27

7

преди 12 години

Та кой казваш трябва да чете, че не разбрах :)))

26

7

преди 12 години

iBooks uses the ePub file format. там и малко по-надолу следното iBooks supports the industry-leading ePub digital book file type. You can sync freely available ePub files to iBooks using iTunes, or purchase or download books from the iBookstore. iBooks also supports PDFs, which can be manually synced to iBooks. In addition to ePub and PDFs, iBooks 2.0 and later also provides support for the new iBooks format used in iBooks Author. Other digital book file types are not supported at this time.

25

7

преди 12 години

Ех наблюдател :) продължаваш да се излагаш :)))) support apple/ kb / HT4059 чети повечко :) само с гледане на таван не става

24

Анонимен

преди 12 години

Поредния опит да ти набутат скъп и безполезен дивайс с единствената цел да са пазаруваш от поредния гейстор....

23

pdf

преди 12 години

Наблюдателят няма да го коментираме - толкова си може.Ще поддържа PDFThe supported e-book formats by iBooks are ePub and PDFВъпросът е, че можете да си четете на всяко устройство doc pdf и други текстови форматипрезентации и т.н.

22

7

преди 12 години

Иначе са хитри спор няма :) iBooks няма да е наличен за нищо друго освен за iPad. За да четеш учебници трябва и пад :) Но те пък с едни размери от 800 MB до 2,7 GB единия. iBooks не чете pdf въобще картинка отвсякъде, нищо чудно че искат да привлекат издателите. Сега се публикуват на хартия и в pdf книгите от издателите.

21

7

преди 12 години

НаблюдателЕЕ никакъв нов формат ibooks, формата е epub и не е лошо да се запознаеш с възможностите му :) Съвсем се изложи този път :))))) Може и в нещо да си специалист, но определено файловите формати и техните възможности са ти мъгла. Личните нападки ги пропускам, че те сами по себе си говорят за емоционалното и умствено развитие на пишещият ги.

20

Анонимен

преди 12 години

пак сме напред prosveta.bg/libri_magici.html - от преди 1 година в БГ съществуват електронни учебници - при това работещи под различни платформи ...

19

Анонимен

преди 12 години

Малка подробност е, че направените чрез приложението учебници ще се продават само през iBookstore *** МРЪСНИ! ДАНО ФАЛИРАТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО

18

Ils

преди 12 години

Те докато го създадат, IPad2 ще остарее.

17

7

преди 12 години

НаблюдателЕЕ имаш проблеми с осмислянето ли :) ? сигурно ако отвориш .txt файл на iBooks 2 той ще е с интерактивно съдържание ли? Малко ме съмнява. А ти по-добре прочети за възможностите на файловите формати.

16

Дядо ви Кънчо

преди 12 години

Големи сте отворковци, бе дечурлига! Накичени с разни джаджи, слушате, четете и дрънкате без да спрете разни глупости. Рядко човек може да чуе да си говорите за нещо умно и смислено. Прогресът си е прогрес, няма как да останем встрани, но като ви гледам колко сте необразовани и неинтелигентни, все пак си мисля, че е защото не четете книги.

15

7

преди 12 години

НаблюдателЕЕ, ако не си запознат с възможностите на pdf и docx не наблягай на интерактивността моля те. Тя се осигурява от формата а не от устройството. И форматите на електронните книги се създават нали знаеш от какви документи :)

14

Мишо

преди 12 години

бившКоренякСофиянец, не ви ли омръзна да повтаряте само, че всички други са лузъри и прости, а вие сте големите гении, гъзари, богаташи, изобщо по-по-най. Това вече се изтърка отдавна и само вие тъпо и упорито си му вярвате още и го повтаряте като някаква мантра. Ставате вече смешни с подобно елементарно его. :-)

13

aha

преди 12 години

оптимираните предимно за iPad заглавия Значи да накараме всички да ползват нашия софтуер АМИ ТОВА Е.Все едно да слушаш mp3 само на winamp, а другите плеяри да не го четат независимо дали е платена mp3 или не.За това говорим.Или пък да правиш web сайт, но да се отваря само със Safari ,но не и с друг браузер.

12

бившКоренякСофиянец

преди 12 години

Стив Джобс определено промени света!Гладни кокошки(смотани коментатори) , просо сънуват.Ей, сладури, онези които имат Apple вис е смеят, защото знаят колко сте прости!Apple първи махнаха1. Флопито2. Кабела за интернет3. CD-тоА какво съдадоха ще е дълъг списък, но като начало те създадоха днешния смарт фон, и концепцията за ipad промени преносимия компютър ... а вие сте просто лузъри.

11

Mickey

преди 12 години

Aко някой "унищожи" индустрията на учебниците(което рано или късно ще стане), това ще е най-добрия в технологиите! А това ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЕПЪЛ вече (жалко)Останалото са смешни ПиАр акции на безсилни лузъри и подскачания на безмозъчни фанатици.

10

Mickey

преди 12 години

Както и да се пънат теолозите на Епъл и "хаджиите" мечтаещи за "божи гроб" и мавзолеи с мумии, всичко ще си стане така, както ще си стане с времето - със или без Месията и учениците Му!ЕПЪЛ И МЕСИЯТА в Облъка, НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ НИЩО!(дори и да са го патентовали)А Епъл явно ще влезе в канафката, щом разчита на такива ЖАЛКИ ПиАр акции!

9

da

преди 12 години

Ами наясно съм че искат както с ITunes да правят пари. И без техните формати затворени само за техните устройства си слушаме музика.Само че искат да те хванат като клиент да им плащаш.Аз чета в PDF всякакви книги от пиратски сайтове точно във вида в който се публикуват.Хората си ги пускат.Печелят от книжните издания,защото са по-удобни за четене.Както много хора ползват калкулатор,вместо програмата калкулатор в уиндоуса.Така че не само съм наясно и ми даже много.Не си купувам песни от Амазон

8

dabe

преди 12 години

Мога на всяко устройство смартфон,компютър,лаптоп,нетбук,таблет,ултрабук даси чета PDF i DOC документи, с които е пълен нета.А тези искат да им плащам за старо инфо в нов файл формат.Мерси.На най-стария компютър ще отворя .doc файл и ще си чета каквото си искам учебник, книга, ръководство....