34

Анонимен

преди 12 години

Тоя жалък фъфльо изпълзя-барабар Петко с мъжете!

33

Kristalinka

преди 12 години

DO 17:ETO ZARADI TAKIVA PROSTI KATO TEB BULGARIA E NA TOVA "CVETUSHTO" POLOJENIE TUFLEK BEZMOZACHEN.KAJI BE TAPUNGER BOIKO KAKAV e ?MUTRA I POLOVINA I KOMUNISTI.VSICHKI OT GROB SA KOMUNISTI NO CHAAAAAAAAAK PETATA KOLONA.***!

32

Смешно и тъжни

преди 12 години

Този човек е недоразумение !СДС замяза на Атака -- стават все по смехотворни

31

Filio

преди 12 години

Който няма какво да работи ства политик!Който не ства за политик, се превръща в Мартин Димитров.Който не става и за Мартин Димитров, си остава завинаги такъв!!!

30

Иван

преди 12 години

Мартинчо не искаш ли папата да си каже ? Абе това СДС има ли го още ?Обичат ли се още сДСБ?Защо не коментирате жената пребита и ограбена в Токуда - там няма келепир с името на Цветанов а тук зщитаваме клетото семейство. Мировянци май не са много съгласни с констатацията "невинни граждани"

29

това

преди 12 години

са все по-жалките напъни на комунистите, толкова смешни и неадекватни, че няма по-вече накъде. Радвам се, че във форумите голяма част от посещаващите разбират това и подкрепят правителството. Разбира се,отиващите си 100 годишни авери на партията няма да се променят,но това е положението.Б-я върви в правилната посока.

28

Анонимен

преди 12 години

Първият изпит на Плевнелиев дойде. Да видим дали ще защити гражданите на България от полицейски произвол или ще си трае като мишка.

27

звер

преди 12 години

А между другото,какво още трябва да се случи в МВР,за да се промени нещо?!То не бе насилие,починали(убити)арестанти,изтичани на всякакъв вид информация,корупция-и какво ли още не...А парите на все по-малко работищите отиват за издръжката им.Срам,срам...На времето,преди 10.11.1989,когато се слушаха забранени радиостанции,в коментар по една бе казано,че една държава,в която милиционерите(полицаите) са повече от учителите,тя е полицейска държава.Да виждате промяна?

26

звер

преди 12 години

ей,20-ти,без значение е кой какво е изкарал,вкарал и т.н..Това не са убийци или садисти,не се действа така с просташка сила.На полицейското насилие трябва да се сложи край-основно като се изгонят комплексарите от системата.Това е проблема!Лабилни и неосъществили се лигльовци слагат пагон и качулки-мнооооо обичат да мачкат и бият,но ако не ги пази закона,са си дрисльовци.Истинска реформа трябва в МВР,не козметика.

25

norm

преди 12 години

Ако президентът започне да отговаря на въпросите на всеки ***,за друго няма да му остане време.

24

Българин

преди 12 години

Да припомням ли събитията от Катуница, как докато страната бе пред гражданска война, уродът цветанов обикаляше да агитира и да се друса по концертите на Веско Потното, докато свините му пребиваха младежи по улиците, задето имат нахалството да искат да живеят в нормална държава? Да припомням ли за Боби Райнов, зверски убит от орда *** пред очите на ушевите ***, за разграбените фабрики, мандри, нападнатите болници - все от ***, пред погледа на "полицаите"?Не оставка - СЪД ЗА ЦВЕТАНОВ

23

Българин

преди 12 години

Поредната веселяшка проява на терористите управлявани от лицето цветан цветанов - момче на 18 години от Скравена бе инквизирано с електрически ток в ушевото на Ботевград по подозрение, че рисувал свастики. 20 - сигурно и той е опасен терорист, нали? А каквито и да са били тия от Мировяне, това не дава право на ушевите със скрити зад черни маски *** да ги малтретират !!! Защо не биха и ритаха "цар" киро, защо не го изтезаваха с ток, а го охраняваха като римския папа ???

22

МалтиМързеливото око

преди 12 години

Малтинчо, ти май търсиш умишлено конфликт, а?

21

Анонимен

преди 12 години

Мартин лидер на когооооо? Че то има ли още СДС? Що още се напъваш бе момче? Не ставаш. Не го ли разбра?

20

$

преди 12 години

Ба! Този откъде изпълзя? Нали си подаде оставката, за оакването на изборите.Това пък беше неговия тест за некадърност.

19

за мировяне

преди 12 години

Цялото Мировяне прекрасно знае "пребитите" от полицията като професионални контрабандисти ,които малко преди акцията бяха вкарали в дома си две коли с цигари от Сърбия.Продажно ченге ги е предупредило в последния момент и те изкарават цигарите с джипове с тъмни стъкла.Контрабандистите сега са много устати, но от простотия не схващат,че го хвърлят върху дъщеря си,хероинова наркоманка,която сега ще го отнесе "за компенсация" и съвсем законно,разбира се.

18

Анонимен

преди 12 години

Пффф, тези вече не играят ли в аматьорската лига? Какво да им обяснява президента? Гоце обясняваше ли ни или мяташе пушка на рамо и се изнизваше?

17

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЛИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ В БЪЛГАРИЯ ПОД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА СЕ ОПИТВА ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА СВАЛИ ГЕРБ.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БОЙКО И ЦЕЦО РАБОТЯТ ЗДРАВО И СА СЛОЖИЛИ СКОБИТЕ НА ТРАКТОРА.И ТОЯ ПУНДЬО СЕРГЕЯ И ТОЙ НАРЕДЕН ..БАРАБАР ПЕТКО С ...ЖЕНИТЕ А ПЪК ЖЕНА МУ-С МЪЖЕТЕ....ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ НАПЪНИ НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С ГОЦЕ И ТРАКТОРА.

16

Чупка!

преди 12 години

Тоя със зареяния в нищото поглед няма ли да млъкна най-после.Така поне ще си мислим, че може би е малко умен.

15

Анонимен

преди 12 години

Хаха, Послушкото какво очаквате да каже при положение, че слуша БъБъ ?