12

pachangel

преди 12 години

Тия "монаси" много на политика са започнали да кълвът.Като си имат правителство на вън защо не се изнесът в САЩ където ще могат да показват циркаджийските си номера а който няма такива ще го водат като мечка да го показват на тъпите янки.

11

evo72

преди 12 години

до 6, наистина е смешно , няма сравнение , америка и права , за такива умници като тебе това е свято дело явно -да крадеш , да унищожаваш собствения си народ , да следиш всяка крачка на хподаниците си , да трепеш хора по целия свят за кеф ...... за такива като тебе умници това е благодат , а що се отнася до Китай както казваш , за присвояване там има направо разтрел , но това за такива като тебе е нормално да можеш да ограбиш от народа си 100 млн примерно

10

наблюдател

преди 12 години

Тибетците да се радват че са под крилото на Китай, който им помага да се развиват и да преодолеят примитивизма си. Ако бяха в границите на САЩ отдавна да са изчезнали като вид или последните индивиди ще са натъпкани в резервати като животни.

9

Анонимен

преди 12 години

За разлика от нас-демократичните и високо интелигентни люде-владеещи високи технологий и банкови кредити или депозити,те са единствената оцеляла нация-успяла да съхрани себе си в хармония с земята.А ние гоним единствено хармонията с паричната маса,насадена от финансово заинтерисувани гурута.Това е един свят-който е пред изчезване-защото вече са малцинство,а ние меркантилните-мнозинство.Живеем ограничени в собственото си его и собствените си апартаменти-без дори да осъзнаваме колко сме глупави..

8

Анонимен

преди 12 години

Независимостта на Тибет и Далай лама се подкрепят от противниците на Китай, само защото така им е угодно, а не защото толкова са се загрижили за "свободата" на този малък етнос. Нека не се заблуждаваме.

7

Анонимен

преди 12 години

Тибет са може би най-добронамерената и най-добродушната нация на света. Бедни са, но на тях така им харесва и си живеят щастливо и без претенции. Не са пленници на материализма.

6

do 5

преди 12 години

не умнико, свободни са да ИЗБЕРАТ да правят това което си изброил. Да сравняваш елементарни човешки права в САЩ и Китай е смешно просто !

5

evo72

преди 12 години

4, *** как разбира се , свобони са ... да стават , да взимат наркотици , да пропадат и правителсвото им да ги бие по най-демократичен начин и не на по следно място ...... от толкова свободия да нямат личен живот , всяка стъпка им се следи , ако не вярваш -тъй като предателите не вярват поради много причини , вземи виж на някоя английска улица колко камери има , и на човек по колко се падат , та любяшите на американо-английската свобода ко правят тука , аз за себе си мога да кажа

4

за 1

преди 12 години

Позна, пък и не е трудно, там където хората са свободни е

3

Анонимен

преди 12 години

Духът на Ян Палах живее в тях!"Свободата води народа"

2

Анонимен

преди 12 години

В Индия. Китай още ли не ги е забранил тия монаси?

1

evo72

преди 12 години

не съм много наясно но някой да каже къде по точно е това правитество в изгнание , басирам се че е или в щатите или Англия