195

Пушач

преди 12 години

Аз предлагам да ги хванем тия от организациите на тясно и да пушим докато не изпоприпадат от задушаване :D Мама им... проста. Нямат си друга работа!

194

възпитан пушач

преди 12 години

и по-надолу имаше някакъв безумец с убийствата и т.н. Пичове, хиперболата върши работа само в литературата, Питайте учителките си.

193

Анонимен

преди 12 години

За пореден път се убеждавам, че на непушачите им куца логическото мислене :)Очаквайте в скоро време акции на ГДБОП по залавяне на пушачи по спирките

192

Анонимен

преди 12 години

Що не разрешат педофилията, изнасилването, убийството какви са тези наршения на права?!

191

Анонимен

преди 12 години

Да вземат да забранят и барбекютата на открито, щото и те пушат :)))

190

gtf

преди 12 години

Ако искам да отворя кафе само за пушачи - няма да мога, нали ... и кой сега е дискриминирания, че не разбрах ?

189

do 209

преди 12 години

Ti izobshto chetesh li stataita ili si tyrsish vinoven po enercia?

188

Анонимен

преди 12 години

Поредната идиотщина на властимащите в Бг, винаги като трябва да пренасочат вниманието на обществото от някой важен проблем, подхващат тютюнопушенето

187

gtf

преди 12 години

198 - абе айде бе кво се прайте на много екологични,на спирката 30 годишния автобус не те трови - нали, или пък потока возила особено в претъпкан град или на некое натоварено шосе - цигарите са ти последна грижа.Да не говорим за редица производства дето вятъра им вее на километри отровния прахоляк.. Никой не те кара да се вреш там дето има запалена цигара, като те е страх от мечки не ходи в гората

186

aaxxa

преди 12 години

Аз като пушач мога да кажа,че непушачите ме дискриминират и нарушават правата ми за свобода да правя каквото си искам в ДЕМОКРАТИЧНА държава! :) няма да мога да ходя на плаж,по заведения,стадиони,паркове ако там не се пуши...даже и на работа няма да мога да ходя :) кой ще плаща данъци тогава и осигуровки? ще се водя соц. слаб и ще трябва тия непушачите да ме издържат като плащат данъци и осигуровки :)

185

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да се дадат права на хората да могат да дишат въздух без цигарен дим. Това поне е много по-лесно осъществимо, отколкото да намалим вредността на изгорелите газове на автомобилите и т.н. Разбира се трябва да се премахват или поне намаляват всички отрови, но трябва да си много ***, за да считаш, че щом има една отрова, значи трябва да има и друга отрова.

184

elena

преди 12 години

POrednata balgarska prostotiq,v zavedenie OK,ama i na otkrito.....i v avstriq go nqma tui 4udo

183

Анонимен

преди 12 години

Колко цигарен дим ще вдишате на една спирка и колко автомобилни газове? Някой, ако ми извади едно достоверно проучване и ме убеди, че наистина е вредно, съгласен съм да се приеме такъв закон.

182

Анонимен

преди 12 години

А непушещите старци в Кавказ с колко години повече живеят от пушещите? А в САЩ ако ги нямаше забраните, болестите колко пъти повече щяха да са се увеличили?Старите българи пушеха много по-малко и живееха съвсем друг живот.Хайде стига евтини манипулации!

181

Анонимен

преди 12 години

Пушещите старци, в планината "Кавказ" , живеят повече от сто години. Въпреки, че в САЩ забраната, за тютюнопушенето е от повече от 20 години, заболяванията са се увеличили, но не намалили. Старите българи са казали, че болестите идват от нерви и от настинка, а те у нас са налични! Скъпо отопление, независимо дали е парно, ток, или твърдо гориво. Освен това системното унижение, от администрацията "образува" нерви, на хората. Това са фактите, другото е от лукавия. Забрана - условие за глоби.

180

Анонимен

преди 12 години

199,купи си ти остров и си живей там и си пуши колкото искаш!Писнало ми е и от такива ***!

179

анонимен

преди 12 години

влезте в един училищен двор, там е пълно с трезвеници и непушачи

178

анонимен

преди 12 години

до 195 ами купи си остров и си живей там сам. и на мен ми е писнало от ***

177

Анонимен

преди 12 години

Всеки пушач с запалването на цигарата си показва силна нетърпимост към околните. После кой бил толерантен и кой не!

176

Анонимен

преди 12 години

Потресаващо е колко е изпил ума на пушачите никотина!Те даже не могат да схванат какво правят!!!!!