50

хух

преди 12 години

Не го ли прикоткат пак,тея са загубени.Пулен абсурд е филма без тоя пич

49

до 47

преди 12 години

... няма съпоставяне на двата сериала, просто тука някакъв разправяше за великите работи дето ги правел Чък Лори и дето обирали награди от гилдията...

48

Анонимен

преди 12 години

Dnes. bg, reporterite vi sa tupi, nekadurni i prosti selqni. :) Mnogo si pozvolqvate da si suchinqvate pri polojenie, 4e ne struvate ni6o :)

47

d

преди 12 години

Въпрос на вкус. На мен сериала ми харесва и в новия му вид с Аштън

46

Анонимен

преди 12 години

Чарли Ший не пример за липсата на демокрация в Америка. Изгониха го от сериала заради това, че мисли различно от управляващите. Когато сериалът се изчерпи, актьорите ще поемат разочарованието на публиката.

45

Анонимен

преди 12 години

Аз и без това не гледам "Двама мъже и половина" без Чарпли Шийн. Манджа без пиперец е блудкава.

44

Анонимен

преди 12 години

Някак си не ми се вижда съпоставими "Двама мъже и половина" и "Дарма и Грег". Даже според мен съотношението е Марианската падина и Еверест, но това което казва Чарли е 100% вярно. Страшни фенове сме с мъжа ми на този сериал гледали сме по сто пъти всички сезони с изключение на 9-ти. В него все едно не пишат същите сценаристи. Образите на Алан и Джейк са видиотени, липсва свежия персонаж на майката, Джудит, Бърта и д-р Мелник. Пълня тъпня с много цинизъм и даже мъчителност.

43

Анонимен

преди 12 години

такива сериали, като "2ма мъже и половина" и "Дарма и Грег" колкото и да са симпатични, много бързо се изчерпват - независимо какви актьори играят в тях - възможните сценарии се изчерпват и започват да се повтарят.Специално комедийните сериали и при най-добрия сценарий могат да бъдат провалени, ако не ги изиграят добри актьори."наркомана" Шийн - 3/4 от колегите му в Холивуд са по-големи наркомани и алкохолици, просто не са ядосали Белия дом. Това *** Кътчър също ще се появи в тия хроники

42

извънземен

преди 12 години

Все си мисля, че се пише Аштън Кътчър, а не Ащън.

41

Темерут

преди 12 години

Чарли Шийн е много голям актьор доста преди изобщо да се зароди идеята за тоя сериал двама мъже и половина! Играе и пародийно/комедийни роли с голям успех, и сериозни! Нямал бил нищо значимо в кариерата си, егати малоумното изказване! Пак към 28-ми се отнася. Майкъл Дъглас също си е голям актьор и не дължи успехите на баща си!

40

ivan_td

преди 12 години

Men puk me kefi che Ashtun smeni toq narkoman. Inache seriala prosto beshe vlqzul v zadunena ulica i poslednite serii bqha prosto edno Deajvu. A tova che Charli e kuha leyka i ne moje da se meri i s malkiq prust na Chuk Lory, se vidq s provalenite mu proekti.

39

Анонимен

преди 12 години

На мен ми харесва и с Ащън. Поне в ролята му има някакъв морал, колкото и малко да е.

38

Zemevladelec

преди 12 години

Този сериал верно нищо не струва след Чарли

37

Темерут

преди 12 години

А, бе днес.бг... Защо мерите човека с собствения си аршин? Изказал мнение, и веднага го изкарвате някакъв хейтър. Не, че на Чарли му пука, де! Той има толкова кинти, че ще му стигнат за още 3 живота, най-малко.

36

do 36

преди 12 години

Пускам го пак за да го видят повече хора, Това е ИСТИНАТА за света в който живеем!Проблемите на Чарли са политически и започнаха след участието му в този клип: vbox7/play:e600c67aНяма нищо общо с дрога, *** и т.н .... просто демокрация по американски !Следващият е Шон Пен !

35

Патриот

преди 12 години

Гледайте в ютуб въпросите на Чарли към обама за несъответсвия относно официалната версия за 11ти септември!За какво мислете естаблишмента там поде такава кампания срещу него ,да го дискредитират изкарат ***,наркоман,алкохолик,защотое много опасно публична личност да говори за такива неща!

34

Анонимен

преди 12 години

Чарли се разприказва и продажните медии по поръчка взеха да го храчат

33

прасчо

преди 12 години

Истината е,че да нанкаш с Деми не е достатъчно за да си голям като Чарли...без него сериала е без подправки и вкус....А ме кефи и позицията му на свободен човек .........

32

Анонимен

преди 12 години

и отбележи, ролята в сериала си е най-обикновена телевизионна роля, нищо особено - не е най-добрата му роля, а ролята, с която е направил най-много пари...

31

до 28

преди 12 години

... ами след този коментар, просто няма закакво да се говори с тебе за кино,няй-вероятно познаваш материята до детайли, щото си ял пуканки