30

Чък лайни

преди 12 години

Чък Лори е скапан еврейн !!!! Всички думи казани от жидската му уста са лъжи !

29

до хаха

преди 12 години

Ти хаховецо явно си малък още и не помниш филми като Уолстрийт и Взвод - но простено да тие - те и другите хаплювци като теб могат да мислят само две седмици назад във времето...

28

аха

преди 12 години

Майкъл Дъглас се възползва от шансовете,които баща му даде,докато Чарли успя само веднъж и за благодарност се из..а на метеното.

27

хаха

преди 12 години

Разликата е,че Чарли освен в Двама мъже и половина(благодарение на Чък Лори) няма нищо свястно в кариерата си(колкото и да го пробутваха).А Чък Лори и преди този сериал и след него винаги е правил неща,които с а согромен рейтинг и обират наградите на гилдията.

26

pissed off

преди 12 години

До 20:абе пич стига се излага,още малко ще кажиш, че и Майкъл Дъглас е станал известен само благодарение на баща си ;)

25

Анонимен

преди 12 години

Абе днес.бг ***... Как разбрахте, че Чарли му е пожелал лицемерно успех?!!!!!???!Чарли си е много готин, честен и добър човек. Лицемер бил!? ***!

24

юлия

преди 12 години

предпочитам да гледам старите серии

23

креми

преди 12 години

гледах няколко серии,харесва ми,макарче не е като с чарли

22

даниела

преди 12 години

еееее как така,аз толкова много го харесвам и постоянно го гладам

21

Анонимен

преди 12 години

Ако Чарли се върни в Двама мъже и половина, сигурен съм, че поне още ~10 сезона ще има!

20

Анонимен

преди 12 години

... взвод, ***, следата на сянката, млади стрелци ... всичкото години преди Чък Лори да даде на Чарли "ролята"за баща му въобще не споря, както казах, това е съвсем различна мъка - но днес хората се образоват с гугъл и уикипедиа, та се налага да спорим с такива като тебе по форумите.айде успех, ако Чарли не беше направил скандал, доста хора нямаше да знаят името на Чък Лори или дори на сериала.

19

до 18

преди 12 години

Аз по-добре от теб знам къде и играл,а и защо е играл(вече го написах).А татенцето му е голям актьор,за разлика от синчетата си,които не стават за нищо!И на Емилио Естевес му е богата фолмографията,ама и той и Чарли са вечните провали.Та ако не беше Чък Лори да даде на Чарли "ролята" нямаше въобще да се пише днес за него като за актьор...

18

Аз

преди 12 години

Проблемите на Чарли са политически и започнаха след участието му в този клип: vbox7/play:e600c67aНяма нищо общо с дрога, *** и т.н .... просто демокрация по американски !Следващият е Шон Пен !

17

do 11

преди 12 години

а бе ти чуваш ли се въобще? Татенцето го пробутвал. Отвори си imdb и поразгледай къде е играл, па говори после. Да не говорим, че много от днешните пишлемета знаят за татенцето благодарение на Чарли и брат му, но това е друга мъка.

16

вярно

преди 12 години

Наистина серияла се изчерпа още когато Чарли играеше. Все пак Джейк порасна и вече не беше същото сладко глупаво хлапе. В последните сезони (с Ч.Шийн) започнаха твърде много да наблягат на това колко е *** Джейк и колко е смотан Алън - едно и също във всяка серия, нормално е да се изтърка... Като цяло серияла започна да затъпява 2-3 сезона преди Чарли да умре :)

15

д

преди 12 години

Харесвам Аштън като актьор, но наистина не трябваше да играе в този сериал. Не го прави добре, не е смешно, не е същото. Изгледах всички сезони на един дъх, но като стигнах до епизодите с Аштън спрях още в началните серии.

14

Педро Макарон

преди 12 години

Без чичо Чарли е гола вода....Аштън не струва, както винаги всъщност...

13

Всичко е ОК.

преди 12 години

Гледах 1 серия от новите и ми хареса. Ясно е, че няма да е същото, но си е ОК.

12

svetleto09

преди 12 години

Филма не е същия без Чарли Шийн. Гледах една серия с Аштън, но не става. Както е написал/а weisse wolfe все едно да гледам Алф, без Алф...

11

Стоянов

преди 12 години

Тия бози гледа ли ги някой?