196

BIX

преди 12 години

Не зная вече в кое измерение съм,въртя се в една и съща сюрреалистична спирала,това е като пародия на психична клиника.апатично ми е за България.

195

gosho

преди 12 години

Ei DQNKOV, EI KVAZIMODO NALI NQMA PARI BE MARSHO ZNACH ZA TAKIVA PEDALI KATO TEBE I ZA TAKIVA OHRANENI *** IMA A

194

Анонимен

преди 12 години

Бонус ми дай, глава ми вземи, но от алчност глава не боли

193

Оглозган

преди 12 години

За съжаление последните 22 години ни управляват само дипломанти завършили института по клептомания и съдизъм във Филиповци . Тъжно, но факт!

192

Анонимен

преди 12 години

преди бяха консултантски, сега са бонуси, утре ще видим, кучетата си лаят керванът си върви

191

Богданов

преди 12 години

*** си ти охльо, или ти е къса паметта или си играл на ластик онова време. Комунистите вкарваха в затвора техни министри, освен обикновените крадци и убийци. Само, че комунистите отдавна измряха, останаха техни маргинали като Иван и Бойко.

190

ели

преди 12 години

вървим по пътя на гърците. точно от държавните служители / крадци/ страната стигна до фалит.

189

red snow

преди 12 години

Това може да се случи само в България при условие на криза(така те казват) и хора в крайно бедно положение ,тука някакви си делят паричките на данъкоплатеца(при това доста хилядарки) и си играят игрите.ЕМИ ОМРЪЗНА МИ!!!. КАК МОЖЕ ТАКАВА НАГЛОСТ И ТО ПРЕД ЛИЦЕТО НА ЦЕЛИЯ НАРОД ??

188

Богданов

преди 12 години

Ей, гербаджии *** и крадливи, що стана с кризата - май остана само за обикновените хора, за пенсионерите, за миньорите, за жепейците . . Къде е тази криза за вашата некадърна и алчна номенклатура, за Лукойл, за ЕВН, ЧЕЗ и ЕОН/с гарантирани печалби от дебелата *** Семерджиев/той може и без бонуси да кара//, за Топлофикация, Мобилтел и т.н. Стига бре, *** мръсни, изпихте ни кръвчицата!

187

123

преди 12 години

Герб срещу България - за сега Герб води с няколко милиарда а България и българите едва дишат. Как ли ще завърши?

186

123

преди 12 години

Тройната коалиция взема рушвети под предлог че са консултанти а Герб още по нагли, сами си вземат без някой да им дава което си е чиста кражба във време на най - голямата криза сполетявала страната ни. ДАНС веднага да се самосезира това засяга националната сигурност, това е геноцид спрямо българите ГЕРБ СА БЪЛГАРОУБИЙЦИ

185

ринго

преди 12 години

къде се покри това мекотело Дянков бе защо не взема отношение по парите които си разпределят тези *** ...? Оная кукумявкя Марга Попова даже я направиха вицепрезидент на измамника с фалшивата имотна декларация дето всичко е наполовина като стойност на имотите му .Усмяното *** дето и жена му не го харесва за президент нали сгрявате че гладните гербаджийски въшки яко пасат нищо няма да остане след тях както и с резерва се случи.После комунистите били виновни....докога тая песен ?

184

225

преди 12 години

пънат се юнашки да оберат де що е останало за обиране... все му празна хазната на дянков, а що бонуси се раздадоха, и не са само тея дето ги раздуват медиите - източиха всичко дето можеше, сега като изхарчи и пенсионния сребърен фонд и ще се гътнем след година като гърция, само че те поне си отживяха преди това...

183

до 225

преди 12 години

Какво се пънат да промеят бе, пънат се да ни затрият като нация! Хората се чудят от къде да спестят някой лев, за да си купят хляб, а избраните от ГЕРБ се чудят, как да си дадат по 50000 лв. бонуси, за добре НЕсвършена работа, но иначе оня гном Дянков се изправя пред цяла България и заявява най-отговорно, че докато ГЕРБ е на власт, то бонуси и допълнителни плащания няма да има и след това се оказва, че вярно няма такива неща, но само за редовия данъкоплатец!!! Не сме ние изтерщелите, а ти!!!

182

Анонимен

преди 12 години

май кацата е с катран а мед няма

181

Анонимен

преди 12 години

А бойко Популиста разпрява че няма пари :)

180

Даола

преди 12 години

Ами направете така закона и разпоредбите,че да не могат да взимат бонуси -не е сложно.Държавните управленци без възможност за материално " стимулиране" и толкова. Дали сте им и хляба и ножа, а после наказания.

179

р4

преди 12 години

*** наглеците са тея. Аз работя във фирма, където заплатите не са ниски - има хора взимат и по 3-4 хиляди заплата, ама дори и с бонусите няма как да вържеш 72000 на година но разликата е че при нас се бачка яко а не само проформа.

178

възмутен

преди 12 години

ба си тъпотията - проблем на растежа ли е или кво?! Създаваш някаква измислена държавна организация, която за 2 стинки работа не върши относно реалната защита на личните данни на хората. И зад неква симулация от дейност некви отракани тарикати започват "да се хранят", докато си напълнят гушките. Същевременно данните ни са толкова "защитени", че който не е поискал, той не ги е хак-нал. Ако тази сега не върне парите, значи всички ние сме женски органи.

177

Възмутен

преди 12 години

Правилно.Съд за крадците.Но преди това да върнат бонусите.