153

Главний.

преди 12 години

Обясни това,ако можеш.Че мълчи като п-ка..Ето къде е заровено кучето.. glasove/bivshiyat-glaven-schetovoditel-na-investbank-petur-marinov--petya-slavova-plashta-na-ministri--18995

152

Анонимен

преди 12 години

Цените се определят от пазара. А той от монополите.МЗ дава лиценз на БГ генерици дето са 2 пати по скъпи от оригинала си . Фармацефтиката не само е най-печалившия бранш у нас ,но и най-се доближава за най-нашенския занаят - Кражби и продажби!

151

Анонимен

преди 12 години

ще обяснява, естествено, остава и да каже, че няма идея кое колко струва у нас и колко в съседните ни страни... би трябвало да получава отчети и инфо за всичко в държавата, на която се води премиер, кво се прави на дръж ми шапката, изказването му е един вид "разваляте ми тук рахатлъка с вашите мрънкания, вместо да спретна мачле, да ударя 5 ракети на вързано, или да резна няколко лентички, с вас ще се занимавам , амаха..."

150

raikoni

преди 12 години

Всички са едни и същи . време е да си ходят.

149

Анонимен

преди 12 години

Сега Борисов ще има посещение от СЗО.Или пък ще намали цената на лекарствата но в тях няма да се слагат лекарства а само талк.

148

Анонимен

преди 12 години

Браво тази ода трябва да влезе в учебниците по литература.

147

Ода за ГЕРБ !!!

преди 12 години

Благодарим ти ГЕРБ неотразим,че повиши три лева на бензина...Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим ти, Партийо любима,оправи ни с финес и тая зима!

146

Гражданин

преди 12 години

Номера е ясен,*** се колкото може повече и като се размиришат нещата се изкарва някой виновен в играта. А пък царя остава чист и имитира желязна ръка!

145

спортист

преди 12 години

А кой ,може би аз ! Ако не са му ясни нещата , да си ходи ! Този човек от нищо не разбира , дори и от спорт !

144

ха!

преди 12 години

А аз ли да обяснявам?

143

До Витков

преди 12 години

до 193.И какво като дойде Витков!Съда нали се държи от БСП,ще го смачкат като гнида.Той ще гони,а съда ще му ги връща и така партията столетница ще му се качи на гърба.Ако и президента беше от БСП тоя нямаше да прокара и един закон.Нима не виждаш как съдебната система се разправя с ББ?Ако някой може да свали ББ от власт в момента,то това е съда!

142

КЕДИ

преди 12 години

И с другите по същия начин! Чайкафарма и прочие! Я елате на проверка! Я сега 70 процента в полза на държавата, я 10 милиона глоба щото сигурно има защо, я цените на лекарствата на долу и така с всички крупни монополисти! Така ще има пари в хазната и ще е по-леко на нас- потребителите и потърпевшите! Като ги подкарат останалите ще се замислят.

141

КЕДИ

преди 12 години

Ако съм на мстото на държавата, за наказание конфискувам 70 процента от Софарма и сие и глоба от 10 милиона. Ама... Няма ама! Айде сега цените на лекарствата на долу, цената на износа на горе пък ще понапълня и хазната. Тези хора нямат наяждане! Пък те нека си работят и 30 процента акции са им достатъчни!

140

Таланта

преди 12 години

Излез тогава ти Нарцис и обясни на обществото защо не върви държавата ?

139

за Витков!

преди 12 години

Прах в очите на незнаещия! Не мога да разбера как има хора които продължават да мислят ,че по-малкото зло е по-добро! Ей хора или ще се оправят нещата или не, няма вариант малко оправени! Няма вариант малко работещи институции или пък малко справяне с монополите! Или режеш гангрената до здраво или я оставяш и тя съсипва всичко здраво! Така се действа! "Ама те вършели някаква работа" абре не ни трябват хора които вършат нещичко в стремежа да си да искарат мандата, трябват ни радиклни мерки веднаг

138

Анонимен

преди 12 години

191 :зависи кой е човека - пешки се жертват лесно, ще му призная като махне някой офицер, кон или топ

137

Томас

преди 12 години

Ето за това, колкото и да не ми харесват някои неща в герб - ги харесвам много повече от гнусните комунисти - когато има проблемен човек не се потулва и да си продължава да си е на управленския пост тоя човек, а се търсят начини проблемите да бъдат отстранявани.

136

Анонимен

преди 12 години

а за кво да пита обществото ? въпроси от сорта "извинете, днес колко лентикчи срязахте ?" може ли ?

135

Анонимен

преди 12 години

естествено, че трябва да отговаря, кво се прави на девственица ... "малка бях, изгълаха ме"... обаче тоя номер минава 1-2 пъти най-многода не му е избирал някой друг хората ?

134

bravo boiko

преди 12 години

nai nakraq 4ovek s volq i resitelnost,ne mu puka,evala,samo taka,da pistqt dolnite komunisti