26

1234567890

преди 12 години

*** мойте саболезнования кам тебе баце,ама нали знаещ природата кадето се намеси и медицината е безсилна,такав е твоят случай на тебе нищо не може да ти помогне,да се радваш на нещастието на хората,това може да го направи само един душевно болен комплексиран човек като теб...

25

Краси

преди 12 години

Не си от Родопите. Няма такива хора там. Планината и живота е изградила и изгражда ценностна система много по-различна от твоята. Ти просто си някой плъх или си избягал от психодиспансер! Един съвет: ВЪРНИ СЕ В КЛИНИКАТА И СЕ ЛЕКУВАЙ СЕРИОЗНО !!!

24

ххх

преди 12 години

представям си какво е останало от ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО на ДПС и колко пари ще искат да го възстановят,а може и на хидролога ДОГАН още милион да дадем

23

do 19

преди 12 години

А бе айде недей така.. То за това градовете в равнината са най-развити, нали!? Щото хората са тикви?! Аман от селски изказвания! Аз пък ще ти кажа, че по Родопите специално са си много задръстени и посредствени хората. Помаците са добри и работливи там- да. Но българите са си българия навсякъде-и в добър, и в лош аспект!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 12 години

29 много точно казано

21

men

преди 12 години

Главоломното изсичане на горите води точно до такива последсвия, дърветата са естествена бариера която задържа и водата и почвата да не се свлича... но на кой му пука в държавата... все някой друг ни е виновен за всичко

20

Анонимен

преди 12 години

ЯЗОВИРНАТА СТЕНА НА ЯЗОВИР ИВАНОВО СЕЕ СКЪСАЛА СУТРИНТА. СЕЛО БИСЕР Е ЗАЛЯТО ОТ 5 МЕТРОВА ПРИЛИВНА ВЪЛНА.

19

ан

преди 12 години

ЯЗОВИРНАТА СТЕНА НА ЯЗОВИР ИВАНОВО СЕЕ СКЪСАЛА СУТРИНТА. СЕЛО БИСЕР Е ЗАЛЯТО ОТ 3 МЕТРОВА ПРИЛИВНА ВЪЛНА.

18

Жо

преди 12 години

СКЪСАЛА СЕ Е ЯЗОВИРНАТА СТЕНА на яз. Иваново в Родопите. Доколкото можах да видя от Гугъл-картата язовирът всъщност няма железобетонна стена, а насипна стена /като на Панчаревското езеро/. Предполагам, че стената прелива или е станал пробив. Под вода е село Бисер, което е на около 6-7 километра надолу по река Бисерска, вливаща се в Марица при Любимец.

17

Анонимен

преди 12 години

Поддържаме цяла авиационна база с вертолети, разни военни взимат по няколко хиляди лева заплата. И един път да има нужда от тях, хората трябва да ги чакат с часове , че времето им било лошо.

16

Анонимен

преди 12 години

Язовирна стена се е скъсала - пряко по БТВ от хора в капана. Какво става тука, бееееееееее!!!!

15

Хаджи Ахил

преди 12 години

Колеги, престанете да обръщате внимание на ***. Оставете го да си пише нелепиците. На него това му е целта- да дразни с глупостите си .

14

Анонимен

преди 12 години

Алоу, ***, болен мозък, кога те пуснаха от психото?

13

Анонимен

преди 12 години

Стискам палци за хората от Родопите - Истинските Българи. Мисля че всички знаят поговорката "Планината ражда хора полето тикви"Най лошо е тикви да те управляват

12

сом

преди 12 години

*** *** да ти подадат кол в ***

11

Анонимен

преди 12 години

Стига с тия помаци, това са хора като нас. Между другото ,който е обикалял Родопите и ходил в Златоград, завинаги остават в сърцето му.

10

До модераторите

преди 12 години

Моля ви, *** е за бан, всеки на моето мнение да ми даде +

9

НИк

преди 12 години

В Силистра снега си е около 40 см. но проблем няма.Почистването става я с ботушки,я с обувки. Я паднеш и утъпчеш малко снега. А снегорините ще ги чакаме напролет :) Хайд елек ден на всичи,че грабвам лопатата.

8

Алов

преди 12 години

Урааа! Спуканязовирна стена и хората са по къщите като мишки

7

Анонимен

преди 12 години

Тази година явно са намалили парите за психиатрична помощ и *** са го изписали на домашно лечение, а и май хапчетата не си пие...Срещу природата сме безсилни, дано се нормализират нещата!