59

аз

преди 12 години

скриите снимката на този *** ,защото предизвиква само погнуса

58

Таен агент

преди 12 години

Жална ни майка България, след като и на червеите им порастнаха зъбки! А и в Парламента влязоха. Това Яне ле бело гърло пуска делтапланеристи с позиви против една партия, негови хора хвърлиха димка на събрание на друга партия, някой му подаваше компромати час по час и хоп, от Нищото изскочи някякво Яне! Ха ми обяснете как от Нищото се пръква нещо материално и вредно?

57

Нелегален

преди 12 години

АнтикУмОнисте жалък, ти виждал ли си жив комунист? Защо не научиш първо литературен български, та се пънеш с нещо, до което главицата ти не е дорасла? "генерали убийци и килАри...". И кого убиха, гниDо?!

56

Хептен анонимен

преди 12 години

Напоследък заглавията ви са... Нямам думи! Ще ми се да изригна псувни, ама така е по добре - с лубрикантче! "погна Марин..."! Ами ако го стигне?

55

ефрейтор

преди 12 години

22-и мотострелкови полк 29-01-12 22:21чИзобилието от по форумите е демонстрация на падението на българския народ, който 22 г. избира едни и същи и то с яростна аргументация, а после ги плюе до следващите избори.Относно ген. Марин, мога да кажа следното: изобщо не обичам комунистите, но не вярвам да е правил бизнес с положението си.Беше един много добър офицер навремето - професионалист, интелигентен и почтен, ... е и малко повече амбициозен / според мен /. Жалко , че нямаше много като него!

54

Анонимен

преди 12 години

До "фен на хан Крум": По цял свят има институция за предсрочно освобождаване, но това става по предложение на комисия. У нас не е по-различно. Ген. Марин само е утвърждавал такива предложения, и то не всички. А Яне Янев се наложи като изпълнител на поръчки на Бойко Борисов, това е очевидно. Да съжаляват за това тези , които са гласували за него - аз не съм от тях.

53

галактика

преди 12 години

Този е като костенурка - действа поне с 10 години закъснение. Като ще прави нещо - да го прави когато е актуално. /не съм против това, което прави, а против времето/

52

Антикумонист

преди 12 години

ГОЦЕ се е размирисъл като развалено сирене.Това жалко гномче си мислише,че живеем в пантивек и може да си върши безнаказано престапленията без ние въобще да разберем,ама си се бъркал крадливо ченге.Сега всички мръсни ризи ще ти се изкарат на бял свят и ще разберем още какви бакии си надробил.ГОЦЕ не заслужава власт,както той така и никой от неговото обкръжение от генерали убийци и килари,които той помилва заедно с лекето МАРИН с цел дестабилизация на страната и по бързото им връщане на власт

51

Яне Грозника

преди 12 години

Яне много си грозен скрий се някъде.Чудя се има ли жена която да ти даде пу*те:)ако има значи е луда!

50

уф, че мирише

преди 12 години

Яне е използвана тоалетна хартия. Вече няма никакъв шанс за политическа кариера. Тоза омазано нещо няма да пропусне да се опита и да омаже де що може. Много е гнусен.

49

Анонимен

преди 12 години

Много сте смешни сички ревльовци тук:))))А отделно ,че явно Яне не познава законите:) Парламента колкото ида иска, не може да контролира дейността на Президента по никакъв начин. Ако има някакъв проблем с нарушение на законите,това е работа единствено на прокуратурата,а след това на съда!

48

БАЧКАТОР

преди 12 години

Президентската институция трябва да бъде закрита. Само харчи от данъците ни, а полза никаква. Храним двама ***, които освобождават убийци, рецидивисти и изнасилвачи и прочие *** ! Още Желев е започнал с помилванията и всички след него са го правили да не останат по-назад. Чудя се кои са по-големи *** - президентите или затворниците.

47

емигрант

преди 12 години

И още една комисия ако може , за връзките на Яне с трактора ? Тои *** та омазан , горкия Яне !

46

Анонимен

преди 12 години

БСП събира армия за следващите избори. Знаете ли тези 500 *** колко гласа могат да им дадат на БСП щом 2-*** *** осигуриха 1500 гласа за БСП на президентските избори тука в нашият град, а можете ли да си представите тези 500 *** колко още гласа ще докарат ?

45

Анонимен

преди 12 години

Може и да е прав Яне, ама аз не вярвам на хора, които до обяд уволняват, а следобят се мазнят :)

44

Анонимен

преди 12 години

Марин е намалил 4 ПЪТИ броя на помилваните. За 1 мандат на П. Стоянов са помилвани 1008 осъдени.Лично аз не виждам, проблем в това да се помилват тежко болни. Но не ми се вярва само за няколко години здравето на осъдените да се е подобрило 4 ПЪТИ. Така че сигурно и паричките са важни за помилванията.

43

до 41

преди 12 години

А дали чугунена комунистическа чутуро гоце би позволил на който и да било да изнася или разгкася подобна новина...

42

Сокол

преди 12 години

Гоце и Марин - Божествените Опростители (т.е. прости червени глави, опрощаващи престъпления срещу пари в собствения си джоб)!*** ***!!

41

Анонимен

преди 12 години

БРАВО, ЯНЕ! МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИТЕ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ

40

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя *** Марин няма ли поне малко съвест и при тия разкрития да се гръмне в тъпата комунистическа кратуна! Как е възможно при тая висока тежка криминална престъпност, при тия чести убийства, извършвани с такава жестокост, да си позволява от този толкова висок пост да помилва тия изверги, някой от които осъдени на 20 г. Не помисли ли за жертвите, повечето невинни, в какви адски мъки са им отнели живота, не помисли ли за близките им, които цял живот ще страдат? Как така над 100-те убийци, които е помилвал все били болни, а някои даже не са били влезли още в затвора. Дори и да са били болни, което не е вярно, но дори и така да е, тоя няма моралното право да ги пуска на свобода! Но комунист с морал няма!!! ТЕЗИ ГНУСНИ ПОСТЪПКИ НА КОМУНИСТА МАРИН ЗА МЕНЕ СА СИ ЧИСТА ПРОБА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАЙ-БЕЗСРАМНО ИЗХРАЧВАНЕ ВЪРХУ ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ И СТРАДАНИЯТА НА БЛИЗКИТЕ ИМ .