9

osata

преди 12 години

Айдеее, дотук прочетох за 4-*** заместник-министри. Колко ли още ще се назначат? Ей, много се работи в нашата държава! А уж щеше да има намаление на администрациите...

8

Анонимен

преди 12 години

Захариева е сред първите хора в екипа на президента Росен Плевнелиев, посочена от него далеч преди да положи клетва. В новата администрация на президента тя изпълнява длъжността главен секретар. Доказала се ***!

7

Анонимен

преди 12 години

Досегашният съветник на министъра на икономиката Трайчо Трайков по европейските фондове Жулиета Хубенова е назначена за негов заместник. Заповедта на премиера Бойко Борисов е разписана днес, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. Секретар на Хуйовина е *** Маринкин, също така голям демокрад и ***.

6

Анонимен

преди 12 години

Хубенова е заемала поста директор за България по програма БАС, към ЕБВР, работила е в Opportunity International България, партньорска агенция на международната мрежа на Opportunity International за подпомагане на микропредприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство...Може да духа, може да гълта! И обратното!

5

Анонимен

преди 12 години

Жулиета Хубенова: Лапаме *** всякакви, стига да са по стандарти на ЕСГарантирано от ГЕРБ!

4

Анонимен

преди 12 години

Жулиета Хубенова е омъжена за Ромео Гъзотрайков, стар демократ и както се сещате, ***. В смисъл гей, като Станишеф. Хубенова е заемала поста директор за България по програма БАС(Български антифашистки съюз), към ЕБВР (по известно като дъ тъ и бъ), работила е в Opportunity International България, партньорска агенция на международната мрежа на Opportunity International за подпомагане на микропредприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство. Владее английски и руски езици. *** е като ***.

3

Анонимен

преди 12 години

Министър-председателят Бойко Борисов назначи Жулиета Хубенова за заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, съобщиха от правителствената пресслужба.Тя ще отговаря за оперативна програма "Конкурентоспособност".Жулиета Хубенова е инженер по образование. Прави *** по стандарт.Досега тя беше съветник по европейските програми в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Процъфтяхме тогава.Преди това е заемала поста директор за България на програма БАС към ЕБВР. *** майката, към ДТБ ЕБВ.Хубенова е работила и в "Опортюнити интернешънъл"-България - партньорска агенция на международната мрежа на "Опортюнити интернешънъл" за подпомагане на микро-предприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство. Хвърчим брато, кам Микре, Троянска община, не към микро!Има опит в сферата на европейските програми и фондове в подкрепа на бизнеса.Владее английски и руски езици. *** е като ***.

2

Анонимен

преди 12 години

Еми така е.Агент Гоце дори се разведе заради една такава

1

Анонимен

преди 12 години

... като преди това му е била секретарка и любовница!!! Шуробаджанащината няма край! Гарантирано от ГЕРБ!!