19

ГЕРБ-БОКЛУЦИ

преди 12 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НАГЛО И НАХАЛНО НИ ПОКАЗВА,ЧЕ ДВЕТЕ БЪЛГАИРИИ- ЕДНАТА НА БОЙКО БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ОТ МУТРИ, МОШЕНИЦИ, ДАЛАВЕРАДЖИИ И ОБИКНОВЕНИ БАНДИТИ И ТЪПИЯ ИМ ЕЛЕКТОРАТ И ДРУГАТА- БЪЛГАРИЯ НА ТРУДОВИТЕ ХОРА,НА ТЕЗИ КОИТО С ТАЛАНТА,УМА И ТРУДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА СИ И ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ,СА ФАКТ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ АЛЧНИТЕ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ ПРОКАРВАТ ЛОБИСТКИ ЗАКОН ОТ КОЙТО ЩЕ ИЗСМУЧАТ МИЛИОНИ ЗА СЕБЕ СИ.ТЕЗИ МИЛИОНИ СА НАШИТЕ ПАРИ.ПАК УПОТРЕБИХА ЕДНА ТРАГЕДИЯ,ЗА ДА ПРОБУТАТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ.

18

Анонимен

преди 12 години

Някои пишат за заменки - а защо си мислите, че сега не се правят такива? Поровете се малко в сайтовете на съответните институции...Нашият парламент ако може да си позволява да прави такива безобразия, от по-горе ще го санкциониарат, та тези промени са си чиста държавна помощ за съответните, подходящи и платили си лица.

17

Анонимен

преди 12 години

Тюрлю гювеч и правен анархизъм са тези закони, но пък риба се лови в мътна вода. Който не си е платил, той не си е прокарал удобен за него закон. Това не е народно събрание, а сбирка в селска кръчма. Няма кой да защити интересите на цялото, ръфат държавата безмозъчно като акули, водени само от ненаситната си лакомия.

16

Анонимен

преди 12 години

Феим Чаушев ли даваха наскоро по телевизията, как е направил заменка за хиляди декри гори, срещу...мазе в общината? Да "благодарим" на бсп, дпс и ндсв за това освен...

15

Анонимен

преди 12 години

ДПС и "Атака" ведно със "Синята" коалиция и БьеСьеПье.

14

касим дал касим взел

преди 12 години

Надявам се елкторатът ни да оцени нашата борба. подобаващо, нищо че когато бяха заманеките в ход се спотайвахме и гледахме да не се разчуе.

13

анонимен

преди 12 години

защо когато всички ще се нагушат с подобни решения всички са единни? а когато само някой има интерес скачат всички? лицемери...

12

аватар

преди 12 години

Това е най голямото срамота,в народното събрание и от всички депутати,да няма един инж.лесовъд ама истински който да защити темата Закон за горите.Първото което е този е най лошия закон който може да съществува за горите,защото е измислен от някой си Емил Димитров,второ коментират,как да се унищожи природа за да се застрои,и трето никой не коментира как да се въстанови или се създаде нова гора !Това са хора унищожители на българската природа.АНАТЕМА !!!

11

Дежа вю

преди 12 години

много помия,бе ,много червена смрад.Да живее ГЕРБ

10

шопар

преди 12 години

Ъм , честно казано бедствените ситуации са ПО-важни от планувани законопроекти , защото са БЕДСТВЕНИ и не търпят отлагане. И тоя резак кво се е запенил за отсъствието от залата , нали техния резан вожд никога не е там пък и без него си гласуват законите. Относно сачмите може да се радва , по-малко хора ще искат да го отстрелят като дива *** с по-скъпи сачми, но може да има желаещи колачи.

9

Анонимен

преди 12 години

Stom revat,znachi e dobre.

8

Анонимен

преди 12 години

ДАЛАВЕРА, АЛЧНОСТ

7

Анонимен

преди 12 години

"Журналистите" вместо да кажат колко лош е този закон и как ощетява природата ни, тръгват да изместят въпроса като вкарват некви интриги с Атака и ДПС. Мишки сте ееей.

6

прасчо

преди 12 години

Божееее доживях....Тия дето раздадоха горите,замениха половин България....А главния им хидролог даже не е дошъл да даде експертната си оценка за белите ни от други подобни хидролози....*** и гьонсуратлъка и безочието.....Аферим аркадашлар !!! Дано и във вашите одаи дойде приливната вълна,белким разберете нещастието от 1-во лице.......

5

Анонимен

преди 12 години

Така ли??? Забравихте ли празните пленарна зала преди 4 години, редовно!!!!!Тройната коалиция е геноцид!!!!!

4

sante_dog до 1

преди 12 години

а сегашните колко ще приберат от Витоша ски... абе всички са маскари и това е

3

jo

преди 12 години

И кой е баш устакяра ??? - *** Тасим. Тази *** няма ли да я изгоните от Парламента ?

2

Анонимен

преди 12 години

от ДПС какво коментират дивите прасета нали не ядат свинско,вай аллах

1

Анонимен

преди 12 години

колко заменки на гори са си направили предишните ни продажници.. опа управляващи