156

Анонимен

преди 12 години

Без война власт не се сваля ! Всяка мирна смяна има политическа нагласа !

155

луд народ

преди 12 години

Над 300 лева на ден само бонус.., а надницата от заплатата колко ли е ? Какво правят тия хора ! От къде са тези пари ? Кой ги дава ?!!!!

154

стига вече писнами

преди 12 години

Другите крадяха със лопатата ,тази бесрамна партия на Вожда крадът със БАГЕРИТЕ ама не са виновни те могат и крадът защото тоя дълбоко спящ народ не знае да раздава тупалки .Няма да плащам данаци ,осигуровки нищо няма да плащам вече на тази *** от крадци и мошеници. Аз се чудя всеки месец как да събирам пари да си нахраня семейството и да купя лекарствата на бащами които са 290 лв всеки месец а тези *** си вземат 300 лв боноси всеки ден ,мога ли да им е.....а м......а крадлива

153

дядо вади ряпа

преди 12 години

Крадливи правителства ! Тази агенция и много други като нея бяха създадени с цел още една вратичка за крадене. Ако народа сам не си свърши работата а разчита на измислени агенции скоро ще ходи и без ***, защото е казано че дадеш ли на някой да ти закопчае колана, той ще ти свали гащите

152

Иван.

преди 12 години

Чудя се. факта, че сини и червени започнаха да "откриват", че от 22 години се раздават и самораздават бонуси, дали не показва, че агент Гоце и другарите ог ДС и КТБ са започнали предизборното омаскаряване, което наричат презизборни обещания???? Как пък, точно сега започнаха да го разбират??? Ами през предишните 22 години, не получаваха ли ботуси техните съветници, организатори, тъпкачи, любовници и т.н., които се назначаваха на клатикуровски длъжности????

151

Оги

преди 12 години

До кога ще търпим да ни правят на будали.Събоди се народе,Левски се е борил с по малка тирания.

150

На дали

преди 12 години

ЩОМ ТИЯ ШМАТКИ ВЗЕМАТ ТАКИВА БОНУСИ!!!ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВИ БОНУСИ ВЗИМАТ ТИЯ НАД ТЯХ!!!!!!!ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ И ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ЗАРАДИ "ПОЛАГАЩИ СЕ БОНУСИ,ЗАЩОТО СИ ЖЕНЕЛИ ТРУДА"??!!!!!!!!!!!!!!ДА НЕ СТАНЕ - "ОТИДОХМЕ ДА УПРАВЛЯВАМЕ КАТО АСЛАНИ И СЕ ВЪРНАХМЕ ,КАТО ***"!!!!!!!

149

Анонимен

преди 12 години

За последните 22 г., има ли някой висш администратор, който да не е взел хиляди лева като бонуси? Нали уж, бонусите се премахнаха поради кризата?? ***, не стига, че като държавни чиновници ги пази закона, имат привилегии и хубави заплати, ами и получават бонуси от хиляди лева? Това са пари от нащите занъци. Да не забравяме, че обикновенно крадат и са корумпирани.... Дано всички алчни наглеци, които крадат от парите за лекарства, да умрат от рак - и да не получат помощ и лекарства.

148

Анонимен

преди 12 години

Що за закон има в България ? Как може шефка на агенцията сама да си определя възнагражденията и бонусите ?Държавната работа да не е частен бизнес ?

147

Анонимен

преди 12 години

Всички са един дол дренки. Маскари. Марин помилвал убийци. Нешева сама си определяла бонусите. Попова раздавала бонуси - и стана вице. Много патриотично и социално. И всички тези ще ми се редят преди един ден пред паметника на Левски и ще поднасят венци. Как не ви е срам господа и госпожи (бивши и настоящи). Не мога да намеря думи с които да опиша отвращението, което ме обзема с всеки един изминал ден от всичката тази П...Я която ни залива.

146

Анонимен

преди 12 години

Николова е отстранена заради това, че си е дала 48 хиляди лв. като допълнително материално стимулиране за половин година, каза министърът на правосъдието Диана Ковачева.-----Бързат да крадът! Извода е : Всеки мандат по 1 година с опция за още една но само при условия че се работи съвестно

145

Анонимен

преди 12 години

А кой ще вземе ГЛАВАТА на Маргарита Попова?

144

На дали

преди 12 години

КАКВО ЧАКАТ ,ЧЕ НЕ ПРИЕМАТ ОТСТАВКАТА НА ТАЯ КЕЛЕШКА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА?????ПАК ЛИ ЩЕ НИ ИЗМАНИПУЛИРАТЕЕЕЕЕ???!!!!!!!МАЙ НАИСТИНА ТРЯБВА ПАК ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ КЪЩИТЕ СИ НА УЛИЦАТА!!!!!!!!!

143

Анонимен

преди 12 години

Какво стана със затягането на коланите ?

142

Анонимен

преди 12 години

За подобна длъжност простосмъртен не може и да мечтаеЗатова като ги назначат правят каквото им е кеф

141

Анонимен

преди 12 години

Гербероподаватели за Вас има ли премии по 72 000 лева ? Да ви е честито и утре пестете , че премии трябва да се раздават и тази година !

140

Анонимен

преди 12 години

ЗАТВОР!

139

Анонимен

преди 12 години

Бойко що мълчи ? Ако станишката ги беше взел да беше оревал света до сега ама нали кака Вили си е негов човек си кротува.

138

Анонимен

преди 12 години

Явно навлизаме в годината на разкриване на държавните "бонуси" в най-новата ни история

137

Калинка Малинка

преди 12 години

Ами то се падат по над 300 лева на работен ден бонуси. Е, няма такава държава по света, няма такова правителство и такава измислена агенция. И няма такива Калинки!