66

Анонимен

преди 12 години

неморално е мисалта да откажеш помощт и да саществува името костов в парламента вапреки поразиите му Герб разкараите го тоя син цветнокож и ще имате още мандати гаранция но и трябва да му иступате и кашетата и ние да усетим благодат обаче не само от горе да се облазват

65

пиер

преди 12 години

Някой беше казал: "не народ, а ***"..?

64

очевадец

преди 12 години

Каква ли щеше да е позицията ви, ако БСП, ДСБ, а дори и ДПС искаха да дарят от субсидийте на партийте си, но ГЕРБ им казваше, че е незаконно!?

63

до 58

преди 12 години

И след това през 2001 година българите решиха, че Първанов е по-достоен! Тогава не разбрах защо, а и още не ми е много ясно...

62

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ не прави разлика между природно бедствие и престъпно бездействие.

61

иван

преди 12 години

Mного глупав народ брей!Какво значение има чия е питата???По-добре ли е тези пари да ги изядат и и..... дупетатите.Ако ги дарят нахората от С.Бисер,ще отидат за строеж на нови къщи и купуване на ***,а ако си останат там в партийните им сметки ще отидат за "партийностроителство",тоест за роене на тунеядците-***,които ни пият кръвчицата толкова години,ще отидат в офшорните фирми на Волен Сидеров и Митко Стоянов ***.Призовавам всички партии в парламента да дарят субсидиите си за б

60

arhar

преди 12 години

Сергей наистина започна да говори , меко казано, неадекватно ...Сергей забрави, че през лятото на 2007 г., когато той беше премиер, а Е. Етем министър от неговото правителство, в Цар Калоян след срутване на язовирна стена загинаха 8 души, от които 2 деца ...По повод неадекватното поведение на Станишев се сетих за едно журналистическо разследване по НОВА ТВ - ставаше въпрос за един незаконно заграден язовир в търговишко от местни лидери на ДПС . Един от ' охранителите ' на този незаконно заграден язовир се държеше доста заплашително с разследващата журналистка, като едва не счупи камерата на НОВА ТВ. По - интересното е, че ДПС имаха някакъв национален съвет и разследващият екип на НОВА ТВ беше и там, за да си свърши журналистическите задължения, но по - големите лидери на ДПС и тогава се държаха надменно и безотговорно .През 2005 г. са загинали около 20 души пак от наводнения като това в Цар Калоян и Бисер .Станишев сигурно ' не си спомня ' за тези случаи поради нежелание или някаква частична амнезия , но ние помним, защото имаме слонска памет ?!

59

Анонимен

преди 12 години

За герб всичко е законно. Незаконно е нашето съществуване. Незаконно е всичко, което не е от крадливата им банда.

58

Ристо Трактористо

преди 12 години

"МВР и ДАНС носят отговорност за бедствието, което беше предизвикано от скъсалата се стена на яз. Иваново по линията на два закона Закона за защита при бедствия и Закона за водите. Това заяви на пресконференция бившият съветник в ДАНС Алексей Петров, който призова тези, които не са си свършили работата, за да предотвратят трагедията, да понесат наказанията си."

57

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

ТРАГЕДИЯТА И РАЗРУХАТА В СЕЛО БИСЕР-ОГЛЕДАЛО НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ-"ГЕРБ" !

56

ууууу

преди 12 години

Преди време при подобен инцидент бившият президент Петър Стоянов (тогава действащ) преотстъпи собственото си жилище на останало без покрив семейство с мотива, че в близко бъдеще не му трябва, защото неговото семейство е в държавна резиденция.Нека се замислим дали Цветан Цветанов може да ползва едновременно шестте си или повече апартамента!

55

Стършел

преди 12 години

И за мен дарение е когато дариш нещо твое. Тези субсидии са си ги гласували самите те от нашите данъци. А относно това за "независимите" депутати. Такова нещо щом гласоподавадетиле са те избрали с каквато и да е партийна листа не трябва да съществува. Щом не ти изнася напускаш. В листата след теб има и други. Да не би да са избирани мажоритарно? Независим Народен представител? Представител на кого? Никой не го е избирал за да е независим. Налапали кокала и край.

54

w

преди 12 години

Ами продай си самолета, дето го открадна от държавата с баща ти и дари парите на бедстващите. Това е по-морално, независимо, че си откраднал самолета.

53

до неви

преди 12 години

Не е въпросът че сега дават пари а че те са отговорни за нещастието и би трябвало вече да са в затвора и Областния управител и двата ресорни министри и министър председателя. Сега не може да се оправдават с предишните - 2 години време са имали а не са взели мерки. Парите са за отбиване на номера!

52

до 52

преди 12 години

Такова чудо независим в парламента не трябва да съществува но тези *** сами се бого избраха за вечни времена .Ако някой е гласувал за иванчо или стоянчо да но всеки гласува за дадена партия и като не иска да е там да си върви.но явно няма да се промени тази система която е много изгодна за някои да си живуркат там 4 години.Те са си гласували така да бъде а ние пак ще ги вкарваме вътре.

51

неви

преди 12 години

Ами какво да лепват,нали на тях сме дали да управляват нашите пари.

50

Анонимен

преди 12 години

Кой избра независимите депутати? Ако никой не ги е избирал - какво търсят и кого представляват в Народното събрание.

49

Анонимен

преди 12 години

На нашите пари, т. е. данъкоплатците, лепват етикета ГЕРБ??? С чужда пита помен сакат да правят! Вулгарността и наглостта граници няма у тези хорица И в нещастието на хората намериха средство за пропаганда и манипулация.

48

неви

преди 12 години

Ние затова тъпчем на едно място.Ако дадат ЗАЩО,ако не ЗАЩО.Бъдете с по ведър поглед.

47

не така

преди 12 години

До 45 става дума къде са сега парите от бедствия и аварии.Тези пари също ги е дал българина но те са си затова .Хората даряват и продължават да даряват но не казват даваме парите от субсидите на партията а от собсвени или фирмени пари.Защо пак я няма държавата и защо все някой друг е виновен но не и този който властва.Сега се случва виновни са сегашните ане вечно Станишев и тям подобни .Смешни са вече с такива исказвания.