55

BIVSH GERBER

преди 12 години

.. постоянно се питам а тази дама с кой номер *** е, от къде ги купува ..?а с кой размер сутиен е ..?а колко кила е ..?а какъв секс тя прави, пози ...а какво и как яде, къде яде ..на какъв миндер спи ...ходи ли на море ...а бански от къде си купува ...колко литра вода харчи ако се къпе ...... абе, всичко, ама всичко искам да знам за тази кака!

54

Анонимен

преди 12 години

"Заменихме политическата воля с действия, видя Фидосова"Освен това видя и кило пържоли, половинка кИфтета, 200 гр. кИбапчИта и много други.Това което не видя юридическия стожер на ГРЪБ бе как Цуци се изниза без да даде обяснение за кризата в Югоизточна България.

53

русалка фидоска

преди 12 години

РИБО,РИБО ТЛЪСТА РИБО, ТИ НИ ЛАЖЕШ РИБО, НИЙ ЩЕ ТЕ ПРЪЖНЕМ РИБО.

52

карата

преди 12 години

Давай Бойко,давай каубой,още няколко села а по късно и градове.Избий ги всички -пенсиолери,не гласували за герб,деца майки и всичките си анонимни трубадури от форума оти ани само знают,*** -чо да лижут и за *** не стают.Оти они газолизници и на френски мунети чии.

51

Анонимен

преди 12 години

Безхаберието на Герб дава реални резултати. Лошото е, че има жертви на това!

50

върха на мисълта

преди 12 години

Браво, другарко Фидосова! Твоите изказвания са направо върха на човешката, пардон, на прасешката мисъл!

49

Шопар

преди 12 години

Заменихме политическата воля сас свинска искаше да ни каже Фиодосова просто си обърка речта

48

Шопар

преди 12 години

Е като я погледнеш тази *** разбираш каква *** е парламента и на снимката си личи как грухти. Затова другите напускат залата често тая като испусне газове кой би издържал да е покрай нея . От " Мис свят Свинска" излачва вселенска злоба

47

rumen221

преди 12 години

Ало-о-ооо Гл. ПРОКУРОР, АКО ИСКАШ ПОЛОЖИТЕЛЕН ДОКЛАД ДЕЙСТВАЙ!- ДЕЛОТО ПО КОЕТО ДА СЕ СЪДЯТ МИНИСТРИ за яз. Иваново, да се е образува по: Чл. 335. (1) Който причини наводнение по непредпазливост и с това изложи на опасност живота или имота на другиго, се наказва с лишаване от свобода до три години.(2) Ако е последвала смърт или значителни вреди, наказанието е лишаване от свобода до пет години.- Чакаме, разследването може да започне и срещу неизвестен извършителИ ДОКЛАДА ПРЕЗ ЮНИ ЩЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

46

ТИКВЕТО

преди 12 години

От тая жена 200 кг свинска бяла мас може да се задели за помощи на гладуващото население!С друго не виждам какво ще е полезна!Само бели прави свинята!

45

4444

преди 12 години

каква наглост има в тази жена.хората й казват че нищо не се върши тя ми говори че имало раздвижване.ако това раздвижване е с нейните килограми,майка плаче.

44

Анонимен

преди 12 години

*** стига с тоя шенген бре.Нали трябваше само да измажем едно КПП.Що не го назначиха тоя мазач до сега та да си свърши работата?И така почти 3 години няма кой да маже /*** има кой да лъже/,

43

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Бойко, Мръсните комунисти, Станишев е виновен, Снега е виновен, Цецо е Светец, с Фидосова държи целия Държавен резерв търбуха си

42

Да мълчиш

преди 12 години

Торбата с *** да мълчи, че мирише!

41

Ж

преди 12 години

Тая към тия с наведените глави:-Ако не гласувате за мен довечера идвам при вас !!!

40

Нахалство

преди 12 години

Нахалство - твоето име е ***! Какво ли ми е наред , че и оная работа да ми е отпред? - попитала Искрата, пардон свинята.

39

to

преди 12 години

Имам желание да опъна Фидосова, като струна на китара или пружина на кантар.ДА - потвърдиНЕ - отхвърли

38

Гъци гъци

преди 12 години

Какво ли ми е наред , че и оная работа да ми е отпред? - попитала Искра пардон свинята.

37

Анонимен

преди 12 години

mlukni ma! tova deto te vali ne e dujd!

36

Ужас

преди 12 години

Викторе, кой се опитва да спъне герб като вече цялата власт е в тях? КОЙ? Цветанов, Караджова, Борисов, Лъчко мозъка - те спъват герб всеки ден с наглостта, некадърността и простотията си! Че са некадърни, неадекватни и ужасяващо прости е видно за всички! Ясно е, че ги хвалиш за пари и едва ли ще получа по-смислен отговор от "Ти си комунист! само герб! МАчкай Бойко"! Пиша ти, за да не си мислиш, че всички са заслепени от пропагандата и простотията на герб!