36

Ай сиктир

преди 12 години

На всички коментари, кой е виновен ще кажа едно - по Татово време пътищата се чистеха далеч по-зле, но такива циркове не е имало защото... на тираджия и през ум нямаше да му мине да опита да катери тоя баир без вериги. При това веригите бяха далеч по тежки и гнусни за слагане.Извода за вината може да си направи всеки сам.

35

Анонимен

преди 12 години

Ами да ги глобят с тях ли ще се занимават...50 тира х 2000лв глоба за неспазване на разпоредбите =100 000лв и ще се научат на ред,ще има пари и за общината в която са.

34

ха

преди 12 години

тепанье бой по канчето

33

ЗАЩО АЗ НЕ ЗАКЪСВАМ

преди 12 години

.....ЗАЩОТО СИ ПРАВЯ СМЕТКА----МОГА ЛИ ДА ПЪТУВАМ ...ИЛИ НЕ!!!МАЛКО АКЪЛ ДА ИМАШ---АМА НА ВРЕМЕ ДА ТИ ИДВА...!ТОВА СЕ ИСКА В ЗАДАЧАТА....36---НЕ ДРУГО..!КОЙТО НЕМА АКЪЛ.....ДА СИ ПЛАЩА ЗА ГЯВОЛЪКА!ТАКА Е РЕДНО....НАЛИ?

32

Ц.

преди 12 години

кого и за какво да одрусват, всеки път се чудя защо все тираджиите са виновни, да не са *** да не са обурудвани !!!!!И дали са *** шофьори!!!!Който вярва на тези глупости не е добре!!!!

31

ВИНОВНИ СА ОТ КАТ...

преди 12 години

..."НЯМАЛО ДИСЦИПЛИНА"....????!!!!!...АМИ КАТО НЕ СПАЗВА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КАТ------/ВСЯКО ИЗВЛИЧАНЕ ,СТРУВА ПАРИ И НЕРВИ/....НАКАРАЙТЕ ТЪПИТЕ ШОФЬОРИ ДА СЕ ПРАТЯТ ЗА ГЯВОЛЪКА И ....ИЗВЛИЧАНЕТО..!!!!Я,ДА ГИ ОДРУСАТЕ СЪС ПО 200--500э. ....ПА ДА ВИДИМЕ , ДАЛИ НЕМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА КАТ....??!!!!!"....САМО ПАРАТА ----*** МАМАТА НА ГЯВОЛА И ФУКАРАТА...!"-----БРЪКНЕТЕ ИМ В ДЖОБА ...И ЩЕ ВИДИТЕ ,КАКВА ДИСЦИПЛИНА ЩЕ ИМА!ПИТАЙТЕ, ДИДИ ФАНДЪКОВА ....АКО НЕ ВЕРВАТЕ....ХА,ХА,ХА,АААА....!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 12 години

И пак ТИРОВЕТЕ виновни!!!! Така е, но пък кого ли трябва да се глоби, ако пък се установи че всичко ти е ОК? Вероятно фирмата за почистване."Изискванията на закона", поне у нас са тинтири-минтири... Мога да си сложа най-грайферните пластмасови гуми, да скъсам два комплекта вериги от "всичко по един лев" и пак да не мина, въпреки че съм законен. Може пък просто да не мога да карам на сняг въпреки правилни гуми, вериги и всичко. И к'во, ще ме глобят, че съм *** ли? Ми то може да не съм само аз... Затова си има цяла наука за поддържането на пътищата, та да могат всякакви *** да си джиткат(за което естествено си плащат данъци, винетки, акцизи и...глоби). Като не могат да минават такива камиони, те се спират и толкова. Чисти се пътят и се пускат на групи и така. Не е чак космическа технологията. А да глобиш някого, че не си си свършил работата ще е грозна картинка. И ако мислиш, че всеки издърпан камон не си плаща поне за почерпка "под масата" жестоко се лъжеш. Дори и да е повече от изряден. Особено ако не пречи на движението, не си ли плати, няма кой да го извади до пролетта(е, освен някой случайно минаващ добряк като мен, правил съм го многократно).Гладен е народа в тая държава и навсякъде търси приход. На пътя е най-лесно и най-очевидно. Кривонареден е света, а у нас по-криво...За железницата беше шега, ама по принцип е вариант. И даже някъде го ползват. Например през почивните дни забраняват движението на транзитните камиони, обаче оставят опцията да ги транзитират с влак ако не им се чака. На теория варианти много, а на практика у нас никакви. Трябва да минеш с камиона, някой не си е свършил работата да изчисти, никой не те е предупредил или спрял... и после всички те псуват къде си тръгнАл...(А примерно ти си тръгнАл да изкараш насъщния, като им закараш на същите тези възпрепятстваните любопитковци, манджа или дреха или гориво или нещо си, без което пак ще питат защо го няма там където трябва да бъде....).

29

До 9

преди 12 години

6 е един мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого просто пернато!Да ми простят пернатите!

28

ogo-bogi

преди 12 години

Бах маа му, ми то у Русчук зимно време е се тъй! Кат ни мой карат камѝОне разно шопе, дън тръгват бреее!!! Аз у Рушчук ни знам рушчуклия да кара със зимни гуми! Туй само за парвенютата!

27

Анонимен

преди 12 години

В коя държава произвеждат зимни гуми да отида да си купя?Минчо,чакам отговор!

26

Дочо

преди 12 години

Наистина най-гадни са турските, румънските и след тях българските тираджии по този път.Трябва да бъдат спирани преди да направят кашата и държани в отрезвители (Паркинги) - скъпо платени и да не се дава медийна изява на разни там *** ръководители на превозвачи(Вижте си стадото първо)!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Хайде бе!Ако бяха макетчета на детски играчки да повярвам!50 тира по 15 мин. за всеки=12 часа и половина!Може би нулата след петицата е сложена за авторитет!

24

испанеца

преди 12 години

То бива простотия *** тва ...вече не знам да плача ли да се смея ли,абе мозъци така наречените от вас тираджий са шофьори който работят във фирми за превози на товари!!!!!!! Е сега ви питам аз шофьорите ли трябва да си купуват гумите???????? А що са закъсали на тоз баир не знам не съм бил там,значи арестувайте 50 шофьора и направете по голям баир за догодина..Боже боже пази България от българите.....

23

........

преди 12 години

"Над 50 тира са били извлечени по пътя Русе - Бяла"-tochno taka!Samo shofiorite s avinovni!Tezi koito poddurjat putishtata nikoga ne sa!!!Horata nqma da razberat,che nikoq administraciq v koqto i d ae durjava nqma da im oburne vnimanie ako te samite ne gi pritisnat!Hora-ISKAITE ZASHTOTO STE SI PLATILI!!!I predi nqkoi da kaje che si plashtame malko i zatova e taka shte mu otgovorq che si plashtame kolkoto sa ni poiskali,no ne chistqt kolkoto nie sme poiskali...BUDETE BYDNI!

22

do24 и до 6

преди 12 години

Точно така 24...рурските ***-тираджии трябва да бъдат оставени или изхвърлени настрани в преспите и да стоят там до на пролет....Щото същите тия *** са като агънца в Германия ,но дойдат ли тук ЗНАЯТ много добре че тук може всичко...щото е ...*** за тях...рязана анадолска ***....Елате да ги видите как карат по бул.България -град Русе...ще те отнесат ,при ограничение 50 анадолските *** карат поне с 90...Номер 6 теб пък ако те пипна някъде ще ти е за последно

21

Анонимен

преди 12 години

Не можехме да ги накараме да излязат от камионите си и да си сложат буксир, с който да ги издърпаме.................ами,затворете движението за другите МПС ,оставете ги там до пролетта без храна,да лижат сняг,и другата зима ще са дисциплинирани!

20

Русенец

преди 12 години

Абе ей, какви глоби бе ***? Само скопяване ще ги оправи тези тираджии! Щом закъса на пътя- вадят го двама яки полицаи от кабината, трети му събува гащите и с един инструмент/ветеринарите го знаят/..шат мъдурите, с парцала дезинфекция, преспиване в палатка на държавни разноски и на другия ден един шут в задните бузи...Серсеми със серсеми!Въпросът е ако след това пак препречи движението какво да му се реже? Да стане като в театър по римско време-реже се на живо крак,ръка,нос-според фабулата!

19

Анонимен

преди 12 години

На герберите вече и зимни гуми им се привиждат за тирове:)))

18

Една_от_БГ

преди 12 години

6, като русенка и българка ми иде да се смея с четирибуквието си на коментара ти, бива, бива олигофрения, ама твоята неадекватна брощолевня направо изкъртва глупомера... :):):)

17

Анонимен

преди 12 години

Зимни гуми има,в Германия всички тирове и камиони зимата са със зимни гуми на водещите колела