекарствата и защо сме допуснали това да бъде така .... едни лекарства са по-евтини в Сърбия, а в България - не са".Споделям, че Министерството на здравеопазването трябва да е безупречно, допълни министърът. По повод на исканата от СДС негова оставка Константинов каза, че нито е лъгал, нито е прикривал информация.По-рано днес от СДС поискаха оставката на министър Константинов заради скандалите с бонусите в неговото ведомство. Те го обвиниха, че е излъгал, като е обявил, че 90% от бонусите са дадени в Спешната помощ.

5

111

преди 12 години

Първият коментар е от жалък комунист,който не му харесва управлението на Бойко,ами дано осъдят някой от другарите за престъпленията спрямо народа, а не тоя да се пише, ние народа, те комунистите все за народа бяха и крадяха и убиваха тоя народ!!!

4

Анонимен

преди 12 години

НЕ БЕ БОЙКО ,ВЕЧЕ НЕ ЩА НИЩО ДА МИ ОБЯСНЯВАШ,ТЯ РАБОТАТА Е ЯСНА,ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА

3

браво Бойко

преди 12 години

Само така ----1:1---,имаш втори мандат !Излизат и казват всичко ,което питат хората ---1:1,...точка!

2

Безпристрастно

преди 12 години

Най-добре е одитът да го направят марсианци, щото с всичко друго престъпно по земята сме се омесили вече

1

ние народа !!!

преди 12 години

Искаме Тиквата в ЗАТВОРА. Доказателствата са в youtube - разговора му с Танов за покровителството производството на нелегален алкохол на покойния Мишо Бирата !!!!!