9

Платон

преди 12 години

от нищо се раждаш - защо трябва животът ти да струва нещо?

8

Ина

преди 12 години

Отвратително, какви безсрамници са всички, нямам думи просто, повръща ми се като чета такива нелепи "новини"! Колко струва живота ни-пълно нищо !!!

7

DS

преди 12 години

Абе в цивилизованите страни ако не се явят на дело не ги ли бутаха в панделата за неуважение на съда? А тук си ги чакат и отлагат делата.....Или викате то тва страна ли е.....дето някъв пубер се дърви на мъж, убива 6 деца и накрая паляците адвокати ще го изкарат невинен, защото сигурно някой демон се е вселил в него и под негово вляние тоз *** е згазил децата....Утре сигурно и с извънземни ще ги оправдават!

6

Sasho

преди 12 години

От едно недомисляне, се случва това.Не ги защитавам, но това е урок за младите.Ако не е ***, ще има съвест и това, че е премазал 6 деца, ще е най-голямото наказание за него,незавизимо колко години ще лежи.

5

БГ Съдия

преди 12 години

"Дай ми кинти и си свободен човек !" е моето мото. Нали има балъми дето ни търпите :)

4

Анонимен

преди 12 години

Споко момчета, ще размотавате малко системата и ....изхода е ясен. То съдебна система няма от 20 години поне, така че.... Стискайте, малко остана

3

Един Бастун

преди 12 години

Почнаха с ебавките за кво ги отлагат тези дела виновни са кво сега ще гледат на кой да му дадът 3 години ли?

2

Анонимен

преди 12 години

Едно не мога да разбера кой са изкарали от предната седалка......? кво толкова има да мислят влачат мажат измислят донаписват България е тва

1

Иво

преди 12 години

по 6 доживотни за всеки - това щяха да направят в нормалните страни