118

ruseborn

преди 12 години

Браво на теб, 1TR, браво. Това Е истината за тези ***- българите. Аз и семейството ми никога не казваме че сме от България- а от Македония. Най-добрите ми приятели са български турци в Швеция, посещаваме турски, гръцки или сръбски ресторанти. Тук, в Стокхолм, повечето българи само се прецакват едни-други. В съществуващия БГ-сайт, всички които са били в други европейски страни преди да дойдат тук , се жалят как са били излъгани и ощетени от своите български "сънародници". И жените ни същи!

117

IVO

преди 12 години

DO 123 EI TAPANAR TI DETO SE MISLISH ZA TOLKOVA VESHT SHTO NE SI SLOJISH EDIN FISHEK OTZAD I DA SE GRAMNESH A PISNA NI OT TAPI PROMITI MOZACI

116

Анонимен

преди 12 години

123, да се е*еш е г***.

115

1TR

преди 12 години

Нахалството на измисленния народ ***, които се имат за създатели на света а с векове са били търтеи и *** живяли на чужд гръб, живеещи на територий които не са техни и нямат никакви права върху тях. Етно недоразвити племе което през вековете е ръководено от Тюрки, авари,печенези,кумани, татари, турци, руснаци, немци,пак руснаци и пак немци НО НИКОГА ОТ СЕБЕПОДОБНИ се мисли за нещо но всички знаят,че думата "***" олицворява варварщината, разкола, идиотщината, мързела, лъжата, злобата, грабежите и кражбата, Че "***" е име на нарицателното и отрицателното , едно племе създадено изкуственно от руснаците и западните страни за да им служи но в последствие изневерило и на тях.Нямате нито един съседен народ който да ви почита и уважава, иклахте и изгонихте от собственните им земи гърците, сърбите, македонците, румънците и не на последно място турците благодарение на които всъщност успяхте да се съхраните като племе на Балканите. На света няма друго племе учените на който да каже:"О нерузмни юреде защо се срамиш да се наричаш болгарин." Значи и вие самите се срамите от пренадлежността към тази *** която е показател на нещожното и долнопробното в света. Ако не ми вярвайте тръгнете из Европа и кажегте, че сте българин, никой няма да ви посрещне с ентисиазъм. И пак ТУРЧИН ЩЕ ВИ НАХРАНИ защото за тях вие сте "КОМШУ" комшу който е в беда. Но турците наистина не знаят какво представлявате или се надяват,че поне историята ви е научила на някои неща...Но уви.. Внимавайте и се постарайте да искарате тази зима, да не би останете гладни пак както през 1998 година на Виденовата зима и да чакате непрестигащата помощ от "братска Русия" а тя да не идва и помоща да дойде от "ВРАЖЕСКА ТУРЦИЯ" за каквато я имате а тя ви изхрани тогава. "Човек когато се събуди вижда първо съседа си" гласи една поговорка. Но вие не сте за съседи. И за това природата и Създателя си върши работата, след около 50 години няма да има такъв плевел-племе на Земята.

114

yyyyyyyyyyy

преди 12 години

Уууууууууууу как може каква е тази съдебна система , резил !

113

до 83

преди 12 години

"До 72 - не един полицай, а екип от полицаи ще поставят ако трябва - такава е разпоредбата на закона!"................ВЪОБЩЕ, АМА ВЪОБЩЕ не е такава "разпоредбата на закона". Домашният арест не предполага пред дома на обвиняемия да се постави 24-часов полицейски пост, че да го вардят. Ако се налага подобно нещо, това просто значи, че мярката "задържане под стража" е НЕПРАВИЛНО отказана. Ти какво искаш ? Дай да закриваме арестите и всеки задържан да го охраняват у дома му, че да му е уютно..

112

Много интересно

преди 12 години

Не виждам нито един коментар на човек който разбира от закони. Но всички (почти) са готови да съдят и се чувстват компетентни за това.Това че доказани лъжци ви разправят разни неща по телевизията или раздават присъди от Народното Събрание (в нарушение на Конституцията и законите) ви е достатъчно? Ако беше прав Цецо - защо трябваше да лъже както посочва 119, а просто не каже истината?

111

Цецо е лъжец

преди 12 години

Така се правят манипулацийте - "МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик" - това съвсем не е същото като 'забавяне на мотивите за присъдата' какъвто е случая - и наркотрафиката си е лежал в затвора през това време!Не само крадец но и лъжец!

110

Анонимен

преди 12 години

kolko rashodi pravite i za6to gi lovite i gi puskate pod doma6en arest.ZA6TOTO TOZI BUKLUK RABOTI SA NEKOI DEPOTAT

109

мариан

преди 12 години

ми то в съдъ навсякъде едни момиченца добродушни смеят ли да осъдат някого

108

Анонимен

преди 12 години

А , какво да кажем за NOVA.TV дето кани в сутрешният си блок семейството на арестуваният за да ни кажат колко добър и честен човек бил той , но пък какви нагли полицай има не само в България но и в Европа и по-точно в Италия защото арестували човечеца , който поизточил някакви си 15 милиона евро ???

107

гражданин

преди 12 години

този,бащата е с девет деца и навремето бяха много близки с комуниста -антифашист велко вълканов -депутат от бсп и хомосексуален.той им уреди да заграбят градинката в младост 1 и да лишат децата ни от детска площадка.винаги са били бандити !турци са.

106

GMG

преди 12 години

Аз съм миролюбива личност , а към полицаите не изпитвам особена обич още от времето, когато се наричаха милиционери. Но съдейки по вчерашната проява на една личност - М.Тодорова - вече започвам да съжалявам,че шефът на ОДМВР-София , който изпрати нинджите да гонят вятъра в Мировяне, не ги ориентира към Съдебната палата и там, следвайки притчата "Христос гони търговците от храма", качулатите не бяха изгонили с плесници и ритници съдиите от Съдебната палата. Защото това може да са всичко друго, но не и съдии. Мисля, че никога не е късно да стори това и покрай многото си черни точки да си "заработи" и една червена.

105

GMG

преди 12 години

Преди 4 дни колегите, т.е. колежките , на М.Т. се съсипваха да обясняват, че тя е прекрасен човек, отличен професионалист и т.н. и т.н., казано с две думи - това е знамето на Наказателното отделение на Софийския градски съд! След вчерашното й решение, представляващо смесица от надменност, наглост, цинизъм и проявена откровена простащина по адрес на МВР, вече започвам да се чудя, щом тя е "отличника" на НО, какво ли представляват останалите съдии! Да пуснеш в домашен арест престъпник, издирван от италианските власти и Европол за редица престъпления, подвизаващ се с фалшива лична карта, избягал от полицията в кв."Младост", да пренебрегнеш ЕЗА - е , на тази личност може ли да се казва съдия и то от "елитен" съд ?! И дали не е прав мин.Цветанов!

104

Анонимен

преди 12 години

111 ... пич , не си прав ... ако ти беше съдия и трябваше да определиш мярка за отклонение или 10 % от 15 те милиона на бандита , какво щеше да направиш ??? и тодорова трябва да храни семейство , не си прав ...

103

Анонимен

преди 12 години

Тази съдийка с действията си или по-точно с бездействията си доказва само едно и това е, че Цветан Цветанов е напълно прав като ги обвинява!С решението си тя се подигра с цялк един народ, за което ще плащат и децата и внуците и!Според мен гражданското общество трябва да се намеси остро срещу БГ съда и решенията, които взима!

102

НО на СГС

преди 12 години

Преди 4 дни колегите, т.е. колежките , на М.Т. се съсипваха да обясняват, че тя е прекрасен човек, отличен професионалист и т.н. и т.н., казано с две думи - това е знамето на Наказателното отделение на Софийския градски съд! След вчерашното й решение, представляващо смесица от надменност, наглост, цинизъм и проявена откровена простащина по адрес на МВР, вече започвам да се чудя, щом тя е "отличника" на НО, какво ли представляват останалите съдии! Да пуснеш в домашен арест престъпник, издирван от италианските власти и Европол за редица престъпления, подвизаващ се с фалшива лична карта, избягал от полицията в кв."Младост", да пренебрегнеш ЕЗА - е , на тази личност може ли да се казва съдия и то от "елитен" съд ?! И дали не е прав мин.Цветанов! Четете сп.Правен свят: там почти всички софийски съдии скочиха срещу нея и направо й предлагат да ходи в отпуск да си оправя нервите!

101

emigrant

преди 12 години

xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaa .........kav 6engan be.......

100

Васка

преди 12 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

99

woodman

преди 12 години

И ТАЗИ СИ Е СБАРКАЛА ПРОФЕСИЯТА. ОЩЕ ЕДНА ЗАГУБА ЗА ПОРНОИНДУСТРИЯТА.