39

Анонимен

преди 12 години

проба

38

Анонимен

преди 12 години

До 46Това не господ ни го "навира" драги,по-скоро ние си бяхме на път да си "наврем големия" от алчност.Иначе пари от шистовия газ няма да спечели народа,ще спечелят политицитите от взетите подкупи.Народа ще го яде големия,както винаги.Така,че това е голяма победа за България и за хората живеещи в нея!

37

Анонимен

преди 12 години

Браво на Сидеров,за пореден път доказва че е най адекватния български политик.

36

Анонимен

преди 12 години

Няма страшно, към 2050 и последния българин ще е умрял от глад или напуснал тая китна но *** държава. тогава поради липса на население добива може да започне безпроблемно. Не е никак чудно че българите са бедни - господ им навира богатството в ръцете обаче те - "на гол корем чифте екология" Тази нация си заслужава да изчезне защото което и ще стана до 40-50 години.

35

Атака

преди 12 години

Пак искат да ни замажат очите!1) Метода на добив е опасен;2) Дори да не е, това е национален ресурс който се ПОДАРЯВАА, както златото ни, кактомного други;3) Мораториума не е закон и пак ще се опитат да прекарат нещо, но може би малко по-тайно!4) Кой ще следи в момента методите на проучване, или раьона ще е отцепен и ще се пускат само послушковци?

34

Анонимен

преди 12 години

В Сибир руснаците си дълбаят на воля, а местните племена отдавна са доведени до санитарния минимум.

33

Анонимен

преди 12 години

Сега ще сондират без да разбиват хидравлично, нека им!.

32

до 40

преди 12 години

а пък ти с парите си купувай и яж pvc, вместо хляб - нещастен продажник

31

Анонимен

преди 12 години

На безработните из Шуменско,Търговище,Добрич и Варна-честито!А можеше години наред да получавате хубави заплати(Шеврон плащал добре,нали така казват болшевиките?)А сега плащайте яхтите и новите диаманти на мутрите и *** им!Да ви е честито!

30

до 38

преди 12 години

ти малаумен ли си. Виждам че си генно-модифициран вече. Най-голямото богатство на страната са водите и прекрасната природа. Какво ще си купиш с тези пари като нямаш природни ресурси за разхищение. Прав си няма да има какво да ядеш защото няма да има къде да го засееш?

29

Анонимен

преди 12 години

Ще пият само вода защото няма да има какво да ядът драги.В Кувейт няма и капка замърсяване от петрол. Като имаш мноооого пари нямаш проблеми с опазването на околната среда. Ама тъпите българи са против всеки шанс да забогатеят. Българина е *** в кална локва опитай се да и обяснищ че не е добре да лежи в калта или да я издърпаш на сила/ Ще *** и ще те захапе.

28

до 32

преди 12 години

Аз искам децата ми да пият вода, а не нефт и химикали. Ти? Идиократ ли си какво?

27

Анонимен

преди 12 години

Това е много интересен народ (българския). Все едно Катар да забрани сондирането за газ или Кувейт да забрани проучването и сондирането за петрол защото 10 процента от населението не им харесва. Горещ привет на тъпия български народ от Кувейт. Благодарение на това че арабите са по-умни от българите заплатата ми тук е 10000 лева на месец. А вие си гладувайте там геройски с по 300-400 лева заплата и припявайте в един глас с оядените западняци за екология.

26

интереса клати феса

преди 12 години

На мен ми е интересно, как ще се изкажат и как ще гласуват депутатите от ГЕРБ от Добруджа, Лудогорието, Мизия, Черноморието.??????Кое ще излезе по силно - ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА, или ПРЕКЛОНЕНИЕТО към вожда и материалния интерес и US посланика?А да ги видим сега?

25

Анонимен

преди 12 години

А ние, българите, искаме най-доброто за децата си. Рубладжии и доларджии са свободни да емигрират...

24

Анонимен

преди 12 години

Ние купуваме 1000 куб.м. за 420 долара. В страните, които произвеждат собствен газ, цената е 99 долара. В този смисъл въпросът, който разглеждаме, е за конкурентоспособността на българската икономика и за сигурността.Ето това е истината.Сега слагайте на воля минуси,колкото щете.

23

Azz

преди 12 години

Парламента прие абсолютен мораториум + 100 милиона лева глоба за нарушаването му! Браво - гражданското общество го има и беше чуто от управляващите! Честит край на прехода дами и господа!

22

Рубладжиев

преди 12 години

Ние, рубладжиите, не сме съгласни да се правят проучвания за добив на български газ ! Не е екологично ! Ние искаме България да закупува руски газ, защото е по-ароматичен и защото опасването на цялата ни територия с руски газопроводи и нефтопроводи е изключително екологично за българската природа ! Също считаме, че е изключително екологично, да се строят руски атомни централи в наши земетръсни зони и да се съхранява отработеното руско ядрено гориво на наша територия !

21

чернобил

преди 12 години

в цял свят природозащитниците са срещу ядрената енергетика,тя далече не е 100% безопасна,само т.н. наши природозащитници не протестират срущу нея,защо лифалшиви са и не им вярвам

20

Анонимен

преди 12 години

Само на мен ли ми прави впечатление, че болшинството прошевронски и проправителствени коментари са написани очеизвадно от неграмотници!? Фактическите грешки и откровени недомислици направо не смея да ги коментирам.