115

Инспектор от МВР

преди 12 години

Допълвам - липсата на материалното осигуряване /не заплатите ни/ и желанието на гражданите да ни помагат, т.е. всички да си помагаме. Не ме разбирайте погрешно, но слевад тази оптимизация пак ще си купуваме листите, тонера, принтерите, консумативите и ще работим с 1,5 литра на 12 часова смяна. Съгласни сме, по точно съгласен съм на тотален репотбор, назначаване на качествени полицаи, които да работят нормално и да осигуряват на обществото ред и спокойствие. Сега не можем да ви го осигурим.

114

Инспектор от МВР

преди 12 години

Вижте господа, няма държава без полиция. Че трябва реформа, трябва. Че не сме много служителите от МВР с полицейски правомощия е очевадно. Че хората са недоволни от нас е очебийно. Че трябва да си подобрим работата е крайно належащо, но потенциала, средствата и законовата база са под всякаква критика. За 22 години преход сменихме 5 закона за МВР, и все неуспешни и допълвани по 20 пъти за 2-3 години. Най големия проблем на полицията, не на МВР са качествените хора, материалното осигуряване и липс

113

Анонимен

преди 12 години

Винаги първи си отиват неудобните , можещите и знаещите .Остават тези , които си мислят , че светът започва от тях и те откриват топлата вода ! Обикновено първите си оправят живота , има много от другата страна на барикадата , които знаят , че друг е открил топлата вода и колелото ! И защото са по-умни от , за които неудобните са такива , винаги печелят ! До сега имаше много "откриватели" , резултатът е видим и ясен !

112

МАТРЕАЛ

преди 12 години

Що не го духа това ***-ние трева пасем.Не знаем какво става в МВР и не знаем как се командва там?????????Хаиде холан, светът и институциите не започват от ГЕРБ(за справка медицинската енциклопедия).И преди тях е имало полиция,затвори,закони и ред за помилване-по предложение на дирекция за наказанията( пак в състава на МВР. ТОЯ СИ Е ГАДЕН ***,а не като Евгени Минчев.

111

Krum

преди 12 години

bravo na ministera!ama 53440 broiki politzai pak sa mnogo za bg republika i bg narod! da pravi smelo i reshitelno novi golemi sakrastenia s dobro sito i smetka - da ostavi dobrite profita, da im digne zaplatite mnogo i da gi kara da rabotyat efektivno!30 000 dushi politzai ni stigat!kak v Svetzia imat po -malko politzai ot nas , a sa po-golyama po plost i naselenie ot nas darjava i jiveyat v dobar red i radost, ta sa primer za eu?!?!?!?!

110

Анонимен

преди 12 години

Реално няма да съкратят никого, защото това са незаети щатни бройки.Ако все пак някой си отиде, това ще бъдат чистачките, куриерките или някой от шофьорите.А от техните заплати ще си раздават награди, защото бюджета им вече е гласуван и пари няма да връщат!!!

109

Анонимен

преди 12 години

До *** с любов:Пролетарии от всички страни, съешавйте се !!! За простите ***, които не знаят какво значи съешавайте се да попитат систър Станишко, не мистър бе ***, а систър, ааа и това ли незнаете: систър значи сестра, та сестра Станишко ще им обясни какво точно му прави Вигенин изотзадзе!

108

мен

преди 12 години

човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. на плешивата *** на снимката мечтите и са 6 панелки (не една, не две, не три, не 4, не 5, а 6) в най голямата *** на света която наричаме столица. не къща, не спокойствие, не зеленина, не далеч от цялта мизерия и помия която създава така усърдно, а 6 панелки в софия. физкултурник нещастен, с физиономия на орангутан и везани ръкави. всичките му подопечни *** са за уволнение и започваме на чисто. ама нейсе.

107

БРАВО ,ЦЕЦО...

преди 12 години

..ХААРЕСА МИ ИЗКАЗВАНЕТО ТИ, ПО ПРЕДАВАНЕТО НА БАРЕКОВ....!Беше точен и безкрайно ясен!Желаеме ти здраве и успех, в работата и личния живот!Ние обикновенните хора , сме с теб и Бойко--докато борите червената мафия!Знайте ,обаче едно--всичко се дирижира и командва от Москва!ТАМ Е ГНЕЗДОТО НА "БОЛШЕВИШКИТЕ ОСИ" И РУСКИТЕ ВЕЛИКОДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ, СЪСИПВАЩИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!Нашите комунисти са ***, но послушни на Москва--това е основния критерий в техния подбор, за партийно членство!

106

Анонимен

преди 12 години

ko si baba znae, tova si ceco baestava za smiah, tozi apartament4ik. ocven 4e Goce e Prvanov drugo do sega ne e kazal.ama go lae i s ednoto oko gleda kam onia s parjolite.iavno Goce i Prvanov znaiat pove4e za Ceco i tystata. s udovolstvie ste 4akam reakciata na Prezidenta Prvanov

105

3000 пребити българи

преди 12 години

3000 съкратени ченгета - 3000 пребити българи по-малко!

104

начело с Цецо

преди 12 години

3000 ченгета, начело с Цецо Лажецо, вън от системата, в МВР остават 53 440

103

123321

преди 12 години

Аз мисля че Цв.Цв е за съкращение с неговата депутатска заплата и 6 апартамента(подарък), а не 3000 души, които работят за по 400-500лева.

102

@

преди 12 години

Инспекторе, полицаите на улицата, тези със сините униформи са 12000-12500. Не повече! Освен тях има 1500-2000 специални служби и още толкова ПАБ. Всичко друго е ***, който чака пенсия. Една от най-сладките работи в държавата.Ем си власт, ем нищо не правиш и никакви рискове на поемаш. Пенсионираш се без дълъг трудов стаж и огромни облаги към този момент, следва и висока пенсия после, която обикновено взимаш дълго време, защото си се пенсионирал млад.

101

хубавица

преди 12 години

Какъв поглед, какъв "интелект" и "мъдра мисъл" прозират в него. Това е надеждата ни за "оправяне"... Пък холандците ни не искали в Шенген....

100

Гарантирано от герб

преди 12 години

"Следете делото "Октопод"" - и в същото време - "...., разследването още не е приключило, каза той и допусна, че е възможно да бъдат открити още доказателства .....". При внесен обв. акт в съда, се РАЗЧИТА да се събират нови доказателства!?!?! Ето затова има оправд. присъди /бившия военен министър/ и ще има и занапред, защото прокуратурата "слушка" МВР, вместо обратното и се внасят НЕПОДГОТВЕНИ ДЕЛА, БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА, а в НК и НПК събирането на доказателства е уредено едва в 25-30 стр.

99

do 124

преди 12 години

i posle ministar

98

Анонимен

преди 12 години

малко са.виж шефа им как гледа ,като ***.

97

Инспектор от МВР

преди 12 години

До ПатриотВие не разбрахте ли, че от тези 50000 служители на МВР, полицаи са само 25000 души. И от тях министъра съкращава /оптимизира/ 3000 бройки. По численост на глава от населението, т.е. на 100000 души ние сме с 370 полицаи, с което се нареждаме по средата в Европа.Лошото е, че от тия 25000 полицаи с капацитет да отговарят адекватно на обществените потреби са само около 4-5000 души. Ноо, за 500 лв. заплата няма желаещи деца с необходимия минимум потенциал да заемат тези длъжности.

96

Анонимен

преди 12 години

Питат радио ***:- Какво е хамелеон?- Ми това е милиционер ,станал полицай ,после мутра след това бизнесмен и накрая депутат.