235

Анонимен

преди 11 години

В Испания няма такова нещо може би има забра за пушенето на детски площадки и заведения(закрити помещения) но никой не го спазва хората си пушат на площадките и не ги интересува тоя закон в открити заведения също е разрешено и хората тука знайте ли какво казват ние сме туристическа държава не можем да си позволим пълна забрана защото това означава да си загубим половината от туристите но ни нали сме много умни и имаме повече туристи от Испания що да не си го позволим........

234

Анонимен

преди 11 години

до 240А знаеш ли че даже и да си без осигуровки си влизаш в болницата и ти предоставят пълна помощ но помощ до пълното ти излекуване каквото и да е то заплащаш си само лекарствата които с рецептата са ти намалени на 50% и то ако доброволно напуснеш болницата преди твоето излекуване не като в България да си плащаш осигуровките и като влезеш в болница и пак да ти искат една камара пари за това и за онова ..и после управляващите да ни замазват учите колко много пари струвал един болен на България

233

Анонимен

преди 11 години

до 240 Абе приятел ти какви сметки си правиш ти изобщо нормален ли си ?В тая твоя долна сметка говориш за хора не за овце че да смяташ колко струвало един болен на държавата ами дай да го оставим да умре че държавата да си спести малко пари ами дай и да изчистим всички болни и стари хора а ?Че белким забогатея тая държава а ?Ти знаеш ли че си в голяма заблуда знаеш ли че в Испания не заплащаш и един цент когато си с осигуровки и си осигурен в пълния смисъл на думата !!

232

Анонимен

преди 12 години

Нали кучетата си имат колибки, и за пушачите трябва да има такива, да си павкат на воля.

231

Анонимен

преди 12 години

Какво са ни виновни кучетата, та и тях да тровим?

230

Анонимен

преди 12 години

Да се определят помещения, както е по летищата и да се напише на вратите - САМО ЗА КУЧЕТА И ПУШАЧИ !!!

229

възпитан пушач

преди 12 години

pero, точно от американското здравеопазване ли намери да вадиш статистики?че отгоре и статистиката на бизнеса, за който човека е бройка и пари, но не и човек.след цигарените паузи ще ти премерят и кафе паузите, после и времето за хрна, докато накрая работното ти място ще е като на кокошка носачка - тясна клетка, а зад гърба ти конвейр да събира яйцата. не мога да повярвам че умен човек може да покрепя иизточниците не тези "статистики".

228

Анонимен

преди 12 години

pero,не се мъчи да налееш ум в главите на пушачите. Това е невъзможно - мозъците им са безвъзвратно увредени от цигарите.

227

pero

преди 12 години

До: Цветан КараилиевКретенизъм? Човече, даваш ли си сметка колко струва един болен на окаяното ни здравеопазване? Явно не. Ще ти дам за пример омразните американци, защото за разлика от нас публикуват статистични данни които са лесно достъпни. Въпреки строгите забрани, там всяка година дават по $14 милиарда да лекуват болести причинени от тютюнопушене. Отделно бизнеса губи средно по $733 милиона годишно от фас почивки които се равняват годишно на 9 дена при мъжете и 6 при жените. Мои колеги ги правят тези 9 дена за 2 месеца. Какво са няколко заведения в сравнение с тези загуби.

226

възпитан пушач

преди 12 години

по повод здравео и вноските:Защо не протестирате срещу очевидната неправда да губите здравните и пенсионните си вноски при *** си? Защо да не отиват рпи вашите наследници? А застраховките, които сключвате? Защо застрахователните ви вноски остават у застрахователното дружество, дори и да не е настъпило застахователното събитие? Пушачите ли са ви виновни за това? Ако ги премахнете ще се променят ли горните въпроси/факти?

225

Анонимен

преди 12 години

"Анонимен" ще ти се удвои простотията може би , но не и клиентите, само в Англия за една година откакто е въведена забраната са затворени 2000 заведения. Хората искат да пушат, здравето си е тяхно, за което си и плащат. Като не ви харесва цигарения дим не ходете в тези заведения! Има си заведения за непушачи ходете си там, ама не искате нали? Викате срещу цигарите, а ядете ***, пиете *** и дишате ***. Защо не се забрани продажбата им тогава питам аз а?

224

Анонимен

преди 12 години

По принцип сега в заведенията ходят само пушачите и ще трябва малко време хората да свикнат, че вече могат и те да ходят по заведения и реално клиентите ще се удвоят.

223

Цветан Караилиев

преди 12 години

След поредните глупости за забраните на тютюнопушенето ще стане така,че маса заведения ще затворят,куп народ ще остане без работа и хляб,в заведенията за непушачи и днес почти няма клиенти.Пореден ***,особено във време на криза

222

Анонимен

преди 12 години

Да може да се диша - прекалено хубаво е, за да е истина.

221

физкултурник с папка

преди 12 години

кой контролира за НЕ ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕЩАНИЯ

220

Анонимен

преди 12 години

Из дневника на благочест и загрижен за здравето си непушач:след пушачите да се готвят вегетарианците - отделят много метан поради харатера на храната.После няма да лекуваме заразните заболявания, а ще убиваме и изгаряме болните като шапави овце.

219

възпитан пушач

преди 12 години

и пак да се подкрепим :)имам абсолютно същите впечатения от Австрия! Там може дори в двореца Хофбург да седне човек в салон за пушачи в сладкарницата.Ама си нямат българи, които да се ядат с други българи там. Сигурно са нещо не в ред, та не мачкат гадните пушачи под път и на път.

218

Пушач

преди 12 години

Възпитан пушач [237]: Подкрепата е взаимна!

217

Пушач

преди 12 години

Бях в Австрия. Там всичко е толкова добре уредено. Нощните заведения са за пушачи, но с добра вентилация! През стълб, навсякъде имаше по едно кошче само за цигари. По цяла Европа фасове и мръсотия по улиците няма. Защо не се надигнете срещу това? Къде са ни кошчетата за *** и фасове? Искайте велоалей, чист градски транспорт, намаляване на трафика, градинки...Тръгнете в тази насока и тогава вече, всички ще дишаме по-чист въздух! Не нас трябва да плюете, а тези които не си вършат работата!

216

възпитан пушач

преди 12 години

Да подкрепя "Пушач" 235:С какво попречиха обособените за пушачи салони? Защо не се скача срещу алчните кръчмари, които спестяват от качествено проветрение? Добре проветрен салон е приемлив дори за непушачи.