37

дизайнер

преди 12 години

Тая цецка кой ще я светне как да се облича - тя е пълно недоразумение и карикатура с облеклото си.

36

тая е много нагла

преди 12 години

Президентът не следва да ходи по свирката на парламента, едно от неговите правомощия е да разпусне парламента ако се наложи, а тая се опирва да му реди в какво направление да си изпълнява функциите на най-висша държавна фигура.

35

!!!!!

преди 12 години

Аз пък очаквам да не го показват това плашило повече !!!

34

Анонимен

преди 12 години

не думай, даже и вето ? че какво се каните да творите там, та да му се налога да ползва вето за целта ? и ще го отхвърлите и неговото, както предните ли?

33

муспи

преди 12 години

Това на снимката е дърта ***! Работи по геноцида на българите.

32

май са ма

преди 12 години

боже какъв говорящ, очилат крокодил. гадна партийка проста.

31

Анонимен

преди 12 години

Както казват хората: "От умрял писмо" или "Га цъфнат налъмите" :) :) :)

30

ПОЗОР

преди 12 години

Една от дълбоко отекващите партийни ЧУТУРИ, чийто ПАРТИЕН грохот още дълго ще прокънтява в живота на невинното българско поколение и семейство. СИМВОЛ НА БЕЗПАРДОНЕН УПАДЪК!

29

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

преди 12 години

ВСЕКИ ТРЯБВА ДА Е НА СВОЯ ГРАЖДАНИСКИ ПОСТ .............. АКО НЕ ЩЕ НИ ИЗБУТА ЕДИН ПО ЕДИН , КАКТО МЕН МЕ СЪДИХА ТАЙНО ................ НЯКОГА. СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .......................... УБИХА ОНОВА МОЧЕ В ПЛОВДИВ И ГО ИЗКАРАХА РАЗСТРОЕН ............................. НЯМА ДА МЪЛЧИМ, АКО НЕ ОРЪЖИЕТО И ГЪРМИШ КАКТО В ЩАТИТЕ ИЛИ КАКТО В АВГАНИСТАН .............. НЕКА ДА ПОМИСЛИМ, ТАЗИ ИСТОРИЯ ЗАЩО СЕ СЪЗДАДЕ ?АКО Е ИСТИНА ИСТОРИЯТА ОКОЛО -Ralica Nachkova- И

28

wiktor

преди 12 години

Дай някой лев и аз ще ти съчиня подобна трагедия даже по-колоритна и ще я пуснем навсякъде в нета.

27

Селянин

преди 12 години

до АдолфТяхната полиция ги пази.

26

adolf

преди 12 години

Ексклузивно: Спецполицаи с автомати срещу Малина Начкова крещят Трай, ***!.Тя е майка на основателка на групата във Facebook, озаглавена Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ! Ралица Начкова.Излизаме със съпруга ми с колата и паркирахме пред офис на мобилен оператор, за да си платим сметките за телефоните. Аз останах в колата и разговарях с дъщеря ми Ралица по телефона, когато чух, че по колата се хвърля все едно снежна топка. След малко на прозореца видях човек с качулка и насочен автомат. Казаха ми да спра да говоря по телефона, като дъщеря ми, последното, което е чула е било да легна на земята, обясни Малина Начкова.Закараха ни в нашата къща, като аз многократно питах за какво става въпрос и защо се прави всичкото това. Отговора беше: Трай, ***! Когато му дойде времето, ще разберете!, разказа все още разстроената Малина Начкова.

25

мазо

преди 12 години

Цецка служИ самоотвержено и почти безвъзмездно на велики и светли идеи, надявам се както си е по стара соц.традиция генетично близки Нея гнусници да продължат да си ни eбават.

24

колега стругар

преди 12 години

другарко ЦЕЦКЕ, вие като държахте на отговорният другар от БКП инструмента и му го направлявахте,аз работех за социалистическата партия и социализма.Вие се Е...бяхте с другаря, аз си плащах членският внос!Е аз сега нямам пенсия ,ВИЕ СТЕ В ГЕРБ но несте КОМУНИСТКА !!брово ДРУГАРКО ЦЕЦКЕ ,С ЕДНА ВАДЖАЙНА НАПРАВИХТЕ КАРИЕРА !!!!

23

Доган

преди 12 години

Русо гладно нема.

22

Анонимен

преди 12 години

СТРАНДЖЕВ,ЗАЩО ЛИ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ТЕ обичат???!!!

21

дядо

преди 12 години

да бе да Роско ще наложи вето на Боко ,един шоколад завиваше мармота в станиол

20

ВетоНи

преди 12 години

Какво вето Бе , та нали този дребен мазен бандюга без Бойко и гък няма да смее да каже !*** Цачева , красавицата и секссимволът на държавата , нали трябва да изръси някой бисер , като вожда !

19

Боко

преди 12 години

Къф диалог?Кой командва кокошката или петела?КАЗАХ!!!

18

ей Вагнер

преди 12 години

единствения фандък за плюене е в Самоков на теферич докато столицата е пак изненадана насред зимата