207

Максим

преди 12 години

Е, сега като махнаха "виновната" Павлов, заради която Софарма можела да изнудва болниците (според измисленото "проучване" на поръчковата ТВ7 на И.Кръстева) да видим дали цените на лекарствата ще намалеят.

206

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

А КОГАТО Я НАЗНАЧАВАШЕ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ДЯНКОВ ЛЕЕШЕ ДИТЕРАМБИ ТОЧНО ЗА ТОВА ЗА КОЕТО СЕГА Я УВОЛНЯВА ! ДОН БОКИКИО ТИ СИ НЕПОГРЕШИМ И НЕПОДСЪДЕН, МАКАР И ОКАКАН ОТ ВСЯКЪДЕ !!!

205

до 255

преди 12 години

То май меда е по малко!

204

Българин

преди 12 години

А дали министъра на здравеопазването не е знаел? Или се е правел на глух и сляп?Прави са СДС като искат точно неговата оставка.Докога заместниците ще играят ролята на бушона , а министрите ще са свещенни кравички?Налице са щети за милиарди левове и е редно и министъра ДА СИ ОТИДЕ!

203

ААААА

преди 12 години

Къде са сега *** гербери които плямпаха че Нешева била неудобна на Софарма. Зам министърката на здравеопазването е работила за тази фирма и е допринесла не малко за високите цени и монопола боклуциииииии

202

Анонимен

преди 12 години

Щеше да е хубаво, Холмс, ако се намери средство, което да променя престъпниците. Взимаме един крадец, закоравял престъпник и баммм! - става честен човек, опора на обществото...- Но, Уотсън! Честните демократични избори не вършат ли същата работа?

201

Пешо

преди 12 години

Бойко още колко *** има в кацата с меда?

200

Анонимен

преди 12 години

бате б,кога ще почнеш да работиш за народа си,а не за тия....ами то ,като назначават на работа даже и в магазина,правят някъФ фейсконтрол-а твойте всички са като франкенщайн....и искаш постижения...то и манекенки не бива да са,ама ***,дето на сурата им е написано АЗ СЪМ ***,хептен

199

GERB

преди 12 години

GRAJDASNKO EDINSTVO ZA BONUSI I RAZRUHA - GERB.

198

Анонимен

преди 12 години

kradci moshenici ne spete be xora ,smart na oligarxiata i vashia varl kapitalizam raztrel za predatelite i izmenicite na rodinata.

197

коко

преди 12 години

Бойко,Бойко ,алчните тарикати около тебе ще ти сложат динена *** под обувката... коко-бойковист

196

Анонимен

преди 12 години

E V ABSURDISTAN DA SI MONOPOLIST TOQ OGNQN E GATI AL4NIQ TIP I 4E I NAGAL

195

Анонимен

преди 12 години

Ей,тая щом е вземала по 10 000 лв.бонус на месец каква ли и е била заплатата?

194

РЕЗИЛ

преди 12 години

ТАВА ДАЦЗИБАО ЛИ Е ИЛИ НЕЩО НЕ НИ Е ЯСНО. АЙДЕ, МАНИ СЕ БОКО, ЧЕ КАКЪВТО Е ПРЕМИЕРА, ТАКОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО И УПРАВАТА МУ,И МИНИСТРИТЕ И ВСИЧКО. КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ И ***, *** НАРОД.ХАК ДА МУ Е.

193

belalov

преди 12 години

Намира ги по бензиностанции, после ги изритва, после среща други на мач и тях назначава, после установява, че нямат образование и не разбират и ги гони! Най-вероятно Донев не си е платил за протекция и му се намеква, че ще изгърми! Естествено чрез Бареков! А лекарствата ще си останат скъпи!

192

янис

преди 12 години

Борисов изритай и министъра защото и той е в играта.

191

хаха

преди 12 години

"В понеделник разследване на TV7 показа, че "Софарма" продава в пъти по-скъпо лекарствата си у нас в сравнение с цените, на които се продават в съседните Сърбия и Турция, които са извън ЕС."Смешно разследване на смешната телевизия на Ники ***.Отговора на въпроса защо продават по-евтино в Турция и Сърбия се крие във вълшебните думички"извън ЕС"Това е все едно БиБи да уволни Трайчо защото и газта в Турция е в пъти по-етина отколкото в България...аман от популизъм,хаха

190

Без надежда...

преди 12 години

Според мен това с лекарствата е поредният пример, като този с горивата, електриенергията, топлоенергията и др., който показва, че в Бг няма действаща пазарна икономика, основаща се на принципите на конкуренцията и качеството а всичко се случва по някакви си Бг механизми! И не е проблема да се преправят нещата парче по парче- всичко, убеден съм в това, всичко ни е сбъркано!...лошото е, че не се вижда кой би поправил това! " Надежда тука, всяка оставете...!"

189

!

преди 12 години

Ама доста нагла бе момата зам. министърка вчера :)

188

Анонимен

преди 12 години

Е ИНАЧЕ ТРЯБВАШЕ МИНИСТЪРА ДА ГО ОТНЕСЕ , А ТОЙ Е ШУШУМИНГЕР - ПОСЛУШКО НА БОКО, ТАКА ЛИ Е ГЕРБЕРИ ..............Досега такова отношение към всички хора в държавата е нямало и ако имате малко съвест ще го признаете. Всички правителства да наредим едно до друго, не мога да ги стигнат и по некадърност, и по крадене.